Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
sorry κιολας ετσι!:blink::blink: καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι??:blink::blink:
Kαλα μην αρπαζεσαι γυναικα-φωτια!:P Αλλα θα ηταν και για σας ευκολια θα ειχατε ενα λιγοτερο κυλινδρο να κουβαλατε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε ελενακι, αφου ειχε πει η σιμωνη οτι ειχαν ερθει τα πραγματα εδω και μερες..και ειχε πει να βοηθησουν οσοι μπορουν στο μαζεμα τους..
Ναι αλλα δεν προσφερθηκε κανενας...εγω ειχα πει να το αφηναν εικει κ θα το επαιρνε η μανα μου..Ηταν πιο κοντα μας και δεν θα ειχαν και ενα επιπλεον βαρος!:P

Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει..:):):) Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη.:):):)
Που ακριβως μενεις στο Μαρουσι?Στειλε μου σε π.μ.;)

ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω:P

ναταλια τελειος ο πυργος για τα γατονια σου!! θα τον καταευχαριστηθουν, ειδικα το ηλεκτρονιο θα κανει παρτυ νομιζω:P
:lol::lol::lol::lol::lol: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry:

:lol::lol::lol::lol::lol: Κακιααααααααα μη μου παρετε τον πυργο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν θα το ξανακανωωωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry:
:lol::lol::lol::lol::lol:βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:βασικα ελεγα για το γατοδεντροσπιτο που παραγγειλε τωρα η ναταλια, αλλα ετσι οπως το εγραψα πηγαινε και για τον δικο σουυυυ, καλη ιδεα θα ηταν για να μην το ξανακανεις:lol::lol::lol::lol::lol:
:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Οσιιιιιι ενα κακο ποστ ητανε ζεν σα το ξανακανωωωωω!

Κορίτσια προς νότια προάστια έχετε κανενός εκτός του δικού μου;:hmm:

Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!!:D:D:D
Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!:):):)

δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε χθες!!ειμαι δουλεια και δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στο pc!!:(:(
τι κανονισατε??

Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!!:P:P:P

Δεν είναι όνειρο????:D:D:D:D

ονειρο ειναι αυτο,οντως!!!:rolleyes:
ποσο αν επιτρεπεται?:redface:

Καλημέρα!!!:):):)
Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!!:):):)
Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια.:/::/:
Θα βρούμε όμως μια λύση..:):)

Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!:P:PΔεν είναι τέλειο???:D:D:D

Θέλω κ γω κάτι προλαβαίνεις Ναταλία?

Καλημέρα!!!:):):)
Για όσους δεν το έχετε, παρέλαβα εγώ τα πράγματα που παραγγείλαμε!!:):):)
Δυστυχώς εγώ δουλεύω Μαρούσι και μένω Περιστέρι, καμία σχέση με νότια προάστεια.:/::/:
Θα βρούμε όμως μια λύση..:):)
Γιάννα, το Ονυχοδρόμειο το πήρα 192 ευρώ!!!:P:PΔεν είναι τέλειο???:D:D:D

χμμ,περιστερι εε?:confused:κανενα προβλημα!!
ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι???
δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!!
μεγιεεες!!!!:up::up::up:

Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω!
Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει;)

Ναι, πες μου τι θέλεις και κωδικό και θα το παραγγείλω!!!:):)
χμμ,περιστερι εε?:confused:κανενα προβλημα!!
ποια αλλη ειναι απο κεντρο ή νοτια να παμε μαζι???
δεν ειναι κακα 192 ευρω..ειναι πολυ μεγαλο και πολυ πολυ ωραιο!!!
μεγιεεες!!!!:up::up::up:
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:):)Για το μέγεθος του είναι καλά τα χρήματα νομίζω!!:up::up: Απλά στο περιστέρι που είναι το σπίτι μου τις καθημερινές είμαι μετά τις 20 00. Μπορείς όμως και Σ/Κ. Σου στέλνω το κινητό με πμ.
Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω!
Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει;)
Στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ.:/::/:Γι αυτό και δεν μπορώ να σας τα φέρω στις περιοχές σας:/::/::/:

Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα;

Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;;:hmm:

Ονυχοδρόμιο που θέλεις, κοστίζει 86 ευρώ.:):)
Αν το θέλεις πες μου να το βάλω στην παραγγελία μου σήμερα, γιατί αύριο θα φεύγει η παραγγελία από αυτούς..;);)

Και εγώ σε ποιανού λογαριασμό θα καταθέσω τα χρήματα για την αποστολή της παντόφλας;;;:hmm:
Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο???:):):)

Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια.:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back