kounelaki
Περιβόητο μέλος
Kαλα μην αρπαζεσαι γυναικα-φωτια!sorry κιολας ετσι!καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι??
![]()
Αλλα θα ηταν και για σας ευκολια θα ειχατε ενα λιγοτερο κυλινδρο να κουβαλατε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος!βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ.Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει..Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη.
![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω![]()

Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry:

βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις

kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω!βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις
![]()
konstans
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!!
Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!![]()
δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!!

τι κανονισατε??
ονειρο ειναι αυτο,οντως!!!

ποσο αν επιτρεπεται?

natalouko
Επιφανές μέλος

Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!!

Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια.

Θα βρούμε όμως μια λύση..

Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!

Δεν είναι τέλειο???

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!!!
Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!!
Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια.
Θα βρούμε όμως μια λύση..
Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!Δεν είναι τέλειο???
![]()
χμμ,περιστερι εε?
κανενα προβλημα!!ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι???
δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!!
μεγιεεες!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει

natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!!Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία?

Σε ευχαριστούμε πολύ!!!χμμ,περιστερι εε?κανενα προβλημα!!
ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι???
δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!!
μεγιεεες!!!!![]()

Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!!
Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ.Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω!
Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει![]()

Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ.Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία?

Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς..

natalouko
Επιφανές μέλος
Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο???Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;;![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool