Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ηρέμησε αρκετά με την στείρωση.. και με την γνωριμία του με τα άλλα μου γατάκια. Έμαθε τρόπους και πόσο πονάνε τα νύχια και τα δόντια.

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
αχου το μαναράκι μου!! Τουλάχιστον συμμορφώθηκε!!! Βασικά και εγώ πιστεύω πως μόλις στειρωθεί θα ηρεμήσει.. Σε 3 μήνες! Τί είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα?? Τίποτα!
Ανταλλακτικά ...χέρια νάχεις ..μόνο..

.Μάλωνέ τον και λίγο στο μεταξύ όπως εόπαν και τα κορίτσια πιο πάνω..δεν παθαίνει τίποτα..
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σας! Σας διαβάζω συχνά αλλά έχω πολύ καιρό να γραψω στο Forum.Έχω πρόβλημα μεγάλο. Πριν από 2 εβδομάδες στειρώσαμε τη Μπαλού.. Απέχουμε καιρό για να μας γνωρίζετε οπότε συστηνόμαστε Η Μπαλού είναι σχεδόν 2 χρονών και συγκατοικεί τελειώς αρμονικά απο τότε που ήτανε νιανιαράκι με τον αρσενικό μας και στειρωμένο γατούλη Μολυβίξ. Ο Μολυβίξ είναι ένα πολύ ήπιο ζωάκι, χαδιάρικο και αγαπησιάρικο, που δεν αντεδρασε ποτέ στη Μπαλού ακόμα και όταν την κουβαλήσαμε στο σπίτι, ενώ αυτόν μόλις τον είχαμε στειρώσει.Μέχρι τώρα δεν ειχανε ποτέ πρόβλημα. Τισ τελευταίες 2 μέρες όμως η κατάσταση είναι αφόρητη. Η Μπαλού δεν αντέχει ούτε να τον βλέπει. Του ορμάει κατευθείαν και γίνεται χαμός. Μόλις τους χωρίζω βλέπω κομμάτια από την γούνα του Μολιβίξ στα νύχια της. Συνέβη εντελώς ξαφνικά. Τους αφησα κανονικά αγαπημένους και όταν γύρισα από το μαγαζί βρήκα τον κακομοίρη τον Μολυβίξ να τρέμει πάνω σε ένα ντουλάπι και την Μπαλού από κάτω να γρυλίζει. Κατά τ΄αλλα η Μπαλού είναι περίπου φυσιολογική. Με μένα δεν είναι επιθετική, τρώει κανονικά και το μόνο που κάνει είναι να ψάχνει τον Μολυβίξ για να του επιτεθεί. Τώρα τους έχω σε ξεχωριστά δωμάτια αλλά δεν είναι εύκολο γιατί Η Μπαλού αντιδρά σχεδόν ουρλiαζοντας έξω απο την πόρτα. Το ίδιο και τη νύχτα. Ο Μολυβίξ έχει σοκαριστεί αλλά δεν επιτιθεται. Ξέρω ότι μπορείνα είναι απο το στρες της στειρωσης αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Λείπω και πολλές ώρες απο το σπίτι και δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Το τρομακτικό είναι ότι χτες που νόμιζα ότι είχα απομονώσει τον Καπετάν- Τρομάρα γύρισα και την βρήκα έξω απο το δωμάτιο να κυνηγάει τον γατούλη. Είχε ανακαλύψει το πόμολο και πως ανοίγει η πόρτα. Ζούμε σε κατάσταση πανικού. Help!!
ruko
Διάσημο μέλος
Υποθέτω έχεις ήδη αποκλείσει άλλα προβλήματα υγείας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις όπως τώρα, να τα έχεις χωριστά και να τα ξαναφέρνεις σε επαφή σιγά-σιγά. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι πολλές ώρες, μισή ώρα το βραδάκι πιστεύω αρκεί. Τα ουρλιαχτά αναγκαστικά πρέπει να τα υπομείνετε για λίγο, μιας και όσο υποχωρείτε, τόσο θα χειροτευρεύει η κατάσταση. Δεν υπάρχει κάποιο δωμάτιο που κλειδώνει για να απομονωθεί εκεί η μικρή;
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να της κόψεις τα νύχια για να μην έχετε ατυχήματα.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μίλησα με τον Κτηνίατρο μας και μου είπε για μια συσκευή που εκπέμπει φερομόνες και ηρεμεί το ζώο και ότι σαν ύστατη λύση θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω. Έχετε ακούσει κάτι σχετικά? Το πρόβλημα δεν είναι ότι πρέπει να τα κρατάω χώρια. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αν είμαι στο σπίτι η Μπαλού απαιτεί την παρουσία μου και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον Μολυβίξ. Κλαίει, πηδάει στισ πόρτες κλπ Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες κανονικά και φως δεν φαίνεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
καλό είναι να μην δίνεις την προσοχή σου στον έναν και το άλλο να ζηλέβει, καλύτερα και οι δύο στην απομόνωση και ασς τους να κλάψουν λίγο δεν πειράζει
αν υπάρχει μπαλκόνι και βδωμάτι με τζάμι σε αυτό το μπαλκόνι θα ήταν ιδανικά να έχεις μια τον έναν μια την άλλη έξω, όστε να βλέπονται αλλά χωρίς να μπορούν να παίξουν ξύλο
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

MARIA NEOFOTISTOY
Νεοφερμένο μέλος
η γατουλα μου δαγκωνει συνεχεια τα χερια μας.ειναι πολυ ατακτη.πωσ να την κανω να το σταματησει?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Λίγες παραπάνω πληροφορίες για τη γατούλα σου θα βοηθούσαν. Προς το παρόν, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.
MARIA NEOFOTISTOY
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
MARIA NEOFOTISTOY
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool