Κεραμιδό-maniacs

Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... και γιατί το νοίωθω ότι κάποια θα πεταχτεί.. και θα μου κάνει παρατήρηση...:redface: (Που χάθηκε ρε παιδιά η Δώρα, τώρα που το λέμε???)

Ο χαμένος πατέρας του Σείριου η αυτού μεγαλειότης ο Τσάρος. Γλύφει και αυτός τα ξύλα.. :)
P1070003.jpg

P1070004.jpg

και μια γενικού ενδιαφέροντος.. τα παιδιά του κήπου.!:)
P1070011.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει.
:):inlove::inlove:

Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!:rolleyes::rolleyes:..Μρρρρρρ:baby::baby:"
Τέτοια μου κάνουν κι εμένα τα δύο τα τερατίδια μου! Πού να βρεις μετά το κουράγιο να τους επιβάλεις... πειθαρχία;;;;

Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ...
Μια μέρα θα με βρουν και θα χαμογελάω... :lol::lol::lol::lol: Χαλάλι το καρδιακό επεισόδιο από τα πολλά και όμορφα γατιά! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. :up::up::up:

Μωροοοοοοο μουυυυ!
Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο...:P

τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα??
η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα.:lol:
αληθεια ρωταω:hmm::hmm:

χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια

α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. :up::up::up:

Ευχαριστούμε.:redface:

Μωροοοοοοο μουυυυ!
Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο...:P

Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!!:)

χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια

Ευχαριστούμε και σας.

Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα:rolleyes::rolleyes:

P1070005.jpg

P1070001.jpg

ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω...:blink: και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.:rolleyes::)

Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε;

ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω...:blink: και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.:rolleyes::)[/quote

Νόρα εδω:mad:.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες:mad::mad::mad::mad:
Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!!

Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε;

Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει...:redface::lol::lol::lol:

Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!!:cool::P

Τζουλς γινεσαι βλασφημη!:mad:

Τζουλς γινεσαι βλασφημη!:mad:

Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... :mad::mad:
Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει...:down::down: Απλά υπάρχει..... :cool:

Θα λέω ότι θέλω..:):P

Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα...:down:

Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... :mad::mad:
Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει...:down::down:

Θα λέω ότι θέλω..:):P
Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!!:lol::lol::lol:
Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα:D:D:rolleyes:

Έλα ντέ?
Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα..:P Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος...:lol::lol: Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν.

Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνω:down:Τα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτό:eek::eek:Όταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω;

Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι..:down:
Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί??:hmm:

μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ποιος με κοροιδευει μωρε??:mad::mad:

Συνημμένα

• paraskevas 017.jpg
    paraskevas 017.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 32
μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ποιος με κοροιδευει μωρε??:mad::mad:
Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων:lol::lol::lol: (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό):rolleyes::rolleyes:

Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της!;):P Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε!;)
Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου.:)

Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss::inlove::inlove: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη;):P Τι κανει η αδυναμια μου?:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back