aretha
Περιβόητο μέλος
Εδώ και σχετικό ντοκουμέντο, από χτες το βράδι που μας έπιασε ο έτερος άντρας του σπιτιού στα πράσα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Εδώ είναι η Άσπρη μου,![]()
Μπορώ να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αχ, Πορδίτσε, είσαι λατρείας...Κι ο Πορδίτσος μας, μια αδυναμία στα μαξιλάρια την έχει...
Εδώ και σχετικό ντοκουμέντο, από χτες το βράδι που μας έπιασε ο έτερος άντρας του σπιτιού στα πράσα:![]()
![]()

Τι όμορφη φωτογραφία... αλλά και το αυτί, υπέροχο!Εδώ είναι η Άσπρη μου, ξαπλωμένη κανονικά στο κρεβάτι με το κεφάλι στο μαξιλάρι και σκεπασμένη με το σεντόνι, 1-2 μέρες έπειτα από την εγχείρηση που έκανε στις 28 Αυγούστου...![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ...Τι όμορφη φωτογραφία... αλλά και το αυτί, υπέροχο!

Πώς κρατήθηκες βρε Ζωή και δε χώθηκες κάτω απ'τα σεντόνια μαζί της;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το ορκίζομαι στα γατιά μου, πήγε και χώθηκε στο κρεβάτι μόνη της λίγο μετά που σηκώθηκα εγώ και -φυσικά- πριν το στρώσω!Συμφωνώ...
Πώς κρατήθηκες βρε Ζωή και δε χώθηκες κάτω απ'τα σεντόνια μαζί της;
Εννοείται ότι την άφησα εκεί να αράξει όσο ήθελε!
ΥΓ Επίσης εννοείται ότι πέρασε στο κρεβάτι μου και όοοοολο το βράδυ, καθώς και 1-2 βράδια πριν και αρκετά ακόμα βράδια μετά...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ είναι η Άσπρη μου, ξαπλωμένη κανονικά στο κρεβάτι με το κεφάλι στο μαξιλάρι και σκεπασμένη με το σεντόνι, 1-2 μέρες έπειτα από την εγχείρηση που έκανε στις 28 Αυγούστου...![]()
Η φωτογραφια πολυ ρομαντικη:kiss:
Σαν καρτ ποσταλ αλλης εποχης.
Προφανως Zbeebz, η Ασπρη ειναι χουζουριαρα σαν την Μυρτουλα μου.

Να φανταστεις η Μυρτω μπαινει πολλες φορες(μονη της) κατω απο το κουβερλι η το παπαλωμα.Και οταν την τυλιγω με την φλις κουβερτα(ντολμαδακι
) αυτη κρυβει και το κεφαλακι της μεσα.Παντα ειχα την απορια πως δεν σκαει!
Ο Αρουλης οσο και να τον σκεπασω ,ποτε δεν το ανεχεται και καθεται πανω στν κουβερτα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπαίνουν κάτω απ' το πάπλωμα, η Άσπρη από αριστερά κι ο Beeb από δεξιά κι εγώ δεν μπορώ να σαλέψω!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σε συνέχεια της προηγηθείσας φωτό...
"Πώς να στρώνεις το κρεβάτι με τη γάτα μέσα στα σκεπάσματα"...
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβώς!! Φτου φτου κούκλα είναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
μμ είχε το σπίτι πολύ ησυχία πριν λίγο και βγήκα σε αναζήτηση γάτας... :Ρ ... ιδού το ρεπορτάζ μου... ησυχία μόνο μην τα ξυπνήσουμε

Ο πρίνσακος μου κοιμάται ήσυχα ψηλά... εποπτεύει όλο το σαλόνι και ζεσταίνεται από τον ήλιο
Η ρέινά μου προτημάει να κρύβεται (λές και θα τη βουτύξω στον ύπνο της να την χτενίσω :Ρ). Κάτω από τον καναπέ την βγάζει όταν είμαι σπίτι.. μέχρι που έχωσα την φλοκάτη κάτω από τον καναπέ για να μην κοιμάται στο πάτωμα.... Ορίστε φωτό μας :
η μισή και παραπάνω φλοκάτη είναι κάτω από τον καναπέ... και πάλι υπάρχουν ώρες που κάθεται στο πάτωμα και κοιμάται....
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
και γώ τα λατρεύω αυτά τα μπλέ ποντικι ελεφαντί πετρόλ και δε συμμαζεύευται
να σου στείλω τον πρίς να ξεχειμωνιάσει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η κυρία Δώρα; Αφήστε την αυτήν, δεν είναι ειδήμων, είναι γαιοκτήμων!δηλαδή κυρία Δωρα θαυμάσατε τον πρίνς που κάνει ισοροπία στο ράφι του (ίσα έιναι και σε φάρδος και σε μήκος) και δεν θαυμάσατε την κυρία μας που κρύφτηκε να απολαύσει τον ύπνο της;

Εγώ τα θαύμασα και τα δύο. Είναι κουκλιά, σαν λούτρινα! Να τα χαίρεσαι!

moukelis
Επιφανές μέλος
Εσυ δεν κανεις μπανιο να βγεις με τον λαουτζικο;;;;;;;;;Η κυρία Δώρα; Αφήστε την αυτήν, δεν είναι ειδήμων, είναι γαιοκτήμων!
Εγώ τα θαύμασα και τα δύο. Είναι κουκλιά, σαν λούτρινα! Να τα χαίρεσαι!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool