elvenstar
Επιφανές μέλος
H στείλε ΡΜομόρφυναν ομόρφυναν ...
με τόσο φαΐ και ύπνο πώς να μην ομορφαίνουν
έχει ακόμα ένα η Ραίσα είπες εεεε......λες να την πάρω τηλέφωνο??![]()

Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!!

Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
H στείλε ΡΜ
Είδες που λες ότι δε σας παρακολουθώ! Κακιά!!!
Είναι καταπληκτικά και τα δύο και Ραίσα δενέχασε καθόλου βάρος από την εγκυμοσύνη κ τον θηλασμο, πάντως όλα τα βρετανάκια που έχω δει ως τώρα είναι στρουμπουλούτσικα, πόσα κιλα είναι περίπου ένα ενήλικο;

δεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry:
είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800

...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποταδεν είμαι κακιάαααα:cry::cry::cry:
είναι αρκετά στρουμπουλά τα πουλάκια μου....η Ραίσα είναι 6 κιλά και ο Φιντέλ έφτασε τα 7.800...όταν λέω μόνο φαΐ και ξάπλα???
![]()
7.800;;;;;
και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του;Είναι μεγαλοσωμη ράτσα;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλά αν είναι να κλαις δεν θα ξαναπω (την αλήθεια) τίποτα
7.800;;;;;και μετά λέω το δικό μου χοντρούλη με τα 4 παλιοκιλάκια του;
Είναι μεγαλοσωμη ράτσα;
τς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά????

Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα
εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά εγω είμαι κακιά το έχω δηλώσει από την αρχή, και το χαιρομαιτς τς τς....4 κιλά και χοντρούλης...μόνο τρίχα έχει το παιδί...καλά δεν ντρέπεσαι να το αποκαλείς έτσι το μωρό σου???? Οχι τώρα πες μου ...ποια είναι η κακιά????
Μεγαλόσωμη δεν θα την έλεγα...δλδ όχι σαν τις μειν κουν.....αλλά είναι... πώς να το πω....συμπαγής σωματότυπος![]()

Ναι πραγματικά όλο τρίχα είναι όταν κούραψα την Κάντυ πρώτη φορά έπαθα σοκ
συμπαγής σωματότυπος ε;

Είδες τι σεξυ πόζα πήρε το κορίτσι μας Μαρούλα, βέβαια μη σε ξεγελάει γιατί είναι η ωραία κ το τέρας ταυτόχροναΟι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένεςειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα
εγώ με τον δικό μου προσπαθώ να τον βγάλω σε καμια εξτριμ αλλα τίποτα που θα πάει ομως θα βγάλω και εγώ...
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Οι φωτογραφίες με τα γατουλίνια Raisa και Sli8erin είναι ολα τα λεφτα πολυ πετυχημένεςειδικα τις Sli8erin εχει πάρει το νινι την σούπερ πόζα
![]()
Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....
θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε Μαρούλα....για να βγάλω μια καλή βγάζω 50 φωτό και τις σβήνω πάλι....θέλει υπομονή και μπόλικα νεύρα...αλλά θα τα καταφέρεις και συ
![]()
Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα αυτή που στέκεται προσοχή δίπλα στον Οβελίξ δεν είναι σούπερ πόζα;Ζηλέυω γιατι οπως είπα και οι δυο σας εχετε γατουλίνια με σούπερ πόζες που θα παει ομως θα βγάλω και εγω..φιλάκια στα νινάκια ειναι γλύκες:kiss::kiss:

Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυποΔεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μα δεν είναι ούτε τσουπωτά έχουν συμπαγές σωματότυπο![]()
Πες τα βρε Σλίθ να μη τα λέω εγώ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν ειναι χοντρα τα βρετανάκια...ειναι τσουπωτα!![]()
Τσουπωτά

΄Ούτε ο Αρναούτογλου να ήσουν ρε ΔώραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου
είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επειδή σας έχω ζαλίσει με τα μωρά μας κι αμέλησα τα μεγάλα μωρά μας...και επειδή δεν μεγάλωσε μόνο η οικογένεια αλλά και ο Παίδαρος μου
είπα να σας βάλω νέες φωτό του Λαπαδάκου μου!!!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Raisa
Περιβόητο μέλος
Απλά Μάναροςςςςς. Θέλουμε όμως και Raisa![]()
Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!!

Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντάξει δε λέω είναι πολύ χαριτωμένα τα μωρούλια, αλλά εγώ ήθελα κ μια δόση από ΛαπαδάκοΥποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γυναικάρα με τα όλα της..Τι κομψότης!!!!Υποχωρούμε και συμμορφωνόμαστε με το αίτημα του λαού!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool