Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Κοψε νυχακια τοτε για καλο και για κακο.
Θα είναι η πρώτη μου φορά και θα προσέξω πολύ...αλλά πρέπει ναι...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑλημέρα..Εμένα δεν μου μπήκε τόσο καλά..Εκανα βλακεία στη δουλειά και λογικά τ' ακουσα..Τέσπα, χθες πήγαμε στην νεα κτηνίατρο..Ο μικρός μου θα στειρωθεί δευτέρα και η μικρή μου Τρίτη...Μου άλλαξε και γαζούλα για τα ράμματα και θα τα κόψει επίσης την δευτέρα(όποιος δεν ξέρει, κόπηκε ο μάπας με κάποιον τρόπο στο χερι βαθιά και κάναμε ράμματα).Το περίεργο-θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν και δεν είμαι πελάτισα της ΔΕΝ μου πήρε λεφτά για την επίσκεψη(είδε και τα αυτάκια του Μάπα και την κοιλίτσα της Ήλιας για τυχόν κουτσούβελα)Η στερωση θα μου στοιχιζε 150 ευρώ και τα δύο όταν η άλλη γιατρός μου χρέωνε 150 ευρώ μόνο την Ήλια και 100 τον Μάπα.Αλλά η νέα γιατρός επειδή και τα δύο γατάκια είναι δικά μου, μου έκανε και ΕΚΠΤΩΣΗ..Σύνολο 135 ευρώ..!!!!!:D

Γενικά όλα πάνε καλά..Φωτός δεν έχουμε βγάλει γιατί με το κουβούκλιο ώστε να μην τρώει τα ράμματα ο Μάπας δεν είμαστε και πολύ κούκλοι, για την ακρίβεια μοιάζουμε με λαμπαντερ!!!:PΠερισσότερα νέα σε λίγες μέρες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στον Μαπούλη! Όλα καλά θα πάνε :happy:

Περαστικά στον Μαπούλη! Όλα καλά θα πάνε :happy:
Ευχαριστούμε πολύ!!:):):)

Καλά ξεχασα...Εσάς ο δικός σας τι κάνει???Μεγάλωσε τώρα και ποιος τον πιάνει ε???:P

Ο Πρέστο κοντεύει να με φτάσει στο ύψος, είναι 6 κιλά (ζωή να 'χει) και αντί να σοβαρεύει γίνεται χειρότερος τρεχαλίτσας :inlove:

Ο Πρέστο κοντεύει να με φτάσει στο ύψος, είναι 6 κιλά (ζωή να 'χει) και αντί να σοβαρεύει γίνεται χειρότερος τρεχαλίτσας :inlove:
Κι εσείς γάτο ταλιατέλα ε???Εμάς είναι απο αυτές τις χοντρές ο Μάπας, ξέρεις που κάνεις παστίτσιο!!!Μακαρόνι με όγκο όμως..4 κιλά 6 μηνών η ψυχούλα μου!!!

Κι εσείς γάτο ταλιατέλα ε???Εμάς είναι απο αυτές τις χοντρές ο Μάπας, ξέρεις που κάνεις παστίτσιο!!!Μακαρόνι με όγκο όμως..4 κιλά 6 μηνών η ψυχούλα μου!!!
:lol::lol::lol: Πολύ γέλασα με το γάτο ταλιατέλα!!! Ο Μαπούλης θα γίνει μακρόστενος κι αυτός, φαίνεται!

Περαστικα στο Μαπα και με το καλο η στειρωση!!!!Εμεις χθες την καναμε και σημερα πεταμε!!!!!
Η Leia ειχε κοπει οταν ηταν πιο μικρη,παιζοντας με ενα ακαλυπτο ξυραφακι που βρηκε στο μπανιο,αλλα ηταν μικρο το κοψιμο.Απο τοτε,ολα τα ξυραφακια εχουν και καπακι!!!!Μηπως την επαθε καπως ετσι και ο Μαπας?

Περαστικα στο Μαπα και με το καλο η στειρωση!!!!Εμεις χθες την καναμε και σημερα πεταμε!!!!!
Η Leia ειχε κοπει οταν ηταν πιο μικρη,παιζοντας με ενα ακαλυπτο ξυραφακι που βρηκε στο μπανιο,αλλα ηταν μικρο το κοψιμο.Απο τοτε,ολα τα ξυραφακια εχουν και καπακι!!!!Μηπως την επαθε καπως ετσι και ο Μαπας?
Λοιπόν δεσποινίς μου τι να σας πω???Εκεί που βρήκαμε τα αιματα δεν έχει τίποτα..Εχουμε μια υποψία αλλά αυτό δεν φτιάχνεται είναι "κουσούρι" του σπιτιού!!!!!:confused::down:Τέσπα, ξυραφάκια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!Ενα έχω στη ντουλάπα μου και ένα η κολλητή μου στο ντουλαπι του μπάνιου που μένει κλειστό ΠΑΝΤΑ!!:)Το θέμα είναι ότι είναι λες και έγινε με μαχαίρι είναι βαθυ το κόψιμο..:(Τουλάχιστον τώρα έδεσε και δευτέρα κοβουμε ραμματάκια!!!:)Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές..Την Δευτέρα θα μπούμε κι εμέις στον κλαμπ!!Τρίτη θα μπει και η αδερφή μας;)...

:lol::lol::lol: Πολύ γέλασα με το γάτο ταλιατέλα!!! Ο Μαπούλης θα γίνει μακρόστενος κι αυτός, φαίνεται!
Γενικά τα γατιά ζυμαρικά είναι βολικά..(εκτός απο τα φιογκάκια και τα τορτελίνια..πολύ ΟΓΚΟΣ!!!:P)δεν χρειάζεται να σκύψεις για να σου έρθουν..κλαπ τεντώνονται και πιάνεις ποδαράκια κεφαλάκι..!!!:P:P

Εκτος κι αν εισαι ψηλη(οπως εγω ας πουμε) οποτε οσο και να τεντωθουν,μεχρι το γονατο φτανουν!!!

Ωραια νεα για τη γιατρο Κατερινακι!Περαστικά στον Μαπούλη το μακαρόνι,απο τον Σείριο και το τορτελίνι τη Μόιρα!:)

Καλημέρα πώς είναι σήμερα ο ατυχούλης μας;

Καλημέρα πώς είναι σήμερα ο ατυχούλης μας;
Αργήσαμε να το δούμε...:down:Τέσπα, καλύτερα καλέ ειναι ο τραυματίας μας, τρώει σαν χάχας ή μάλλον σαν μαπας :P τραβάει την γάζα του, τρέχει σαν χαζό, κυνηγάει την Ήλια και την γλίτωσε στο τσακ για την στείρωση του σήμερα, γιατι η χαζή μαμά του άφησε τα φώτα του πίκου(τουτου) ανοιχτά όλο το βράδυ και μείναμε από μπαταρία.:mad::redface::down:Τέσπα, το απόγευμα θα τα αρπάξω και τα 2 και θα τα πάω στην νέα μας γιατρό η οποία θα κάνει και τις 2 επεμβάσεις αύριο το πρωί.:up:Το απογευμα αυριο θα πάω ΠΑΛΙ με τη νονά να τα παραλλαβω!!:)Ναι γιατι το τουτου μου θα το φτιάξουν αυριο!!!:down::down::down::mad:

Ναι βρε Κατερινακι,και τωρα ετοιμαζομουν να ρωτησω τι εγινε...Ουφ,αντε με το καλο.Τι ωρα θα τα πας;Μην μου αγχωνεσαι,τους το μεταδιδεις.Ολα θα πανε καλα.

Ναι βρε Κατερινακι,και τωρα ετοιμαζομουν να ρωτησω τι εγινε...Ουφ,αντε με το καλο.Τι ωρα θα τα πας;Μην μου αγχωνεσαι,τους το μεταδιδεις.Ολα θα πανε καλα.
Τελευταία (ίσως από τοτε που ήρθαν τα μωράκια μου να με συντροφεύουν και άγχος να έχω δεν μου φαίνεται...:)Τελικά τα γατάκια μου έκαναν πολύ καλό....:D:D:DΤα μωράκια μου ...:)

Λοιπόν 19.00 πρέπει να τα παω αλλά περιμένω την νονά...ίσως τα πάω 19.30..Μέχρι τις 20.00 θα είναι ανοιχτα η γιατρός..:)

Πρέπει να δηλώσω πως τελευταίες μέρες πάντως το ΔΙΣΚΕΔΑΖΟΥΝ τα μωράμου..Ακριβώς την κατάλληλη εποχή τα στειρώνω..Αυτήν την στιγμή του κάνει νάζια η Ήλια του Μάπα..Μα όλα να τα έχει σκεφτεί η ΜΑΝΑ!!!Αχχχχ..!!!!:lol:

Αντε αντε καλη σας επιτυχια Μανα και μικρα!

Αχ σας ευχαριστουμε..Τώρα το αγχος που έχω είναι για το αν έρχεται η νονά να μας πάρει γιατί ακομα δεν έχει φανεί....:(Και δεν την πιανω στο κινητο...άλλο αγχος τώρα κι αυτό!!!!!!!!!!!:(

Να ζισεται.Μια ερωτιση γιατι Μαπας??????????????????????:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back