stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #1.161 23-12-08 10:05 Καλά, το φαντάζεσαι να μαζευτούν 20 τρελές στο λιμάνι και να χειροκροτούν όταν κατεβαίνετε; Όχι, πες, θα κατέβεις ή θα ψάχνεις που να κρυφτείς από τη ντροπή σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η roulsydney: #1.162 23-12-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Click για ανάπτυξη... Θα μπλέξουμε με τις προτεραιότητες υποδοχής μου φαίναται...Πρώτα το Διαγόρας να υποδεχτούμε που είναι καλοτάξιδο και θα σας φέρει με ασφάλεια στις αγκαλιές μας 'η τον Α. Μ Σείριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.163 23-12-08 10:08 Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Kikiriki έγραψε: #1.164 23-12-08 10:10 Πω πω τι κρίμα ... Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα! Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #1.165 23-12-08 10:11 Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, το φαντάζεσαι να μαζευτούν 20 τρελές στο λιμάνι και να χειροκροτούν όταν κατεβαίνετε; Όχι, πες, θα κατέβεις ή θα ψάχνεις που να κρυφτείς από τη ντροπή σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η roulsydney: #1.162 23-12-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Click για ανάπτυξη... Θα μπλέξουμε με τις προτεραιότητες υποδοχής μου φαίναται...Πρώτα το Διαγόρας να υποδεχτούμε που είναι καλοτάξιδο και θα σας φέρει με ασφάλεια στις αγκαλιές μας 'η τον Α. Μ Σείριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.163 23-12-08 10:08 Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Kikiriki έγραψε: #1.164 23-12-08 10:10 Πω πω τι κρίμα ... Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα! Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #1.165 23-12-08 10:11 Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Click για ανάπτυξη... Θα μπλέξουμε με τις προτεραιότητες υποδοχής μου φαίναται...Πρώτα το Διαγόρας να υποδεχτούμε που είναι καλοτάξιδο και θα σας φέρει με ασφάλεια στις αγκαλιές μας 'η τον Α. Μ Σείριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.163 23-12-08 10:08 Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Kikiriki έγραψε: #1.164 23-12-08 10:10 Πω πω τι κρίμα ... Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα! Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #1.165 23-12-08 10:11 Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Kikiriki έγραψε: #1.164 23-12-08 10:10 Πω πω τι κρίμα ... Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα! Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #1.165 23-12-08 10:11 Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω τι κρίμα ... Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα! Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #1.165 23-12-08 10:11 Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #1.166 23-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση. Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια! Click για ανάπτυξη... Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι; Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η staman2 έγραψε: #1.167 23-12-08 10:14 Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου. Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η gatouni έγραψε: #1.168 23-12-08 10:17 Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!! Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:23 Η Νεκταρια έγραψε: #1.169 23-12-08 10:23 Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η moukelis έγραψε: #1.170 23-12-08 10:31 Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Νεκταρια έγραψε: #1.171 23-12-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα... Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η stellak έγραψε: #1.172 23-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο. Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση; Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #1.173 23-12-08 10:38 Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή. Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #1.174 23-12-08 10:40 Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα. Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η katerina10: #1.175 23-12-08 11:57 Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.176 23-12-08 13:57 Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η vickymoon: #1.177 23-12-08 14:11 γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 168.jpg 125,6 KB · Εμφανίσεις: 9 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η chryssa έγραψε: #1.178 23-12-08 14:13 Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.179 23-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η stellak έγραψε: #1.180 23-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται??? Click για ανάπτυξη... Ακόοοοομα Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.