Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραία συζήτηση....και εμένα μαρέσουν αυτά τα καλτσοπαντοφλάκια..... ε το σόι βλέπεις.... :P οσον αφορά τα νύχια....τα άφησα....και σήμερα ήταν ανήσυχος...ήμου ν και εγώ αναστατωμένη και καθόταν 1 λεπτό στην αγκαλιά μου και με καταδάγκωνε...αχχχχχχχχχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα καλά πώς φοράς 3 ζευγάρια κάλτσεςςςςς;;;;;; πώς χωράνε.....;;;;;; γιατί οι γατούλες δε κυνηγάνε τις καλτσούλες;;;;; να το ξέρω δλδ...γιατί κάθομαι σταυροπόδι και μου ορμάει...συγχύζεται κιόλας και κουνάει τη γκρι ουρίτσα του και χυμάει.... ούτε κάθεται να του τα κόψω....και δε τα βγάζει κιόλας...είναι πονηρός... θα λέει : "Αυτή η τρελή θέλει να μου κόψει τα νυχάκια...." :P έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι σκέφτονται τα γατουλίνια για εμάς????? Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν,,,,, χαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα καλά πώς φοράς 3 ζευγάρια κάλτσεςςςςς;;;;;; πώς χωράνε.....;;;;;; γιατί οι γατούλες δε κυνηγάνε τις καλτσούλες;;;;; να το ξέρω δλδ...γιατί κάθομαι σταυροπόδι και μου ορμάει...συγχύζεται κιόλας και κουνάει τη γκρι ουρίτσα του και χυμάει.... ούτε κάθεται να του τα κόψω....και δε τα βγάζει κιόλας...είναι πονηρός... θα λέει : "Αυτή η τρελή θέλει να μου κόψει τα νυχάκια...." :P έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι σκέφτονται τα γατουλίνια για εμάς????? Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν,,,,, χαχαχαχα
Κι όμως 3 ζευγάρια κάλτσες δεν είναι το περισσότερο που έχω φορέσει..Έχω βάλει και 4 απλα ήταν πιο λεπτές και μπορείς να πεις ότι δεν μετράει..Τέσπα, από ότι φαίνεται δεν κυνηγάνε τις κάλτσες γιατί μάλλον η μυρωδια μας δεν είναι τόσο έντονη με αυτές..Αυτό που μπορώ να σου προτείνω αν σε ενοχλέι(εμένα σπάνια ο αρσενικός μου πιάνεται με τις νυχάρες του από τις κάλτσες και με γρατζουνάει)κάνε τους θορύβους όταν πονάει ή κλαίει μια γάτα...:):)Εμένα έπιασε!!!:D:DΌσο για τις σκέψεις..πολλές φορές το έχω σκεφτεί..ΚΑι μόνο που βλέπεις τα φατσάκια τους καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι συμβαίνει...έτσι δεν είναι??

Πώς κλαίει ένα γατάκι;;;; έχω τρελαθεί στο ΜΗ και να του φυσάει το γκρι ζουζουνιάρικο μυτουλίνι του

Πώς κλαίει ένα γατάκι;;;; έχω τρελαθεί στο ΜΗ και να του φυσάει το γκρι ζουζουνιάρικο μυτουλίνι του
Χμμμμμ νιαου...αλλά με πολύ κλαψιάρικο τρόπο..:lol::lol::lol::lol:

χιχιχιχι........ελπίζω να καταλάβει...προχθέσ πήγαμε στη κτηνιατρο για 1η φορά και ίσως γιααυτό είναι κάπως πιο επιθετικός... μου ταράχτηκε

Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν

o Prince μου στάνταρ αυτό σκέφτεται μόλις σε βλέπει :Ρ... εμένα ξέρεις θα με υποστεί ένα δύο λεπτά και μετά θα τον αφήσω να κατέβει. εσύ τον κυνηγάς άμα σου φύγει :Ρ

Καλάαααααααα..... ντάξει...... ο δικός μου ο γουργουρίτσας δε κάθεται...μετά από ένα λεπτό θέλει κατω...και όταν τον βγάζω έξω να τρέξει πάλι νιαουρίζει για αγκαλιά..... Είμαστε 1 κιλό και 200 γρ. !!!!μεγαλώνουμε καλέεεεεε :) Τον κύριο Prince δε νομίζω να τον παίρνω για πολύ καιρό αγκαλιά αν μεγαλώσει και άλλο...εκτός αν έχω άλλον έναν ιδίου μεγέθους και κάνω βάρη:P

μικρή μου μάθε να σηκωνεις τον πρίνς γιατί αύριο μεθαύριο θα μου κάνεις ανήψια... τι θα πείς του μπόμπιρα.. "Α! πήγες 5 κιλά δεν σε σηκώνω.. Τι με πέρασες;" κανονικά θα έπρεπε να σε χρεώνω για να κάνεις πρακτική στον πρινσάκο μου :ΡΡΡΡ

Και εγώ φοράω καλτσακια οταν κοιμάμαι γιατι αν δεν βάλω ο μικρούλης εχει μια τρέλα με τα ποδια. :):) Για αυτο μου αρέσουν τα γατουλίνια ολο εκπλήξεις είναι.
Με το που ξυπνάω τρέχει απο πίσω μου και παίζει κυνηγητό ποδιών που με καταλαβαίνει ειναι πανεξυπνος!!!
Προσέχω ομως για να μην τον πατήσω αφου δεν βλέπει η ψιχουλα μου.
Εκτος απο την αδυναμία που εχει με τα ποδια και δεν με τραυματίζει, εχει και με το μαλλί τι τον εχει πιασει κάθε βράδυ και τα χτενίζει..μαλλον θα θελει να γίνει κομμωτής:P:P

Θελω να ρωτήσω και εγω για το λουράκι που διάβασα σε προηγούμενη απάντηση μπορώ να βάλω στον νινι μου απο τώρα λουράκι η είναι ακόμη πολύ μικρούλης για κάτι τέτοιο;

Θελω να ρωτήσω και εγω για το λουράκι που διάβασα σε προηγούμενη απάντηση μπορώ να βάλω στον νινι μου απο τώρα λουράκι η είναι ακόμη πολύ μικρούλης για κάτι τέτοιο;
Εγώ ειδικά για το Φοίνικα θα πρότεινα να μη φορέσει λουράκι. Επειδή δεν βλέπει, φοβάμαι μήπως πηδώντας δεν υπολογίσει κάτι που εξέχει και πιαστεί το λουράκι του. Καλύτερα να του βάλεις τσιπάκι, αν απαραίτητα θέλεις ταυτοποίηση (αν και, εδώ που τα λέμε, στην Ελλάδα το τσιπάκι δεν είναι και τόσο αξιόπιστη λύση).

Καλά λες Desdemona σε ευχαριστώ. Τώρα που το σκέφτομαι φοβάμαι και εγώ μηπως οταν θα λειπω απο το σπιτι πιαστει κάπου και συμβει κατι ασχημο ουτε να το φανταστώ δεν θέλω.
Για το τσιπάκι τι ισχυει στην Ελλάδα επειδή δεν ξέρω..

Άχου πώς τυφλώθηκε;;;Σίγουρα μη του βάλεις....εγώ του έβαλα γτ πάει και κρύβεται....είναι από τα αγαπημένα μας παιχνίδια...η βγαίνει έξω από το δωμάτιό μου και δε λέει να τον ψάχνω σε 180 τ.μ!!!!!Άσε που παίζει και με τισ κουρτίνες και αν το πάρει είδηση η μάνα μου την έβαψα!!!!!Αλλά θέλει προσοχή...βέβαια μου μεγάλωσε...το βλέπω από το περιλαίμιο . το ελέγχω συχνα....

Όσο για εσένα αγαπητή ξαδέρφη ως μεγαλύτερή μου σου επιτρέπω να κάνεις πρώτη παιδάκια και γρήγορα σε παρακαλώ να φάμε κουφετάκια....αν και 8α προτιμούσα σοκολατάκια:P μόνο μη μου παντρευτείς καλοκαίρι και ταλαιπωρηθώ...ιδρώνω πολύ εύκολα!:P ε λοιπόν βάλε μπροστά...να δω μόνο τι θα κάνετε με τουσ γάτουσ....ασ έπαιρνε θηλυκούλη!!!!

θα τους κάνω παρανυφάκια ..... :Ρ

Εκτος απο την αδυναμία που εχει με τα ποδια και δεν με τραυματίζει, εχει και με το μαλλί τι τον εχει πιασει κάθε βράδυ και τα χτενίζει..μαλλον θα θελει να γίνει κομμωτής:P:P

Επειδή το κάνει και ο δικός μου, που τον είχα από 1 μηνός, μου είπε η κτηνίατρος ότι του θυμίζει τη γούνα της μαμάς του και κάνει έτσι, γιατί του λείπει...:(

Επειδή το κάνει και ο δικός μου, που τον είχα από 1 μηνός, μου είπε η κτηνίατρος ότι του θυμίζει τη γούνα της μαμάς του και κάνει έτσι, γιατί του λείπει...:(

Ειχα καιρο αυτη την απορία zoo γιατι τα γατουλίνια εχουν μια τρέλα γενικα με το μαλλι και το χτένισμα..ειναι ομως διασκεδαστικο αρκει να μην στα τραβάνε εμενα ευτυχως δεν μου το κάνει...:rolleyes::rolleyes:
Και εγω αναρωτιέμαι καμια φορα αν του λειπει η μαμα του αλλα αν τον αφηνα σε αυτην δεν θα ζουσε τώρα, ουτε που το ταιζε το ψυχάκι μου..
Τωρα ειμαστε εμεις οι νεες γατομαμαδες:):)

Που λέτε...και εγώ τον αφήνω πάνω στο κρεβάτι να δω τι θα κάνει....μη κοιμάμαι και μου ρθει και ξαφνιαστώ....Και μένα βάζει τα ποδαράκια του πάνω στο κεφάλι του και δαγκώνει τισ τρίχες....μικρούλης είναι ελπίζω να μάθει σύντομα...

Aυτό το κάνει και η δικιά μου, από ότι έμαθα το κάνανε στη μαμά τους όταν βυζαίνανε. Εμένα το κάνει στα μαλλιά μου και μου γλείφει το αυτί! Λιώνω εγώ στα γέλια κια με κοιτάει σαν να λέει "τώρα γιατί γελάει αυτή σαν χαζοχαρούμενη??!!" χ0α0χα0χα0χα
έχουν πολύ πλάκα!

Τι ωραίο γατάκι...μοιάζει κάπως με το δικό μου...μόνο που έχει άσπρο στο λαιμό και στα ποδαράκια του.....εμένα αν έχω φάει κάτι εκτόσ του ότι μυρίζει τη μύτη μου, μυρίζει τα χείλη μου και πιέζει λες και θέλει να βάλει το μουσουδίνι του μέσα και μου γλύφει τα χείλη... σου λέει...να δω τι δοκίμασε?????? χαχαχα και τότε λιώνω....μετά όμως αρχίζει να με δαγκώνει για να παίξει ή ως συνήθως για να τον αφήσω από την αγκαλιά μου και αναπολώ τους καλούς του τρόπους...

Με γρατζουνάει...

γεια σας παιδια!ειμαι καινουρια στο site σας!και τωρα προσφατα απεκτησα και ενα γατακι το οποιο τωρα ειναι 4 μηνων το γλυκουλι μου και ακομα ειναι μικρουλη... το προβλημα ειναι οτι παω να το χαιδεψω γυρναει ανασκελα με δαγκωνει και με γρατζουναει...! :( γιατι το κανει αυτο?
παιζει?ειναι λογω ηλικιας?οταν το χαιδευω στο σβερκο ομως καθεται.. του αρεσει μαλλον.. ;)θα ηρεμησει οταν ενηλικιωθει?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back