julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η julia έγραψε: #2.241 07-01-09 15:56 Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... και γιατί το νοίωθω ότι κάποια θα πεταχτεί.. και θα μου κάνει παρατήρηση... (Που χάθηκε ρε παιδιά η Δώρα, τώρα που το λέμε???) Ο χαμένος πατέρας του Σείριου η αυτού μεγαλειότης ο Τσάρος. Γλύφει και αυτός τα ξύλα.. και μια γενικού ενδιαφέροντος.. τα παιδιά του κήπου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.242 07-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!..Μρρρρρρ" Click για ανάπτυξη... Τέτοια μου κάνουν κι εμένα τα δύο τα τερατίδια μου! Πού να βρεις μετά το κουράγιο να τους επιβάλεις... πειθαρχία;;;; Αρχική Δημοσίευση από julia: Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... Click για ανάπτυξη... Μια μέρα θα με βρουν και θα χαμογελάω... Χαλάλι το καρδιακό επεισόδιο από τα πολλά και όμορφα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η vickymoon: #2.243 07-01-09 16:28 α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.244 07-01-09 16:57 Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η vickymoon: #2.245 07-01-09 17:46 τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... και γιατί το νοίωθω ότι κάποια θα πεταχτεί.. και θα μου κάνει παρατήρηση... (Που χάθηκε ρε παιδιά η Δώρα, τώρα που το λέμε???) Ο χαμένος πατέρας του Σείριου η αυτού μεγαλειότης ο Τσάρος. Γλύφει και αυτός τα ξύλα.. και μια γενικού ενδιαφέροντος.. τα παιδιά του κήπου.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.242 07-01-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!..Μρρρρρρ" Click για ανάπτυξη... Τέτοια μου κάνουν κι εμένα τα δύο τα τερατίδια μου! Πού να βρεις μετά το κουράγιο να τους επιβάλεις... πειθαρχία;;;; Αρχική Δημοσίευση από julia: Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... Click για ανάπτυξη... Μια μέρα θα με βρουν και θα χαμογελάω... Χαλάλι το καρδιακό επεισόδιο από τα πολλά και όμορφα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η vickymoon: #2.243 07-01-09 16:28 α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.244 07-01-09 16:57 Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η vickymoon: #2.245 07-01-09 17:46 τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Και όταν το πλένω κλαίει και το ψάχνει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Παιδιά, πείτε μου, τόπαιξα καλά σ'αυτήν την περίπτωση; Μόλις με ανακάλυψε, την κοίταξα και είπα:"Μμμμμρρ, άχχχε μανιούλα μου τη Μπάχχχχχυ χιου, είναι τόχχχιο ωραία τα ανθρωποκρέβατα!!..Μρρρρρρ" Click για ανάπτυξη... Τέτοια μου κάνουν κι εμένα τα δύο τα τερατίδια μου! Πού να βρεις μετά το κουράγιο να τους επιβάλεις... πειθαρχία;;;; Αρχική Δημοσίευση από julia: Και για να ολοκληρώσω το ρεπορτάζ... Click για ανάπτυξη... Μια μέρα θα με βρουν και θα χαμογελάω... Χαλάλι το καρδιακό επεισόδιο από τα πολλά και όμορφα γατιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:28 Η vickymoon: #2.243 07-01-09 16:28 α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.244 07-01-09 16:57 Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η vickymoon: #2.245 07-01-09 17:46 τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #2.244 07-01-09 16:57 Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η vickymoon: #2.245 07-01-09 17:46 τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 17:46 Η vickymoon: #2.245 07-01-09 17:46 τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τζουλια κ οι υπολοιποι φυσικα, ο τσαρος ειναι καποια ρατσα?? η απλα κεραμιδογατος, παρ ολο το αυτοκρατορικο του ονομα. αληθεια ρωταω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:11 Η goutouna έγραψε: #2.246 07-01-09 19:11 χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:27 Η julia έγραψε: #2.247 07-01-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: α ρε τζουλια παντα ωραιες φωτο βαζεις. μπραβο εχεις κ ωραια μοντελα ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωροοοοοοο μουυυυ! Εδω ειμαι μαρη,ταξιδευα χτες,τρεις τα μεσανυχτα εφτασα Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... Οκ λεπόν, άρα θα φάς μια ακόμα δόση Τσάρου, ταλαιπωρημένο μου παιδί!! Αρχική Δημοσίευση από goutouna: χριστε μου, τι ομορφα που ειναι ολα τους? Ο Τσαρος ειναι θεος... κουκλος... Μακαρι να μην εμενα σε διαμερισμα... 8α μαζευα πολλα γατακια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και σας. Δεν ξέρω παιδιά ΑΝ έχει κάτι απο ράτσα... σε μια παράλληλη της Πατησίων τον βρήκα..και τον απήγαγα ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #2.248 07-01-09 19:29 Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η ELENIP έγραψε: #2.249 07-01-09 19:40 ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΥΓ. Παρατηρήσατε βέβαια ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλη γάτα στο γύρω... και μια κοινή τρίχρωμη θνητή... μυρίζει διστακτικά την άκρη της ουράς του απο απόσταση σεβασμού.[/quote Νόρα εδω.Οι τρίχρωμες ΔΕΝ είναι κοινες θνητες Διόρθωσε το ΑΜΕΣΩΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η julia έγραψε: #2.250 07-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ξαναπει οτι αυτος ο γατος ειναι ΕΡΩΤΑΣ ε; Click για ανάπτυξη... Ένα μαξιλάρι είναι, που τρώει και ....**ζει... Και όταν μας τιμά με την παρουσία του.. όλοι κάνουν άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #2.251 07-01-09 19:51 Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η julia έγραψε: #2.252 07-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τζουλς γινεσαι βλασφημη! Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Απλά υπάρχει..... Θα λέω ότι θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η moukelis έγραψε: #2.253 07-01-09 20:07 Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα περιμενεις η μεγαλειοτητα του να πιασει ποντικια;Τς τς τς...κοινα θνητα διποδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Ελένη Άνση: #2.254 07-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο την στιγμή που τον ξε***τίζω και τον ταίζω.. τον παλιοβούβαλο, μουρόχαυλο, μπιμπελό ξαπλωμένο... Που ούτε μια μύγα, ένα σαμιαμίδι... ένα πουλάκι.. τίποτα δεν είναι άξιος να πιάσει... Θα λέω ότι θέλω.. Click για ανάπτυξη... Καλά, εκτός από φοβερό παζλ γατιών, έχεις και καταπληκτικό χιούμορ!! Επ'ευκαιρία, το ξαπλωμένο μπιμπελό, πρέπει να έχει ανησυχίες ξυλογλυπτικής, όπως και η Μπασσέτ, γι'αυτό και οι δυό τους ροκανίζουν ξύλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Η julia έγραψε: #2.255 07-01-09 20:13 Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα ντέ? Μιλάμε για πώρωση...κάθονται και υπνωτίζονται γλύφοντας τα ξύλα.. Και μετά παίρνει σειρά ο επόμενος... Ειδικά με το ξύλο Ελιάς... ούτε catnip να ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 20:52 Η Ελένη Άνση: #2.256 07-01-09 20:52 Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δικιά μου δεν γλύφει. Τα τρώει. Τα μικρά κομματάκια ξύλου τα καταπίνει κατευθείαν, δεν την προλαβαίνωΤα μεγαλύτερα, τα ροκανίζει όπως ο σκύλος το κόκκαλο, φοβάμαι μη δεν την προλάβω καμιά μέρα και πνιγεί, τί χούι κι αυτόΌταν πρωτοανεβάσαμε τα ξύλα, τριβότανε σαν τρελλή και εγώ, αυτό είπα: Κατ νιπ έχει επάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 21:07 Η julia έγραψε: #2.257 07-01-09 21:07 Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα δεν τα τρώνε... αντε να παιξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.. και να κάνουν χάλια το σπίτι.. Μήπως τα έχουν βρέξει με τίποτα.. και της αρέσει και σαν φαί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η vickymoon: #2.258 08-01-09 14:53 μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 017.jpg 167,6 KB · Εμφανίσεις: 32 Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Η Ελένη Άνση: #2.259 08-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπηκα κ εγω ησυχα ησυχα να διαβασω για τις φιλες μου που τρωνε ξυλα κ καποιος με κοροιδευει (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ποιος με κοροιδευει μωρε?? Click για ανάπτυξη... Αγαπουλίτσα μου ,εσύ, ματς ματς ματς, κανείς ματάκια μου δεν σε κοροϊδεύει, κεραίες σου βάζει, να ακούς τους υπερήχους των εξωγήινων (Ορίστε, τί αναγκάζομαι να λέω, για να παρηγορήσω το μωρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 22:18 Η Μυρτω4038: #2.260 08-01-09 22:18 Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη Π υπεροχες οι φωτο με της Μπασσυ στην κρεβατοκοαμαρα της! Απ'οτι βλεπω στα πουπουλα την εχετε! Τα δικα μου συνηθιζουν να κοιμουνται πανω στο παπλωμα στα ποδια μου. Julia πραγματικα πανεμορφος ο Τσαρος:kiss: αλλα εμενα μου 'χουν λειψει οι φωτο του Κικη Τι κανει η αδυναμια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.