Pauline R.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
pauline r. ωραιο μερος η κοιλια και η πλατη, αλλα χειμωνιατικο. δεν μπορω τωρα το καλοκαιρι αυτη την στενη επαφη, αν και πως γινεται σε ολοκληρο κρεββατι να θελουν παντα να κολλανε πανω μας![]()
Θελουν να μας αισθανονται γι αυτο κολλανε πανω μας...εμενα πχ ακομα κι αν αλλαξω πλευρο αυτη θα ερθει να κοιμηθει κολιτα με την κοιλια μου....Ουπς οντως τωρα το καλοκαιρι τι θα κανουμε?Πολυ γουνα...θα σκασω..
@ tsitsini1 Γελασα με την ιστορια του νηπτιρα...και εγω την εψαχνα μια μερα σε ολο το σπιτι (35 τμ ετσι; δωματιο κουζινα μπανιο) και δεν την εβρισκα.Ειχε μπει στη ψωμιερα (!) και κοιμοτανε . Τερμα η χρηση της σαν ψωμιερα πια...
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Κόβουν κάτι ύπνους μέσα στους 22 βαθμούς το βάζω.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα επειδή ο άντρας μου δεν θέλει να ανεβαίνουν παντού και έχουμε πρόβλημα, το χειμώνα έχει το καθένα το καλάθι του μέσα στο σπίτι,άμα λείπει βέβαια ανεβαίνουμε και στο κρεβάτι χωρίς να το ξέρει.Αγκαλιά δεν ανεβαίνουν γιατί άμα ανέβει το ένα, ζηλεύει το άλλο σαν μικρά παιδιά άσε που δεν χωράνε...έτσι μαγαλόσωμα που είναι..Το καλοκαίρι τους αρέσει στον καναπέ στο μπαλκόνι(σε διαφορετικό ο καθένας)για να κόβουν και κίνηση.Το βράδυ κοιμούνται πάντα στο μπαλκόνι(μεγάλο και στεγασμένο) άμα μείνουν μέσα κάνουν φασαρία και αναγκάστηκα και τους πήρα θερμαινόμενα σπιτάκια παρακαλώ...τα βρήκα στο site "heatad cat house"που φτιάχνει ένας θεότρελος αμερικάνος και έχει παραγγελίες από όλο τον κόσμο.Ξύλινα,με πορτάκι και θέρμανση από μια μικρή λάμπα που δεν έρχεται σε επαφή με το ζώο και με θερμόστάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας.Θα άφηνα εγώ τα παιδιά μου να κρυώνουν το χειμώνα;Κόβουν κάτι ύπνους μέσα στους 22 βαθμούς το βάζω.
![]()
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα επειδή ο άντρας μου δεν θέλει να ανεβαίνουν παντού και έχουμε πρόβλημα, το χειμώνα έχει το καθένα το καλάθι του μέσα στο σπίτι,άμα λείπει βέβαια ανεβαίνουμε και στο κρεβάτι χωρίς να το ξέρει.Αγκαλιά δεν ανεβαίνουν γιατί άμα ανέβει το ένα, ζηλεύει το άλλο σαν μικρά παιδιά άσε που δεν χωράνε...έτσι μαγαλόσωμα που είναι..Το καλοκαίρι τους αρέσει στον καναπέ στο μπαλκόνι(σε διαφορετικό ο καθένας)για να κόβουν και κίνηση.Το βράδυ κοιμούνται πάντα στο μπαλκόνι(μεγάλο και στεγασμένο) άμα μείνουν μέσα κάνουν φασαρία και αναγκάστηκα και τους πήρα θερμαινόμενα σπιτάκια παρακαλώ...τα βρήκα στο site "heatad cat house"που φτιάχνει ένας θεότρελος αμερικάνος και έχει παραγγελίες από όλο τον κόσμο.Ξύλινα,με πορτάκι και θέρμανση από μια μικρή λάμπα που δεν έρχεται σε επαφή με το ζώο και με θερμόστάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας.Θα άφηνα εγώ τα παιδιά μου να κρυώνουν το χειμώνα;Κόβουν κάτι ύπνους μέσα στους 22 βαθμούς το βάζω.
![]()
hahaha! wow!
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
deppysx
Νεοφερμένο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος

από τα αλώνια στα σαλόνια η Μάγια

giacobidis
Νεοφερμένο μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος

FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ένα επίσης αγαπημένο της μέρος είναι το laptop αλλά όσο αστείο και να μου φαίνεται άρχισα να της το απαγορεύω.. το βραδάκι αν δεν εξερευνεί το σπίτι (γιατί δεθήκαμε πρόσφατα και της είναι κάπως άγνωστο) κοιμάται στο κρεβάτι, κλασική περίπτωση γατίνας!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι κοιμαται παντου. κυριολεκτικα. στον καναπε, στο πατωμα της κουζινας , του υπνοδωματιου, του σαλονιου. στο τραπεζι του σαλονιου, στο γραφειο μου, στο λαπτοπ. στα βιβλια μου, επανω τους κ κατα προτιμηση την ωρα που διαβαζω, ετσι για σπασιμο. στην μπανιερα το καλοκαιρι. επανω στο ψυγειο
κ φυσικα, στο κρεβατι μου, πανω απτα σκεπασματα ή κ κατω απο αυτα. ναι, τα σηκωνει μονος του για να μπει απο κατω
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ιδιαίτερα αυτό με το διάβασμα, το καταλαβαίνω απόλυτα! είναι εκείνη η ατάκα, πολύ πετυχημένη που λέει ότι οι γάτες βρίσκουν τις πιο άβολες για μας θέσεις για να μας δώσουν για μια ακόμα φορά το στίγμα τους... μήπως όμως αυτό είναι ένδειξη ότι τις αγνοούμε και έτσι θέλουν να είναι μαζί μας, ή απλά χαίρονται να βλέπουν να κάνουμε από κοινού δραστηριότητες και να συμμετέχουν; να και μια ακόμα απορία...
angela
Δραστήριο μέλος

Τώρα πώς καταφέρνει να μπαίνει και να βγαίνει από εκεί μέσα, μη με ρωτάτε, είναι προς εξερεύνηση.

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ φυσικα, οταν τον ανακαλυπτω με κοιτα με το βλεμμα, μα τι εκανα? γιατι φωναζεις? οσο για το γιατι αραζει πανω σε βιβλια κ λαπτοπ, εντελως "τυχαια" οταν τα χρησιμοποιω εγω, ειμαι σιγουρη οτι το κανει για σπασιμο. τι δηλ, βολευεται πανω σε 500 σελ χαρτιου? αποκλειεται! σου λεει, κυρια μου, πως τολμας κ δν ασχολεισαι μαζι μου? θα σου δειξω εγω!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
μπορεί να μοιράζονται τα ενδιαφέροντα ωστόσο, να θέλουν να δούνε τί κάνουμε τόσες ώρες... ίσως τους τραβάει και η αφοσίωση που δείχνουμε πάνω στα ενδιαφέροντά μας...συχνά πυκνά η φιλενάδα μου, κυνηγάει το pointer στην οθόνη
... αφού όμως όλα τα γατοφιλαράκια αφήνετε τα καλούλια σας να κάθονται στα laptop, θα αρχίσω να το αφήνω κι εγώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool