Η οικογένεια μεγάλωσε!

ομόρφυναν ομόρφυναν ...
με τόσο φαΐ και ύπνο πώς να μην ομορφαίνουν :mad::rolleyes:

έχει ακόμα ένα η Ραίσα είπες εεεε......λες να την πάρω τηλέφωνο??:hmm::P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
H στείλε ΡΜ:lol:
Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!!:mad:
Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H στείλε ΡΜ:lol:
Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!!:mad:
Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο;

:redface::redface:δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry::P

είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800:blink::blink::blink:...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα???:mad::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface:δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry::P

είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800:blink::blink::blink:...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα???:mad::D
Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα
7.800;;;;;:blink: και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του;
Είναι μεγαλοσωμη ράτσα;

Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα
7.800;;;;;:blink: και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του;
Είναι μεγαλοσωμη ράτσα;

τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά????:P:lol:

Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος:D:lol::lol:

Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες :):) ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα:rolleyes::rolleyes: εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ...:lol:

τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά????:P:lol:

Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος:D:lol::lol:
Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαι:D
Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ:blink:
συμπαγής σωματότυπος ε;:lol::lol::lol::lol::lol:
Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένες :):) ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα:rolleyes::rolleyes: εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ...:lol:
Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχρονα:D

Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....:/:θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ;):lol::lol::lol:

Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....:/:θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ;):lol::lol::lol:

Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:baby::baby::kiss::kiss:

Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα!:P:lol:

Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:baby::baby::kiss::kiss:
Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα;:up:
Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο:mad:

Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο:mad:

Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ :mad::lol::lol::lol:

Τσουπωτά :lol::lol::lol:΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε Δώρα

Και εμενα μ αρεσει αυτος ο ορος!! Αμα η μικρη μοιασει στη μαμα της θα τη λεω Καρμεν η τσουπωτη!!:lol::lol::lol::lol:

Οριστε,άρεσε και στη μάνα!Κάρμεν η τσουπωτη,θα εχει και τίτλο!:P:D

Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας :redface:...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου:D είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Φιντέλ τζάκι.jpg
    Φιντέλ τζάκι.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 85
  • φ1.jpg
    φ1.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • φ3.jpg
    φ3.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 36
Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa:up:

Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας :redface:...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου:D είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa:up:

Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!!:P:lol::lol:

Συνημμένα

• ρεμβαζω2.jpg
    ρεμβαζω2.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ρ2.jpg
    ρ2.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • ρ1.jpg
    ρ1.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 34

Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από Λαπαδάκο:up:

Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back