kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η kounelaki: #3.081 01-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aporw: sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Click για ανάπτυξη... Kαλα μην αρπαζεσαι γυναικα-φωτια! Αλλα θα ηταν και για σας ευκολια θα ειχατε ενα λιγοτερο κυλινδρο να κουβαλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:04 Η evelynkar: #3.082 01-12-09 00:04 βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η kounelaki: #3.083 01-12-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:08 Η kounelaki: #3.084 01-12-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Click για ανάπτυξη... Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η evelynkar: #3.085 01-12-09 00:09 ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Click για ανάπτυξη... Kαλα μην αρπαζεσαι γυναικα-φωτια! Αλλα θα ηταν και για σας ευκολια θα ειχατε ενα λιγοτερο κυλινδρο να κουβαλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:04 Η evelynkar: #3.082 01-12-09 00:04 βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η kounelaki: #3.083 01-12-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:08 Η kounelaki: #3.084 01-12-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Click για ανάπτυξη... Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η evelynkar: #3.085 01-12-09 00:09 ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η kounelaki: #3.083 01-12-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:08 Η kounelaki: #3.084 01-12-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Click για ανάπτυξη... Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η evelynkar: #3.085 01-12-09 00:09 ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:08 Η kounelaki: #3.084 01-12-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Click για ανάπτυξη... Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η evelynkar: #3.085 01-12-09 00:09 ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Click για ανάπτυξη... Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η evelynkar: #3.085 01-12-09 00:09 ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:11 Η kounelaki: #3.086 01-12-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω Click για ανάπτυξη... Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:16 Η evelynkar: #3.087 01-12-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:18 Η kounelaki: #3.088 01-12-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Η konstans έγραψε: #3.089 01-12-09 09:29 Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:27 Η Luna έγραψε: #3.090 01-12-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!! τι κανονισατε?? Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ονειρο ειναι αυτο,οντως!!! ποσο αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η natalouko: #3.091 01-12-09 12:10 Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η vi2ka έγραψε: #3.092 01-12-09 12:23 Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #3.093 01-12-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα!!! Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!! Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια. Θα βρούμε όμως μια λύση.. Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο??? Click για ανάπτυξη... χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η konstans έγραψε: #3.094 01-12-09 12:43 Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 Η natalouko: #3.095 01-12-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!! ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι??? δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!! μεγιεεες!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε πολύ!!!Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!! Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:55 Η moukelis έγραψε: #3.096 01-12-09 12:55 Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Μυρτω4038: #3.097 01-12-09 12:58 Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:07 Η natalouko: #3.098 01-12-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία? Click για ανάπτυξη... Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ. Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:10 Η natalouko: #3.099 01-12-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;; Click για ανάπτυξη... Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η vi2ka έγραψε: #3.100 01-12-09 13:12 Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.