spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσον αφορά τα νύχια....τα άφησα....και σήμερα ήταν ανήσυχος...ήμου ν και εγώ αναστατωμένη και καθόταν 1 λεπτό στην αγκαλιά μου και με καταδάγκωνε...αχχχχχχχχχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι σκέφτονται τα γατουλίνια για εμάς????? Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν,,,,, χαχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι όμως 3 ζευγάρια κάλτσες δεν είναι το περισσότερο που έχω φορέσει..Έχω βάλει και 4 απλα ήταν πιο λεπτές και μπορείς να πεις ότι δεν μετράει..Τέσπα, από ότι φαίνεται δεν κυνηγάνε τις κάλτσες γιατί μάλλον η μυρωδια μας δεν είναι τόσο έντονη με αυτές..Αυτό που μπορώ να σου προτείνω αν σε ενοχλέι(εμένα σπάνια ο αρσενικός μου πιάνεται με τις νυχάρες του από τις κάλτσες και με γρατζουνάει)κάνε τους θορύβους όταν πονάει ή κλαίει μια γάτα...Μα καλά πώς φοράς 3 ζευγάρια κάλτσεςςςςς;;;;;; πώς χωράνε.....;;;;;; γιατί οι γατούλες δε κυνηγάνε τις καλτσούλες;;;;; να το ξέρω δλδ...γιατί κάθομαι σταυροπόδι και μου ορμάει...συγχύζεται κιόλας και κουνάει τη γκρι ουρίτσα του και χυμάει.... ούτε κάθεται να του τα κόψω....και δε τα βγάζει κιόλας...είναι πονηρός... θα λέει : "Αυτή η τρελή θέλει να μου κόψει τα νυχάκια...."έχει άραγε αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι σκέφτονται τα γατουλίνια για εμάς????? Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν,,,,, χαχαχαχα

Εμένα έπιασε!!!
Όσο για τις σκέψεις..πολλές φορές το έχω σκεφτεί..ΚΑι μόνο που βλέπεις τα φατσάκια τους καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι συμβαίνει...έτσι δεν είναι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χμμμμμ νιαου...αλλά με πολύ κλαψιάρικο τρόπο..Πώς κλαίει ένα γατάκι;;;; έχω τρελαθεί στο ΜΗ και να του φυσάει το γκρι ζουζουνιάρικο μυτουλίνι του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Σίγουρα ο Prince λέει...οοοοο πάλι αυτές οι τρελές θα με πάρουν αγκαλιά και θα με κατσιάσουν
o Prince μου στάνταρ αυτό σκέφτεται μόλις σε βλέπει :Ρ... εμένα ξέρεις θα με υποστεί ένα δύο λεπτά και μετά θα τον αφήσω να κατέβει. εσύ τον κυνηγάς άμα σου φύγει :Ρ
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον κύριο Prince δε νομίζω να τον παίρνω για πολύ καιρό αγκαλιά αν μεγαλώσει και άλλο...εκτός αν έχω άλλον έναν ιδίου μεγέθους και κάνω βάρη
prince
Διάσημο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για αυτο μου αρέσουν τα γατουλίνια ολο εκπλήξεις είναι. Με το που ξυπνάω τρέχει απο πίσω μου και παίζει κυνηγητό ποδιών που με καταλαβαίνει ειναι πανεξυπνος!!!
Προσέχω ομως για να μην τον πατήσω αφου δεν βλέπει η ψιχουλα μου.
Εκτος απο την αδυναμία που εχει με τα ποδια και δεν με τραυματίζει, εχει και με το μαλλί τι τον εχει πιασει κάθε βράδυ και τα χτενίζει..μαλλον θα θελει να γίνει κομμωτής

Θελω να ρωτήσω και εγω για το λουράκι που διάβασα σε προηγούμενη απάντηση μπορώ να βάλω στον νινι μου απο τώρα λουράκι η είναι ακόμη πολύ μικρούλης για κάτι τέτοιο;
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ ειδικά για το Φοίνικα θα πρότεινα να μη φορέσει λουράκι. Επειδή δεν βλέπει, φοβάμαι μήπως πηδώντας δεν υπολογίσει κάτι που εξέχει και πιαστεί το λουράκι του. Καλύτερα να του βάλεις τσιπάκι, αν απαραίτητα θέλεις ταυτοποίηση (αν και, εδώ που τα λέμε, στην Ελλάδα το τσιπάκι δεν είναι και τόσο αξιόπιστη λύση).Θελω να ρωτήσω και εγω για το λουράκι που διάβασα σε προηγούμενη απάντηση μπορώ να βάλω στον νινι μου απο τώρα λουράκι η είναι ακόμη πολύ μικρούλης για κάτι τέτοιο;
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το τσιπάκι τι ισχυει στην Ελλάδα επειδή δεν ξέρω..
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για εσένα αγαπητή ξαδέρφη ως μεγαλύτερή μου σου επιτρέπω να κάνεις πρώτη παιδάκια και γρήγορα σε παρακαλώ να φάμε κουφετάκια....αν και 8α προτιμούσα σοκολατάκια
μόνο μη μου παντρευτείς καλοκαίρι και ταλαιπωρηθώ...ιδρώνω πολύ εύκολα!
ε λοιπόν βάλε μπροστά...να δω μόνο τι θα κάνετε με τουσ γάτουσ....ασ έπαιρνε θηλυκούλη!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος απο την αδυναμία που εχει με τα ποδια και δεν με τραυματίζει, εχει και με το μαλλί τι τον εχει πιασει κάθε βράδυ και τα χτενίζει..μαλλον θα θελει να γίνει κομμωτής![]()
Επειδή το κάνει και ο δικός μου, που τον είχα από 1 μηνός, μου είπε η κτηνίατρος ότι του θυμίζει τη γούνα της μαμάς του και κάνει έτσι, γιατί του λείπει...

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή το κάνει και ο δικός μου, που τον είχα από 1 μηνός, μου είπε η κτηνίατρος ότι του θυμίζει τη γούνα της μαμάς του και κάνει έτσι, γιατί του λείπει...![]()
Ειχα καιρο αυτη την απορία zoo γιατι τα γατουλίνια εχουν μια τρέλα γενικα με το μαλλι και το χτένισμα..ειναι ομως διασκεδαστικο αρκει να μην στα τραβάνε εμενα ευτυχως δεν μου το κάνει...

Και εγω αναρωτιέμαι καμια φορα αν του λειπει η μαμα του αλλα αν τον αφηνα σε αυτην δεν θα ζουσε τώρα, ουτε που το ταιζε το ψυχάκι μου..
Τωρα ειμαστε εμεις οι νεες γατομαμαδες

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens_K
Νεοφερμένο μέλος
έχουν πολύ πλάκα!
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας παιδια!ειμαι καινουρια στο site σας!και τωρα προσφατα απεκτησα και ενα γατακι το οποιο τωρα ειναι 4 μηνων το γλυκουλι μου και ακομα ειναι μικρουλη... το προβλημα ειναι οτι παω να το χαιδεψω γυρναει ανασκελα με δαγκωνει και με γρατζουναει...!
γιατι το κανει αυτο?παιζει?ειναι λογω ηλικιας?οταν το χαιδευω στο σβερκο ομως καθεται.. του αρεσει μαλλον..
θα ηρεμησει οταν ενηλικιωθει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool