staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστώ Άννα μου... αλλα δεν θα τα εκατοστήσουμεΗ "άγρια" φύση τους εκφράζεται από πολύ νωρίς τελικά. Καλά θα κάνεις.
Κυρία Αναστασία τι να πω; Να τα εκατοστήσετε;Είναι πολύ όμορφα! Όταν με το καλό, στο μέλλον, πάρω και δεύτερο γατάκι, θα χρειαστώ κι εγώ δεύτερο γατόδεντρο πάντως.
γιατι πλέον ειναι πιο πολλα απο εμας στο σπίτι τα γατόδεντρα. Ευτυχώς ομως τα έχουμε μοιράσει. Στο μπαλκόνι τα 2 μεγαλα και τα άλλα στο σαλόνι μπροστα στην μπαλκονόπορτα, στο δωμάτιό μας, στην κουζίνα μπορστα στο παράθυρο για να μην έχει κανένα τους παράπονο και να καλύπτουμε ολες τους τις ορέξεις. (π.χ η Νάλα και ο Ορφέας γουστάρουν να χαζεύουν ώωωωρες τα περιστέρια απο το παράθυρο της κουζίνας, η Ορόρα γουστάρει την κλειστή φωλιά του μπλε στο σαλόνι και ο Τιμυ την ανοιχτή φωλιά του ίδιου και ο Σεβάχ και ο Περσης τα μεγάλα στο μπαλκόνι) και βεβαια ανταλάσσουν κ θέσεις... Αν παρεις και 2ο γατόνι και χρειαστείς και άλλο γατόδεντρο αν θες μπορουμε να το ψάξουμε παρεα. Φιλάκια σε όλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως καθαρίζεται ή πλένεται?

Ρωτάω γιατί ζούμε στην εξοχή και έχουμε ειδικό πορτάκι για να μπαινοβγαίνουν οι γατούλες όποτε θέλουν, οπότε όταν έχει λάσπες (και δεν προλάβουμε να πλύνουμε τα πατούσια μας) κάνουμε λασπίτσες και πατουσάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατόφιλοι να κάνω μια ερώτηση????????/!!!!!
Πως καθαρίζεται ή πλένεται?
Ρωτάω γιατί ζούμε στην εξοχή και έχουμε ειδικό πορτάκι για να μπαινοβγαίνουν οι γατούλες όποτε θέλουν, οπότε όταν έχει λάσπες (και δεν προλάβουμε να πλύνουμε τα πατούσια μας) κάνουμε λασπίτσες και πατουσάκια.![]()
εγω δεν τα πλενω. βαριεμαι
Εμείς πήραμε γατόδεντρο το Σεπτέμβριο! Δε θυμάμαι το βάρος του, είναι αρκετά σταθερό πάντως (ο Μαρκ γατζώνεται και φτάνει στην κορυφή), γύρω στο 1.90. Τιμή δε θα σας πω για ευνόητους λόγους, αλλά δείτε το. Μου άρεσε και το design του πάρα πολύ! Ο γάτος μου το κατευχαριστιέται με εξαίρεση τις φωλίτσες όπου σπάνια μπαίνει, και βλέπω μια φούντα να εξέχει από κάτω. Σας αρέσει;![]()
ειναι μυστικο της nasa η αγορα γατοδεντρου; Γιατι ντρεπεστε να πειτε καταστηματα και τιμες; Πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε φορουμ ανταλλαγης ελευθερων αποψεων.
Και εγω το ιδιο εχω στο υπνοδωματιο μου απο το https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-stoff-maqueda στα ?111. φανταζομαι Ελλαδισταν θα κανει ?150+
MissKit
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Εμενα σκαρφαλωνουν,παιζουν,ξυνουν τα νυχια τους και καθονται για να χαζεψουν απο το παραθυρο.
Δώρα πολύ θα ήθελα να δω φώτο του γατόδεντρού σου ή κάποιου παρόμοιου.. αυτό που μου κανε εντύπωση είναι ότι παίζουν τα δικά σου και ήθελα να δω πως είναι ακριβώς..
Εμένα ανεβαίνει μόνο στη μεγάλη πλατφόρμα και κοιμάται όταν έχει κρύο. Τη ψηλότερη πλατφόρμα που έχει και μικρό καλυματάκι σαν κουβερτούλα ούτε να τη φτύσει. Και αναγκάστηκα να αφαιρέσω το σπιτάκι γιατί δεν έμπαινε μέσα και καλά έκανε γιατί τώρα έχω τη μεγάλη πλατφόρμα που χρησιμοποιεί. Όμως ποτέ δεν παίζει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλους και όλες....Σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι οτι με βοηθήσατε σε αρκετές απορίες σχετικά με το νέο γατάκι (τότε)...ενός χρόνου σήμερα!! Ο λόγος που γράφω εχει να κάνει με τα γατοδεντρα.Εψαχνα αρκετό καιρό να βρώ για το SHIBAKI μου,είχα διαβάσει κάποιες δημοσιεύεσεις εδώ μπας και το φτιάξω μόνη μου αλλά τελικά αγόρασα από φίλο γνωστού γιατί το θεώρησα ευκαιρία.Δεν ήθελα να γράψω πριν το δω από κοντά (μην εκτεθούμε ακομα δεν ξεκινήσαμε). Τελοσπαντων ξέρω οτι θεωρείται διαφήμιση αλλά νομίζω οτι άξιζε αν σας ενημερώσω αφού κι εγώ τυχαία το έμαθα. Σας βαζω μια φωτο που εβγαλα πριν λίγο στο σπίτι να το δείτε.
(Ξέχασα έχει ύψος 2,30 και το πήρα 130e)
Είναι φοβερό και πολύ φτηνό για το μέγεθός του. Αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι πολύ σταθερό. Αν πχ ανέβουν 2 γατάκια πάνω ή και περισσότερα;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
καλησπέρα παιδιά. Τα πιο σταθερά γατόδεντρα ειναι αυτά που έχουν γερή βάση και επίπεδα κάπως άνετα.
Εγω έχω 5 στο σύνολο και μπορω οτι απο τα πιο σταθερα μου ειναι αυτά:
]![]()
![]()
![]()
Τα άλλα δυο που έχω ειναι κι αυτά πολύ ωραία αλλα το ένα ειναι σαν το τελευταίο σε υψος και το βολεύονται πολύ και το άλλο πολύ ψηλο 2,30 με μικρή βάση και μικρά ραφάκια και επειδή εχω μεγαλόσωμες γατες (Ο Σεβαχουλης μου ειναι 7,300 ) για να μην κινδυνεύουν να πέσουν το έχω στηρίξει με σιδερένια στηρίγματα στον τοίχο.
Και τα δυο παραπάνω γατόδεντρα που ειδα της Ιοκάστης και το άλλο το μπλε ειναι πιστεύω καλά για γατες οχι πολύ ενεργητικές.
Δεν μου φαίνεται αρκετά σταθερή η βάση των πρώτων 2 για το ύψος τους.
Να το δικό μας (με το μικρούλη μου να απολαμβάνει υπνάκο).. (Δώρα μου ειδού) αυτή η βάση κατά τη γνώμη μου είναι ιδανική.. και το γατόδεντρο έχει πολύ βάρος και δεν πέφτει με τίποτα. Κρίμα που δεν βγαίνει στο ψηλότερο επίπεδο ο χέστης
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι απο οτι βλεπεις το λατρευουν,θα ηθελα βεβαια να ειναι λιγο ψηλοτεροι οι στυλοι για να μπορει να τους χρησιμοποιει ανετα κι ο καημενος ο Yogi,αλλα τι να κανουμε...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Στο δεύτερο βίντεο όμως (γιατί δεν τα έχω δει ακόμα όλα κυριολεκτικά... δεν έχω λόγια!! Έχεις σιαμαίο;;;; Είναι η αδυναμία μου!!! Είναι θηλυκό/αρσενικο.. ξέρω πως είναι off topic αλλά πες μου τι χαρακτήρα έχει;; Κι αν δεν μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ αν μπορείς δώσε link ..
Όσο για το γατόδεντρο.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μικρούλης μου δεν παίζει.. Και γενικά αν του πάρω παιγνίδι όπως το catit senses αν το χεις ακουστά... Τα αγνοεί παντελώς... Μόνο με τον ''πιπιρίλλο'' του παίζει (ένα ποντίκι), ένα πουλί που κάνει "τσίρπι τσίρπι" δεμένο σε σκοινί που του παίζω εγώ βασικά και με τα λαστιχάκια των μαλλιών μου... η με κομματάκια σουβλάκι ή ξέρω γω κανένα κουκουνάρι... Καημό το χω να του πάρω κι εγώ ένα παιγνίδι και να το τιμήσει

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Καλά ο Yogi είναι ο βασιλιάς του γατόδεντρου... όταν δεν πέφτει κάτω βέβαια!! Όσο για το Σείριο κάποια στιγμή προβληματίζεται αν αξίζει το κόπο να κυνηγήσει και λίγο την ουρά του... πολύ δελεαστική του φαίνεται!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το γατόδεντρό μας το πήραμε από το γερμανικό online κατάστημα που έβαλε ο Βασιλης πιο πανω,όταν το πήρα εγώ νομίζω κόστιζε 80 ευρώ και κάτι.Βολεύει πολύ γιατί έχει σταθερή βάση,και τα δικά μου είναι...βαρεων βαρών.ο ΥοΥο ειναι κοντα στα επτα κιλα,και ειδατε ποσο κουνιεται οταν ανεβαινει.Η Εριεττα ειναι τεσσερα,και κουνιεται ελαχιστα (το γατοδεντρο,γιατι αυτη ειναι σαν πυραυλος,ολη μερα σαν τρελη παιζει,ειναι και της ηλικιας βεβαια,ολα τα γατακια ετσι κανουν).Παιζουν ολα μαζι,μονο στα κουτια δεν πολυμπαινουν,κυριως γιατι μαλλον δε χωραει πλεον κανεις αλλος απο τη Μόιρα.
Τωρα με τα μωρα νομιζω οτι θα γινει ενας χαμος και θα αξιοποιηθουν επιτελους και τα κουτια.Μπορει ο γατουλης σου να ειναι του...εναλλακτικου παιχνιδιου.Βεβαια βοηθα πολυ το να εχουν και παρεουλα για να παιζουν,γιατι οσο να'ναι αλλη επικοινωνια εχουν οι γατουλες μεταξυ τους.
Η Εριεττα ειναι πεπεισμενη οτι ειναι περιστερι,κι οχι γατα.Ελπιζω μεγαλωνοντας να συμφιλιωθει με τη φυση της.Η Εριέττα σου στο πρώτο βίντεο είναι απίστευτη!! Και αυτά τα ''κροουτ'' που βγάζει..![]()

Ειναι πολυ "κολλημενα" με τον ανθρωπο τους ζωα.Πολυ τρυφερα,ομιλητικα,η σχεση που αναπτυσσουν μαζι σου ειναι σαν αυτη του σκυλου,σε ακολουθουν,θελουν παντα να εισαι μαζι τους και να ασχολεισαι.Έχεις σιαμαίο;;;; Είναι η αδυναμία μου!!! Είναι θηλυκό/αρσενικο.. ξέρω πως είναι off topic αλλά πες μου τι χαρακτήρα έχει;; Κι αν δεν μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ αν μπορείς δώσε link ..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

hello! Ειναι κανεις εδω;
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Αλλες γατες παλι ουτε να το φτυσουν

Τι να σου πω ... αναλογα με τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα της γατας!

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι πολυ "κολλημενα" με τον ανθρωπο τους ζωα.Πολυ τρυφερα,ομιλητικα,η σχεση που αναπτυσσουν μαζι σου ειναι σαν αυτη του σκυλου,σε ακολουθουν,θελουν παντα να εισαι μαζι τους και να ασχολεισαι.
ναι οντως, ετσι ειναι τα βιρμανακια

α σορρυ, για τα νορβηγακια ελεγες

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool