goth
Δραστήριο μέλος
!!Ομως κατι παρομοιο στο υψος δεν χωραει στο σπιτι μου γιατι ειναι χαμηλοταβανο
!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εαν εχετε κάποια αλλη λύση φωναχτε παιδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σας παρακαλουσα να μην γινει δημοσια..καμια αναφορα σε στοιχεια μαγαζιων με τηλεφωνα και διευθυνσεις,καθως απαγορευεται απο τους ορους χρησης του site.![]()
Sorry....να αφαιρέσω το site απο την απάντησή μου?? Ειχα την εντύπωση οτι κάπου αλλου ειχα δει να ανεβάζουν site με on-linε αγορές για ήδη γάτας...

iokasti_21
Νεοφερμένο μέλος
). Πάντως θυμάμαι σίγουρα ότι είχε και άλλα σχέδια και μεγέθη...Επιστροφή στη δουλειά τώρα
. Καλό απόγευμα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Συγνώμη κιόλας αλλά αν χώραγε θα το έπαιρνες;;;;Ειναι πολυ ωραιο!!Ομως κατι παρομοιο στο υψος δεν χωραει στο σπιτι μου γιατι ειναι χαμηλοταβανο
!!!!!
Αφού δεν έχεις γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Συγνώμη κιόλας αλλά αν χώραγε θα το έπαιρνες;;;;
Αφού δεν έχεις γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!
για να σκαρφαλωνουν τα χαμστερ θα το ειχε

melaslog
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ενα τετοιο πχ ειναι καλυτερη επιλογη:
πολλα γατοδεντρα οπως της φωτογραφιας της 1ης σελιδας εχουν σπασει ή εχουν παρουσιασει αλλα προβληματα. Ειδικα αν η γατουλα σας ειναι μεγαλοσωμη, it's a no-no
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσεξτε παντως το γατοδεντρο να ειναι βαρυ και γερο... πχ σε αυτο το γατοδεντρο της 1ης σελιδας δεν μου φαινονται γερα εκεινα τα 3 πραγματακια για να καθεται η γατα. Ο δικος μου σιγουρα θα τα ειχε σπασει (επικινδυνα πραγματα). Προτιμηστε γατοδεντρα που εχουν αρκετα επιπεδα για να πηδανε και να σκαρφαλωνουν και οχι πολλες φωλιες. Το γατοδεντρο δεν ειναι σπιτακι, ειναι γυμναστηριο
ενα τετοιο πχ ειναι καλυτερη επιλογη:
![]()
πολλα γατοδεντρα οπως της φωτογραφιας της 1ης σελιδας εχουν σπασει ή εχουν παρουσιασει αλλα προβληματα. Ειδικα αν η γατουλα σας ειναι μεγαλοσωμη, it's a no-no
Sakura...δειξε μας το δικο σου....και πες μου και μενα απο που το προμηθευτηκες και ποσο σου κοστισε...γιατι και εγω εκτος απο την Λιζα μου...σε λιγο καιρο θα εχω αλλη μια αν θυμασαι και αυτη θα ειναι σαν το δικο σου....μεγαλοσωμη ( maine coon). Μην παρω και τιποτα και μου τα γκρεμισουν ολα...

Στειλε μου και προσωπικο pm για να μην διαφημισουμε μαγαζια
εκτος εαν ειναι site....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επαναλαμβανω οτι δεν επιτρεπεται να γραψουμε απο που το πηραμε,με στοιχεια μαγαζιου.Εμπιμπτει στον ορο περι διαφημισης.Sakura...δειξε μας το δικο σου....και πες μου και μενα απο που το προμηθευτηκες και ποσο σου κοστισε...γιατι και εγω εκτος απο την Λιζα μου...σε λιγο καιρο θα εχω αλλη μια αν θυμασαι και αυτη θα ειναι σαν το δικο σου....μεγαλοσωμη ( maine coon). Μην παρω και τιποτα και μου τα γκρεμισουν ολα...Στειλε μου και προσωπικο pm για να μην διαφημισουμε μαγαζια
εκτος εαν ειναι site....
![]()

ΥΓ..Η ηρω ουτως ή αλλως μενει καναδα..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Sakura...δειξε μας το δικο σου....και πες μου και μενα απο που το προμηθευτηκες και ποσο σου κοστισε...γιατι και εγω εκτος απο την Λιζα μου...σε λιγο καιρο θα εχω αλλη μια αν θυμασαι και αυτη θα ειναι σαν το δικο σου....μεγαλοσωμη ( maine coon). Μην παρω και τιποτα και μου τα γκρεμισουν ολα...Στειλε μου και προσωπικο pm για να μην διαφημισουμε μαγαζια
εκτος εαν ειναι site....
![]()
το δικο μου ειναι παρομοιο με το παρακατω, με την διαφορα οτι εχει παραπανω επιπεδα και ειναι πιο ψηλο:
Το θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο το καθε επιπεδο να ειναι χοντρο και να μη κουνιεται. Συνηθως πηδαει με φορα στο δεντρο και σιειται ολοκληρο. Να φανταστεις το δικο μου ειναι αρκετα βαρυ αλλα προχθες το εριξε και χτυπησε. Αν τα επιπεδα δεν ηταν γερα σιγουρα θα τα ειχε σπασει. Ειδικα εκεινες τις φωλιες που κρεμονται στην φωτο της 1ης σελιδας θα της ειχε καταστρεψει (7.7 κιλα γατος ειναι). Ασε που δεν θα χωρουσε γιατι συνηθως τις φτιαχνουν για μετριου μεγεθους γατες
Ρωτα την Δωρα (moukelis) απο που πηρε το δικο της για τα νορβηγακια (μεγαλοσωμες γατες), ειναι πολυ ομορφο!!! Εγω μενω εξωτερικο, οποτε οποιο μαγαζι και να σου αναφερω δεν εχει νοημα 
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επαναλαμβανω οτι δεν επιτρεπεται να γραψουμε απο που το πηραμε,με στοιχεια μαγαζιου.Εμπιμπτει στον ορο περι διαφημισης.
ΥΓ..Η ηρω ουτως ή αλλως μενει καναδα..![]()
Αμεσως εσυ....
Αφου γραφω πιο κατω να μου στειλει προσωπικο pm για να μην γινει διαφημιση...dont worry...ξερω...
Αλλα μετα θυμηθικα οτι η Sakura ειναι εξω....χιχιχι
το δικο μου ειναι παρομοιο με το παρακατω, με την διαφορα οτι εχει παραπανω επιπεδα και ειναι πιο ψηλο:
Το θεωρώ ΠΟΛΥ σημαντικο το καθε επιπεδο να ειναι χοντρο και να μη κουνιεται. Συνηθως πηδαει με φορα στο δεντρο και σιειται ολοκληρο. Να φανταστεις το δικο μου ειναι αρκετα βαρυ αλλα προχθες το εριξε και χτυπησε. Αν τα επιπεδα δεν ηταν γερα σιγουρα θα τα ειχε σπασει. Ειδικα εκεινες τις φωλιες που κρεμονται στην φωτο της 1ης σελιδας θα της ειχε καταστρεψει (7.7 κιλα γατος ειναι). Ασε που δεν θα χωρουσε γιατι συνηθως τις φτιαχνουν για μετριου μεγεθους γατεςΡωτα την Δωρα (moukelis) απο που πηρε το δικο της για τα νορβηγακια (μεγαλοσωμες γατες), ειναι πολυ ομορφο!!! Εγω μενω εξωτερικο, οποτε οποιο μαγαζι και να σου αναφερω δεν εχει νοημα
![]()
Ανα γεια σου...η moukelis ειναι που μηλουσαμε και ειναι Ελλαδα....! Οκ..
Thanks!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλα..μετα το προσθεσες αυτο για το πμ...αλλα τελος παντων.Αμεσως εσυ....Αφου γραφω πιο κατω να μου στειλει προσωπικο pm για να μην γινει διαφημιση...dont worry...ξερω...
Αλλα μετα θυμηθικα οτι η Sakura ειναι εξω....χιχιχι
![]()
Vickyluvskitty
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αλλα οκ..καποια..παιζουν με τα γατοδεντρα..οντως...εμενα..ουτε για φτυσιμο..

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα..μετα το προσθεσες αυτο για το πμ...αλλα τελος παντων.
Αφου το εβαλες σε παρενθεση οταν μου πρωτοαπαντησες καλε....!!Πουπουλιναααα....ελαααα...
Δεν παρατηρεις...!!
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Vickyluvskitty
Νεοφερμένο μέλος
ΧΑ ΧΑ ΧΑ λολ πουπουλινα.Σε εμενα βασικα...μονο να βαζω το πιατακι του φαγητου της πουπυς ψηλα,στον 1ο οροφο..για να μην πηγαινει ο μπουκακος μου που ειναι χοντρος και του κανω διαιτα...επειδη δεν μπορει να ανεβει λογο του οτι ειναι πολυ μικρη η επιφανεια δηλαδη,και δεν τον χωραει..
Αλλα οκ..καποια..παιζουν με τα γατοδεντρα..οντως...εμενα..ουτε για φτυσιμο..![]()

Εμενα που με τον στυλο τον κλασσικο καμια απο τις δυο δεν παιζει με αυτο θα δω χαιρι ή μπαααα?
2 χρονια γατες μεσα στο σπιτι δεν μου εδωσαν την χαρα να ξυθουν εστω 1, ΜΙΑ φορα στο στυλο. Σκατουλια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Δεν παρατηρεις...!!