elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η elvenstar: #301 03-09-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ομόρφυναν ομόρφυναν ... με τόσο φαΐ και ύπνο πώς να μην ομορφαίνουν έχει ακόμα ένα η Ραίσα είπες εεεε......λες να την πάρω τηλέφωνο?? Click για ανάπτυξη... H στείλε ΡΜ Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!! Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Raisa έγραψε: #302 03-09-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H στείλε ΡΜ Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!! Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο; Click για ανάπτυξη... δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #303 03-09-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #304 03-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Click για ανάπτυξη... τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η maroula έγραψε: #305 03-09-08 20:21 Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ομόρφυναν ομόρφυναν ... με τόσο φαΐ και ύπνο πώς να μην ομορφαίνουν έχει ακόμα ένα η Ραίσα είπες εεεε......λες να την πάρω τηλέφωνο?? Click για ανάπτυξη... H στείλε ΡΜ Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!! Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Raisa έγραψε: #302 03-09-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H στείλε ΡΜ Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!! Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο; Click για ανάπτυξη... δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #303 03-09-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #304 03-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Click για ανάπτυξη... τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η maroula έγραψε: #305 03-09-08 20:21 Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H στείλε ΡΜ Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!! Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο; Click για ανάπτυξη... δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #303 03-09-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #304 03-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Click για ανάπτυξη... τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η maroula έγραψε: #305 03-09-08 20:21 Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry: είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα??? Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #304 03-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Click για ανάπτυξη... τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η maroula έγραψε: #305 03-09-08 20:21 Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα 7.800;;;;; και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του; Είναι μεγαλοσωμη ράτσα; Click για ανάπτυξη... τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η maroula έγραψε: #305 03-09-08 20:21 Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η elvenstar: #306 03-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά???? Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος Click για ανάπτυξη... Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ συμπαγής σωματότυπος ε; Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #307 03-09-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maroula: Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ... Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Η maroula έγραψε: #308 03-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #309 03-09-08 20:43 Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η elvenstar: #310 03-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maroula: Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #311 03-09-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #312 03-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα! Click για ανάπτυξη... Τσουπωτά ΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #313 03-09-08 23:19 Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #314 04-09-08 08:09 Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #315 17-09-08 12:52 Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ τζάκι.jpg 68,7 KB · Εμφανίσεις: 98 φ1.jpg 62,3 KB · Εμφανίσεις: 51 φ3.jpg 63,3 KB · Εμφανίσεις: 48 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #316 17-09-08 12:58 Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:13 Η katerina10: #317 17-09-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας ...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #318 17-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ρεμβαζω2.jpg 56,4 KB · Εμφανίσεις: 49 ρ2.jpg 68,2 KB · Εμφανίσεις: 50 ρ1.jpg 58,3 KB · Εμφανίσεις: 49 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa Click για ανάπτυξη... Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:16 Η elvenstar: #319 17-09-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η katerina10: #320 17-09-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.