Κεραμιδό-maniacs

Αυτο Δωρα μου το ξερω,εξαλλου ειχα τρεις,το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι με την δουλεια του(εγω δεν εργαζομαι τωρα)γιατι αλλιως ηταν προγραμματισμενα καπια πραγματα και αλλιως ηρθανε,μπορει σε λιγο καιρο να μην εχει καν δουλεια.Και με αυτην την προοπτικη δεν μπορω να ανταπεξελθω στης απαιτησης μιας ζουζουνιτσας(αν αρχισω να βριζω θ αλλαξει κατι?)Ξερεις ποσο καιρο τον ζαλιζω και τωρα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνει.......ποιος πΕ΅:!:΅Ε#΅με μουτσωσε?:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα:lol::lol::lol:

Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω;):D
Τα εδωσα ολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω;):D
Τα εδωσα ολα.
Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?):lol:

Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας.:(

Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας.:(
το ξερω:(:(:((αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω:(:(:(

Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω:(:(:(

Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα!:D:D:D
Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις!;):D:D:D

Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα.:mad::mad::mad:

Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου!

Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες:)

Συνημμένα

• DSC00504.JPG
    DSC00504.JPG
    288,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00507.JPG
    DSC00507.JPG
    299,3 KB · Εμφανίσεις: 44
Έχει πολύ γούστο!!:lol:Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. :lol::lol:Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά:up::up:

ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας

ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας
Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss:

Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω:lol:

Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω:lol:

Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται!:lol:

Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες:)
Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!!:):)

Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!!:):)

Όποτε θές Αναστασία μου:)

Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!!
Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα:/::/::lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF3034.jpg
    DSCF3034.jpg
    214,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSCF3035.jpg
    DSCF3035.jpg
    206,6 KB · Εμφανίσεις: 38
Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου!:lol:

παρτε κ απο μας σφαλιαριδια
paraskevasgrafio044.jpg

Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!!
Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα:/::/::lol::lol:
καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back