Πού κοιμάται η γάτα σας;

μμμ... ο δικός μου δεν έχει τόση φαντασία! προτιμάει την κοιλιά μου...την πλάτη μου...το χέρι μου...και αν δεν τα καταφέρει ξεσηκώνει τον κόσμο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pauline r. ωραιο μερος η κοιλια και η πλατη, αλλα χειμωνιατικο. δεν μπορω τωρα το καλοκαιρι αυτη την στενη επαφη, αν και πως γινεται σε ολοκληρο κρεββατι να θελουν παντα να κολλανε πανω μας:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pauline r. ωραιο μερος η κοιλια και η πλατη, αλλα χειμωνιατικο. δεν μπορω τωρα το καλοκαιρι αυτη την στενη επαφη, αν και πως γινεται σε ολοκληρο κρεββατι να θελουν παντα να κολλανε πανω μας:hmm:

Θελουν να μας αισθανονται γι αυτο κολλανε πανω μας...εμενα πχ ακομα κι αν αλλαξω πλευρο αυτη θα ερθει να κοιμηθει κολιτα με την κοιλια μου....Ουπς οντως τωρα το καλοκαιρι τι θα κανουμε?Πολυ γουνα...θα σκασω..

@ tsitsini1 Γελασα με την ιστορια του νηπτιρα...και εγω την εψαχνα μια μερα σε ολο το σπιτι (35 τμ ετσι; δωματιο κουζινα μπανιο) και δεν την εβρισκα.Ειχε μπει στη ψωμιερα (!) και κοιμοτανε . Τερμα η χρηση της σαν ψωμιερα πια...

Εμένα επειδή ο άντρας μου δεν θέλει να ανεβαίνουν παντού και έχουμε πρόβλημα, το χειμώνα έχει το καθένα το καλάθι του μέσα στο σπίτι,άμα λείπει βέβαια ανεβαίνουμε και στο κρεβάτι χωρίς να το ξέρει.Αγκαλιά δεν ανεβαίνουν γιατί άμα ανέβει το ένα, ζηλεύει το άλλο σαν μικρά παιδιά άσε που δεν χωράνε...έτσι μαγαλόσωμα που είναι..Το καλοκαίρι τους αρέσει στον καναπέ στο μπαλκόνι(σε διαφορετικό ο καθένας)για να κόβουν και κίνηση.Το βράδυ κοιμούνται πάντα στο μπαλκόνι(μεγάλο και στεγασμένο) άμα μείνουν μέσα κάνουν φασαρία και αναγκάστηκα και τους πήρα θερμαινόμενα σπιτάκια παρακαλώ...τα βρήκα στο site "heatad cat house"που φτιάχνει ένας θεότρελος αμερικάνος και έχει παραγγελίες από όλο τον κόσμο.Ξύλινα,με πορτάκι και θέρμανση από μια μικρή λάμπα που δεν έρχεται σε επαφή με το ζώο και με θερμόστάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας.Θα άφηνα εγώ τα παιδιά μου να κρυώνουν το χειμώνα;:):):):)Κόβουν κάτι ύπνους μέσα στους 22 βαθμούς το βάζω.:):):):)

Εμένα επειδή ο άντρας μου δεν θέλει να ανεβαίνουν παντού και έχουμε πρόβλημα, το χειμώνα έχει το καθένα το καλάθι του μέσα στο σπίτι,άμα λείπει βέβαια ανεβαίνουμε και στο κρεβάτι χωρίς να το ξέρει.Αγκαλιά δεν ανεβαίνουν γιατί άμα ανέβει το ένα, ζηλεύει το άλλο σαν μικρά παιδιά άσε που δεν χωράνε...έτσι μαγαλόσωμα που είναι..Το καλοκαίρι τους αρέσει στον καναπέ στο μπαλκόνι(σε διαφορετικό ο καθένας)για να κόβουν και κίνηση.Το βράδυ κοιμούνται πάντα στο μπαλκόνι(μεγάλο και στεγασμένο) άμα μείνουν μέσα κάνουν φασαρία και αναγκάστηκα και τους πήρα θερμαινόμενα σπιτάκια παρακαλώ...τα βρήκα στο site "heatad cat house"που φτιάχνει ένας θεότρελος αμερικάνος και έχει παραγγελίες από όλο τον κόσμο.Ξύλινα,με πορτάκι και θέρμανση από μια μικρή λάμπα που δεν έρχεται σε επαφή με το ζώο και με θερμόστάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας.Θα άφηνα εγώ τα παιδιά μου να κρυώνουν το χειμώνα;:):):):)Κόβουν κάτι ύπνους μέσα στους 22 βαθμούς το βάζω.:):):):)

hahaha! wow!

Οι δικιες μου κοιμουνται στο καλαθακι τους η' στο χαλακι...

εμενα στην καρέκα του γραφείου μου ( εχει τύχει πρωι πρωι που ξυπναω στο τσαφ να την γλυτωνει!) και κλασσικα στα πόδια μου στο κρεββάτι με τον φίο μου να μαζεύεται γιατί τον γρατσουνάει από ζήλια.

αααααχχχχ την κακόμαθε ο φιλος μου 10μέρες που την φιλοξένησε την Μάγια μου και από τότε μας κοιμάται και στις μπρεζέρες:mad:

από τα αλώνια στα σαλόνια η Μάγια:P

Στο μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι μου. Εντάξει δε λέω, ας πάει το παλιάμπελο, αλλά όταν τινάζεται μεσάνυχτα με κάνει έξω φρενών (κοψοχόλιασμα).

Εμένα ο γάτος μου κοιμαται στην πολυθρονα του και η μικρη στο κρεβάτι της αδερφης μου:P

Ο Μπέμπης μου κοιμάται δίπλα μου στο κρεββάτι μου προσπαθόντας να με ακουμπά με όποιο τρόπο μπορεί. Όταν θέλω να ξαπλώσω απλά τον μετακινώ χωρίς να ενοχληθεί. όταν ζεσταθει κατεβαίνει και ξαπλώνει στο πάτωμα.Άν σηκωθώ από το κρεββάτι αυτόματα σαν να έχει ελαττήρια στο κορμίο του σηκώνεται και με ακολούθει όπου και αν πάω.Την ώρα δε που κοιμάται δεν χορταίνω να τον φιλώ, και αυτός μου γυρίζει την κοιλίτσα του για περισσότερα φιλάκια.

η μουσταρδούλα έχει αγαπημένη της θέση την ημέρα το γραφείο, όπως φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες του album, ιδιαίτερα όταν κάθομαι στην καρέκλα και όταν δεν κάθομαι στην καρέκλα, βρίσκει τη θεσούλα της στην καρέκλα.

ένα επίσης αγαπημένο της μέρος είναι το laptop αλλά όσο αστείο και να μου φαίνεται άρχισα να της το απαγορεύω.. το βραδάκι αν δεν εξερευνεί το σπίτι (γιατί δεθήκαμε πρόσφατα και της είναι κάπως άγνωστο) κοιμάται στο κρεβάτι, κλασική περίπτωση γατίνας!:D

η ερωτηση για τον τακη ειναι που δεν κοιμαται:lol::lol: γιατι κοιμαται παντου. κυριολεκτικα. στον καναπε, στο πατωμα της κουζινας , του υπνοδωματιου, του σαλονιου. στο τραπεζι του σαλονιου, στο γραφειο μου, στο λαπτοπ. στα βιβλια μου, επανω τους κ κατα προτιμηση την ωρα που διαβαζω, ετσι για σπασιμο. στην μπανιερα το καλοκαιρι. επανω στο ψυγειο:confused: κ φυσικα, στο κρεβατι μου, πανω απτα σκεπασματα ή κ κατω απο αυτα. ναι, τα σηκωνει μονος του για να μπει απο κατω:up:

Εγω μολις πηρα λαπτοπ το λατρεψε κοιματε συνεχεια πανω του!και περπατα πανω του και πατα τα κουμπια με τα παπουσακια της

χεχε τάκις και eleni999.... τί τεχνολογικά γατιά είναι αυτά....
ιδιαίτερα αυτό με το διάβασμα, το καταλαβαίνω απόλυτα! είναι εκείνη η ατάκα, πολύ πετυχημένη που λέει ότι οι γάτες βρίσκουν τις πιο άβολες για μας θέσεις για να μας δώσουν για μια ακόμα φορά το στίγμα τους... μήπως όμως αυτό είναι ένδειξη ότι τις αγνοούμε και έτσι θέλουν να είναι μαζί μας, ή απλά χαίρονται να βλέπουν να κάνουμε από κοινού δραστηριότητες και να συμμετέχουν; να και μια ακόμα απορία...

Όταν δεν κοιμόταν στο καλαθάκι του, αναρωτιόμουν πού να χώθηκε κι ήρθε η απάντηση όταν άνοιξα το συρτάρι της παπουτσοθήκης... :blink:

Τώρα πώς καταφέρνει να μπαίνει και να βγαίνει από εκεί μέσα, μη με ρωτάτε, είναι προς εξερεύνηση. :hmm:

ξεχασα να βαλω στη λιστα την απολυτη θεση, που μου σπαει τα νευρα απολυτα: τα ραφια με τα καθαρα σεντονια κ πετσετες. με το που ανοιγω την ντουλαπα για να παρω κατι, ετσι κ ξεχαστω κ τον αφησω μονο του, τσουπ! αραζει κ παιρνει εναν υπνακο πανω στα καθαρα. τον εχω κλεισει μεσα στη ντουλαπα κατα λαθος, απειρες φορες:lol: κ φυσικα, οταν τον ανακαλυπτω με κοιτα με το βλεμμα, μα τι εκανα? γιατι φωναζεις?
οσο για το γιατι αραζει πανω σε βιβλια κ λαπτοπ, εντελως "τυχαια" οταν τα χρησιμοποιω εγω, ειμαι σιγουρη οτι το κανει για σπασιμο. τι δηλ, βολευεται πανω σε 500 σελ χαρτιου? αποκλειεται! σου λεει, κυρια μου, πως τολμας κ δν ασχολεισαι μαζι μου? θα σου δειξω εγω!:lol:

χιχι τάκις! είσαι όντως κούκλος!
μπορεί να μοιράζονται τα ενδιαφέροντα ωστόσο, να θέλουν να δούνε τί κάνουμε τόσες ώρες... ίσως τους τραβάει και η αφοσίωση που δείχνουμε πάνω στα ενδιαφέροντά μας...συχνά πυκνά η φιλενάδα μου, κυνηγάει το pointer στην οθόνη :D... αφού όμως όλα τα γατοφιλαράκια αφήνετε τα καλούλια σας να κάθονται στα laptop, θα αρχίσω να το αφήνω κι εγώ!

Περσυ που ξυπναγα πρωι για το σχολειο και εψαχνα ρουχα ειχα και την Μαρι να κανει επιθεσεις στο ποδι μου και να χωνεται στις ντουλαπες!Υπηρχαν φορες που την εκλεινα μεσα καταλαθος και της ανοιγε η μαμα μου 2-3 ωρες μετα αφου ειχε χαλασει το κοσμο στα νιαουρητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back