Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γιουπι!!!! Παιδια βγηκαν τα πρωτα ελληνικα καλυντικα που δεν εχουν τεσταριστει σε ζωακια και ειναι απολυτα φιλικα στο δερμα με απολυτα υγιη συστατικα!!!
Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη! Λέγονται RED waterκαι φτιαχνονται στη θεσσαλονίκη!!! Εχουν απ ολα για ανδρα γυναικα, παιδι αντιληακα και πωλουνται σε φαρμακεια.
Ζητηστε τα ολα δεν ειναι ακριβα!
Και σωζονται τοσες ζωουλες κουνελιων, ποντικιων, γατων και σκυλων που χρησιμοποιουνται απο τουσ αλλουσ σαν πειραματοζωα!!!
Τα εχει το φαρμακειο στην ιασωνιδου με εγνατια και θα δειτε που αλλου τα εχουν εδω:
https://www.benefithellas.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Το θέμα ξεκλειδώνεται, ωστόσο επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι φόρουμ και όχι λαϊκό δικαστήριο. Παρακαλώ λοιπόν οι όποιες διαφορές να λυθούν μέσω πμ και όχι μέσω δημόσιας αντιπαράθεσης.
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα προιόντα κυκλοφορούν σε φακελάκια μιας χρήσης και εγώ τα χρησιμοποιώ αρκετα συχνά.
Επείσης ένας πολύ καλός οδηγός cruelty free
kapamur
Νεοφερμένο μέλος
η Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) έχει δημοσιεύσει μια άλλη λίστα με εταιρείες που ΔΕΝ κάνουν πειράματα στα ζώα και συμπεριλαμβάνονται η Clinique, Chanel, Estee Lauder και La Prairie. Μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή Word ή PDF
https://caringconsumer.com/resources_companies.asp
Η Peta δεν θεωρείται αξιόπιστη;
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα,
η Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) έχει δημοσιεύσει μια άλλη λίστα με εταιρείες που ΔΕΝ κάνουν πειράματα στα ζώα και συμπεριλαμβάνονται η Clinique, Chanel, Estee Lauder και La Prairie. Μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή Word ή PDF
https://caringconsumer.com/resources_companies.asp
Η Peta δεν θεωρείται αξιόπιστη;
Από ότι είδα στην λίστα είναι μέσα και το Body Shop....Λογικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα μετά τη εξαγορά του από τη L' Oreal η οποία κάνει κατα κόρον πειράματα σε ζώα.
Μάλλον πρόκειται για κάποια μη ανανεωμένη λίστα. Η Peta είναι όντως αξιόπιστη και ήταν από τις πρώτες που πρότειναν boycottage στα προΪόντα του Body Shop.
ladycat
Διάσημο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
(συγκεκριμένα: The Body Shop, 5036 One World Way, Wake Forest, NC 27587; 919-554-4900;
www.thebodyshop.com
)
Ενώ στην λίστα που κάνουν πειράματα έχει την L'Oreal με κόποιες θυγατρικές της:
LʼOréal U.S.A. (Biotherm, Cacharel, Garnier, Giorgio Armani, Helena
Rubinstein, Lancôme, Matrix Essentials, Maybelline, Ralph Lauren
Fragrances, Redken, Soft Sheen, Vichy), 575 Fifth Ave., New York, NY 10017;
212-818-1500; www.loreal.com
Γι' αυτο νομίζω ότι πρόκειται για μη ανανεωμένη λίστα

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτές οι λίστες στο σάιτ της PETA υποτίθεται ότι ανανεώνονται κάθε τόσο. Ισχύει;

Εδώ θα βρείτε κάποια προϊόντα με το σήμα leaping bunny (που σημαίνει ότι το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα σε καμιά φάση της παραγωγής). Κυκλοφορούν όλα στην ελληνική αγορά.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει ανεβει ξανα εδω ,αλλα εγω μολις το ειδα και ειμαι...
δεν αντεχα να δω σκληρα βιντεο,αλλα καμμια φορα πρεπει να
τα βλεπεις πρωτα και μετα να σχηματιζεις ολοκληρωμενη
αποψη,,και αυτο που εχω εγω να πω ειναι οτι δεν μπορω να
καταλαβω πως γινονται ολα αυτα..με τι σθενος βλεπουν ολα
αυτα τα πλασματα να υποφερουν τοσο πολυ μπροστα τους...
τελικα ειμαστε το ΄΄ειδος΄΄που προκαλει το χεοροτερο κακο
σε αυτον τον πλανητη,με το προσχημα της ΄΄προοδου΄΄.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς είμαστε, πράγματι!Είμαστε ο καρκίνος του πλανήτη
cosette
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουν αυτά τα πράγματα "άνθρωποι"... το ανότερο όν.. και καλά!!!
Πώς κοιμούνται τα βράδια???, έχουν οι ίδιοι κατοικίδια σπίτια τους?????
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=wWgoxbIzFhc δεν ξερω αν
εχει ανεβει ξανα εδω ,αλλα εγω μολις το ειδα και ειμαι...
δεν αντεχα να δω σκληρα βιντεο,αλλα καμμια φορα πρεπει να
τα βλεπεις πρωτα και μετα να σχηματιζεις ολοκληρωμενη
αποψη,,και αυτο που εχω εγω να πω ειναι οτι δεν μπορω να
καταλαβω πως γινονται ολα αυτα..με τι σθενος βλεπουν ολα
αυτα τα πλασματα να υποφερουν τοσο πολυ μπροστα τους...
τελικα ειμαστε το ΄΄ειδος΄΄που προκαλει το χεοροτερο κακο
σε αυτον τον πλανητη,με το προσχημα της ΄΄προοδου΄΄.
Δεν μπορεσα να το δω ολο ΕΠΑΘΑ

Δεν ξαναπέρνου δραχμή από μενα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool