dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:15 Η dafni.ps έγραψε: #2.381 14-01-09 22:15 Αυτο Δωρα μου το ξερω,εξαλλου ειχα τρεις,το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι με την δουλεια του(εγω δεν εργαζομαι τωρα)γιατι αλλιως ηταν προγραμματισμενα καπια πραγματα και αλλιως ηρθανε,μπορει σε λιγο καιρο να μην εχει καν δουλεια.Και με αυτην την προοπτικη δεν μπορω να ανταπεξελθω στης απαιτησης μιας ζουζουνιτσας(αν αρχισω να βριζω θ αλλαξει κατι?)Ξερεις ποσο καιρο τον ζαλιζω και τωρα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνει.......ποιος πΕ΅:!:΅Ε#΅με μουτσωσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η ELENIP έγραψε: #2.382 14-01-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Click για ανάπτυξη... Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η dafni.ps έγραψε: #2.383 14-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Click για ανάπτυξη... Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η moukelis έγραψε: #2.384 14-01-09 22:30 Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.385 14-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο Δωρα μου το ξερω,εξαλλου ειχα τρεις,το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι με την δουλεια του(εγω δεν εργαζομαι τωρα)γιατι αλλιως ηταν προγραμματισμενα καπια πραγματα και αλλιως ηρθανε,μπορει σε λιγο καιρο να μην εχει καν δουλεια.Και με αυτην την προοπτικη δεν μπορω να ανταπεξελθω στης απαιτησης μιας ζουζουνιτσας(αν αρχισω να βριζω θ αλλαξει κατι?)Ξερεις ποσο καιρο τον ζαλιζω και τωρα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συμφωνει.......ποιος πΕ΅:!:΅Ε#΅με μουτσωσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η ELENIP έγραψε: #2.382 14-01-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Click για ανάπτυξη... Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η dafni.ps έγραψε: #2.383 14-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Click για ανάπτυξη... Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η moukelis έγραψε: #2.384 14-01-09 22:30 Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.385 14-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: εγω παλι θελω ποικιλια,τυλιξτε μου λιγο απο ολα Click για ανάπτυξη... Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:21 Η dafni.ps έγραψε: #2.383 14-01-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Click για ανάπτυξη... Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η moukelis έγραψε: #2.384 14-01-09 22:30 Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.385 14-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Δυστηχως μονο απο πατσας εμεινε απο Νορα!! Σου στελνω Τα εδωσα ολα. Click για ανάπτυξη... Στειλε εσυ και μη σε μελει(θα βρω και τις αλλες και θα τα ενωσουμε)αλλα και ο πατσας καλως ειναι στην αναγκη(βολευομαι ευκολα,καμια σοδιτσα για την χονεψει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η moukelis έγραψε: #2.384 14-01-09 22:30 Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.385 14-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.385 14-01-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κριμα μωρε...Και εχει τοσα ωραια γατακια στις αγγελιες αυτο τον καιρο,ακομα και ρατσας. Click για ανάπτυξη... το ξερω(αν και δεν με νοιαζει αν ηταν ρατσας η οχι,εξαλλου μονο ενα που ειχα ηταν ρατσας,το εχω ξαναπει η αγαπη ενος ζωντανου πλασματος δεν καθοριζεται απο το γενεολογικο του δεντρου,αλλα απο την ιδια αγαπη που του προσφερετε).Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:05 Η Μυρτω4038: #2.386 14-01-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ελπιζω να γινει ενα θαυμα γιατι αρκετο καιρο υπηρξα αγατι και δεν αντεχω Click για ανάπτυξη... Δαφνη, εγω στο ευχομαι ολοψυχα! Μια που γνωριζεις απο πρωτο χερι .....τι χανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.387 14-01-09 23:27 Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βεβαια κοριτσια ξερω τι χανω για αυτο και ειχα βαλει τα μεγαλα μεσα μεσα,τον πηρα μαζι μου σε καποια καφεδακια που κανονιστηκαν με γατογονεις,μιλαγαμε για γατουλες συνεχεια,του τα επρηζα και στο σπιτι,(ελα αγαπη μου να δεις μια ωραια γατα)ωσπου στο τελος κουραστικε,το πηρε αποφαση πως δεν κανω πισω και ειπε το μεγαλο ναι,και ηρθε το θεμα της δουλειας του με κατι προβληματα που παρουσιαστηκαν και μου κοπηκε εμενα η φορα(και τωρα τα εχω παρει χοντρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #2.388 15-01-09 10:59 Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δάφνη, σου εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια προβλήματα και να μπορέσεις να έχεις και πάλι γατούλα στην αγκαλιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.389 15-01-09 14:46 Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00504.JPG 288,8 KB · Εμφανίσεις: 52 DSC00507.JPG 299,3 KB · Εμφανίσεις: 51 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:47 Η Ελένη Άνση: #2.390 15-01-09 16:47 Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πολύ γούστο!!Στα πόσα μέτρα φτάνει η ακτίνα; Αν φτάνει στην άλλη άκρη του δωματίου, συμφέρει πολύ, γιατί με τα συμβατικά παιχνίδια, είναι κούραση να τρέχεις γύρω γύρω, προκειμένου να ξεσκουριάσει η γάτα. Πάντως, ο Αιμίλιος, κάτι η πολυκατοικία, κάτι το λέιζερ, τη γυμναστική του την κάνει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.391 15-01-09 16:50 ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η dafni.ps έγραψε: #2.392 15-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ελα ρε τι πλακα εχει ο λιλος γλυκας Click για ανάπτυξη... Βικι τη κανει η αγαπη μου?που κρυβεται και δεν ερχεται να παιξουμε?αν κοιμαται το μωρο δωστου φιλακια απο μενα δεν τον ξεχασα,και να δωσεις και στα υπολοιπα να μη ζηλευουν τα μωρακια:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.393 16-01-09 01:52 Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Η chryssa έγραψε: #2.394 16-01-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια το λέισερ σώζει. Ελένη η ακτίνα πάει πολύ πολύ μακριά όσο θέλεις. Αφήστε που έχει καταλάβει από που βγαίνει και μόλις ακούει το τσάκ του φακού το ψάχνει πριν του το δείξω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι αυτό! Εσύ κάθεσαι και κουνάς μόνο το χέρι σου και το γατί τρέχει γύρω γύρω σεληνιασμένο! Και η Μπουμπού ακούει το τσακ του φακού και ψάχνεται... ακόμα και με κοινούς φακούς περιμένει να δει το κόκκινο κουνούπι και απογοητεύεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:55 Η staman2 έγραψε: #2.395 16-01-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κορίτσια ο Αιμίλιος έχει τρελαθεί να κυνηγάει το λέιζερ. Εξού και οι φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.396 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αιμιλιάκο!!! Κούκλε μου εσύ!!! Θα ξαναρθω να σε ζουληξω!!! Click για ανάπτυξη... Όποτε θές Αναστασία μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:30 Η Ελένη Άνση: #2.397 16-01-09 16:30 Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF3034.jpg 214,1 KB · Εμφανίσεις: 46 DSCF3035.jpg 206,6 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #2.398 16-01-09 16:40 Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη δευτερη εχει βλεμμα ψυχοπαθη δολοφονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η vickymoon: #2.399 16-01-09 16:49 παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παρτε κ απο μας σφαλιαριδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:50 Η vickymoon: #2.400 16-01-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Θα ψάξω οπωσδήποτε για λέιζερ, θα τρελλαθεί το Μπασσουλίνι μου!!!! Και, για όσους μας πεθύμησαν......Να την στην πιο αγαπημένη της θέση: Επάνω στην πλάτη της πολυθρόνας, όπου, αφού χάζεψε με τις ώρες έξω από το τζάμι, σκέφτεται σοβαρά, τί να κάνει; Να πάει να κοιμηθεί στη μέσα φωλιά ή στην παραμέσα;Τί φοβερό δίλημμα Click για ανάπτυξη... καλα σε καθε φωτο βγαινει διαφορετικη η γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.