katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα είναι η πρώτη μου φορά και θα προσέξω πολύ...αλλά πρέπει ναι...Κοψε νυχακια τοτε για καλο και για κακο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Γενικά όλα πάνε καλά..Φωτός δεν έχουμε βγάλει γιατί με το κουβούκλιο ώστε να μην τρώει τα ράμματα ο Μάπας δεν είμαστε και πολύ κούκλοι, για την ακρίβεια μοιάζουμε με λαμπαντερ!!!
Περισσότερα νέα σε λίγες μέρες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ!!Περαστικά στον Μαπούλη! Όλα καλά θα πάνε![]()

Καλά ξεχασα...Εσάς ο δικός σας τι κάνει???Μεγάλωσε τώρα και ποιος τον πιάνει ε???

Desdemona
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι εσείς γάτο ταλιατέλα ε???Εμάς είναι απο αυτές τις χοντρές ο Μάπας, ξέρεις που κάνεις παστίτσιο!!!Μακαρόνι με όγκο όμως..4 κιλά 6 μηνών η ψυχούλα μου!!!Ο Πρέστο κοντεύει να με φτάσει στο ύψος, είναι 6 κιλά (ζωή να 'χει) και αντί να σοβαρεύει γίνεται χειρότερος τρεχαλίτσας![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κι εσείς γάτο ταλιατέλα ε???Εμάς είναι απο αυτές τις χοντρές ο Μάπας, ξέρεις που κάνεις παστίτσιο!!!Μακαρόνι με όγκο όμως..4 κιλά 6 μηνών η ψυχούλα μου!!!

Πολύ γέλασα με το γάτο ταλιατέλα!!! Ο Μαπούλης θα γίνει μακρόστενος κι αυτός, φαίνεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η Leia ειχε κοπει οταν ηταν πιο μικρη,παιζοντας με ενα ακαλυπτο ξυραφακι που βρηκε στο μπανιο,αλλα ηταν μικρο το κοψιμο.Απο τοτε,ολα τα ξυραφακια εχουν και καπακι!!!!Μηπως την επαθε καπως ετσι και ο Μαπας?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν δεσποινίς μου τι να σας πω???Εκεί που βρήκαμε τα αιματα δεν έχει τίποτα..Εχουμε μια υποψία αλλά αυτό δεν φτιάχνεται είναι "κουσούρι" του σπιτιού!!!!!Περαστικα στο Μαπα και με το καλο η στειρωση!!!!Εμεις χθες την καναμε και σημερα πεταμε!!!!!
Η Leia ειχε κοπει οταν ηταν πιο μικρη,παιζοντας με ενα ακαλυπτο ξυραφακι που βρηκε στο μπανιο,αλλα ηταν μικρο το κοψιμο.Απο τοτε,ολα τα ξυραφακια εχουν και καπακι!!!!Μηπως την επαθε καπως ετσι και ο Μαπας?

Το θέμα είναι ότι είναι λες και έγινε με μαχαίρι είναι βαθυ το κόψιμο..
Τουλάχιστον τώρα έδεσε και δευτέρα κοβουμε ραμματάκια!!!
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές..Την Δευτέρα θα μπούμε κι εμέις στον κλαμπ!!Τρίτη θα μπει και η αδερφή μας
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Γενικά τα γατιά ζυμαρικά είναι βολικά..(εκτός απο τα φιογκάκια και τα τορτελίνια..πολύ ΟΓΚΟΣ!!!Πολύ γέλασα με το γάτο ταλιατέλα!!! Ο Μαπούλης θα γίνει μακρόστενος κι αυτός, φαίνεται!
)δεν χρειάζεται να σκύψεις για να σου έρθουν..κλαπ τεντώνονται και πιάνεις ποδαράκια κεφαλάκι..!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αργήσαμε να το δούμε...Καλημέρα πώς είναι σήμερα ο ατυχούλης μας;
τραβάει την γάζα του, τρέχει σαν χαζό, κυνηγάει την Ήλια και την γλίτωσε στο τσακ για την στείρωση του σήμερα, γιατι η χαζή μαμά του άφησε τα φώτα του πίκου(τουτου) ανοιχτά όλο το βράδυ και μείναμε από μπαταρία.

Το απογευμα αυριο θα πάω ΠΑΛΙ με τη νονά να τα παραλλαβω!!
Ναι γιατι το τουτου μου θα το φτιάξουν αυριο!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τελευταία (ίσως από τοτε που ήρθαν τα μωράκια μου να με συντροφεύουν και άγχος να έχω δεν μου φαίνεται...Ναι βρε Κατερινακι,και τωρα ετοιμαζομουν να ρωτησω τι εγινε...Ουφ,αντε με το καλο.Τι ωρα θα τα πας;Μην μου αγχωνεσαι,τους το μεταδιδεις.Ολα θα πανε καλα.
Τελικά τα γατάκια μου έκαναν πολύ καλό....

Τα μωράκια μου ...
Λοιπόν 19.00 πρέπει να τα παω αλλά περιμένω την νονά...ίσως τα πάω 19.30..Μέχρι τις 20.00 θα είναι ανοιχτα η γιατρός..

katerina10
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και δεν την πιανω στο κινητο...άλλο αγχος τώρα κι αυτό!!!!!!!!!!!
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool