Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #2.321 13-01-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στην τελευταία φωτο ηταν οταν την βρηκα.Σκετα κοκκαλακια! Click για ανάπτυξη... Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε! Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια? Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ELENIP έγραψε: #2.322 13-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε! Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια? Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων. Click για ανάπτυξη... Δεν γινοτανε να αντισταθω.Ακομα μπλε ματάκια είχε το πιτσιρίκι.Ηταν 30 ημερων και κατι μερες.Στην αρχη της εδινα την ξηρα τροφη μουλιασμένη για τοτε αρχιζε να βγαζει δοντακια.Πολυ ωραια εμπειρια ητανε με τοσο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ELENIP έγραψε: #2.323 13-01-09 13:29 Φωτογραφία0269.jpgΦωτογραφία0259.jpgΦωτογραφία0237.jpg Φωτογραφία0168.jpgΕΛΕΝΗ007.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #2.324 13-01-09 13:37 Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #2.325 13-01-09 13:37 Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στην τελευταία φωτο ηταν οταν την βρηκα.Σκετα κοκκαλακια! Click για ανάπτυξη... Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε! Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια? Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η ELENIP έγραψε: #2.322 13-01-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε! Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια? Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων. Click για ανάπτυξη... Δεν γινοτανε να αντισταθω.Ακομα μπλε ματάκια είχε το πιτσιρίκι.Ηταν 30 ημερων και κατι μερες.Στην αρχη της εδινα την ξηρα τροφη μουλιασμένη για τοτε αρχιζε να βγαζει δοντακια.Πολυ ωραια εμπειρια ητανε με τοσο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ELENIP έγραψε: #2.323 13-01-09 13:29 Φωτογραφία0269.jpgΦωτογραφία0259.jpgΦωτογραφία0237.jpg Φωτογραφία0168.jpgΕΛΕΝΗ007.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #2.324 13-01-09 13:37 Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #2.325 13-01-09 13:37 Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε! Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια? Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων. Click για ανάπτυξη... Δεν γινοτανε να αντισταθω.Ακομα μπλε ματάκια είχε το πιτσιρίκι.Ηταν 30 ημερων και κατι μερες.Στην αρχη της εδινα την ξηρα τροφη μουλιασμένη για τοτε αρχιζε να βγαζει δοντακια.Πολυ ωραια εμπειρια ητανε με τοσο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ELENIP έγραψε: #2.323 13-01-09 13:29 Φωτογραφία0269.jpgΦωτογραφία0259.jpgΦωτογραφία0237.jpg Φωτογραφία0168.jpgΕΛΕΝΗ007.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #2.324 13-01-09 13:37 Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #2.325 13-01-09 13:37 Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτογραφία0269.jpgΦωτογραφία0259.jpgΦωτογραφία0237.jpg Φωτογραφία0168.jpgΕΛΕΝΗ007.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #2.324 13-01-09 13:37 Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #2.325 13-01-09 13:37 Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #2.325 13-01-09 13:37 Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:38 Η konstans έγραψε: #2.326 13-01-09 13:38 Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η ELENIP έγραψε: #2.327 13-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω! Click για ανάπτυξη... .Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #2.328 13-01-09 14:20 τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ELENIP έγραψε: #2.329 13-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!! Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι??? Click για ανάπτυξη... A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 13-01-09 14:25 τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η ELENIP έγραψε: #2.331 13-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !! και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή. Σε καταλαβαίνουμε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:28 Η ELENIP έγραψε: #2.332 13-01-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #2.333 13-01-09 14:29 αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμα τα φας να μας δωσεις και μας ενα κομματι, τοσο γλυκουλια που ειναι !! χε χε χε εχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η ELENIP έγραψε: #2.334 13-01-09 14:33 θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θΑ σας διαλεξω εγω τα πιο εκλεκτα κομμάτια.Κοιλίτσα, μπουτάκια...ειδικα η Νορα εχει πλούσια τα ελέη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ιβανα έγραψε: #2.335 13-01-09 14:34 ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενταξει λοιπον, εμενα κρατα μου λιγο απο νοριτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η konstans έγραψε: #2.336 13-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η stellak έγραψε: #2.337 13-01-09 14:35 Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, όλα κι όλα! Η αδυναμία μου στην Ελβίρα είναι γνωστή από τότε που ήταν βρέφος, οπότε δαγκωνιές στο Ελβιράκι μόνο εγώ! Φάε τις άλλες τις μαφιόζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #2.338 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Και τι γατιά ε??? Στρουμπουλά-στρουμπουλά Click για ανάπτυξη... παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ELENIP έγραψε: #2.339 13-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η moukelis έγραψε: #2.340 13-01-09 14:37 Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.