vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #1.181 23-12-08 14:20 ε τοτε να εμφανιστω!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα. θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 018.jpg 141,7 KB · Εμφανίσεις: 5 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.182 23-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε τοτε να εμφανιστω!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα. θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα Click για ανάπτυξη... και τωρα αμα θες να παιξουμε(θελεις παλι κρυφτο η ν'αρχισουμε να κανουμε κουτουλιτσες)?η εχετε δουλεια και θελετε με την μαμα σας να στολισετε(γκρεμισετε) το σπιτι σας για τις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #1.183 23-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου και έχω κι εγώ να πω πως κι εσύ κι ο σύζυγός σου είστε υπέροχοι κ απλοί άνθρωποι γεμάτοι όμορφη κ ζεστή αύρα. Περάσαμε υπέροχα. Κι ελπίζουμε κ σε επόμενες επισκέψεις κ συντροφιες Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... Πού κρύβεσαι εσύ πανέμορφη ομορφιά μου???Πες στη μαμα σου να σε φιλήσει στα μουστάκια κ στο μυτάκι από εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #1.184 23-12-08 14:54 Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.185 23-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τοτε να εμφανιστω!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα. θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.182 23-12-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε τοτε να εμφανιστω!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα. θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα Click για ανάπτυξη... και τωρα αμα θες να παιξουμε(θελεις παλι κρυφτο η ν'αρχισουμε να κανουμε κουτουλιτσες)?η εχετε δουλεια και θελετε με την μαμα σας να στολισετε(γκρεμισετε) το σπιτι σας για τις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #1.183 23-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου και έχω κι εγώ να πω πως κι εσύ κι ο σύζυγός σου είστε υπέροχοι κ απλοί άνθρωποι γεμάτοι όμορφη κ ζεστή αύρα. Περάσαμε υπέροχα. Κι ελπίζουμε κ σε επόμενες επισκέψεις κ συντροφιες Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... Πού κρύβεσαι εσύ πανέμορφη ομορφιά μου???Πες στη μαμα σου να σε φιλήσει στα μουστάκια κ στο μυτάκι από εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #1.184 23-12-08 14:54 Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.185 23-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε τοτε να εμφανιστω!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα. θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα Click για ανάπτυξη... και τωρα αμα θες να παιξουμε(θελεις παλι κρυφτο η ν'αρχισουμε να κανουμε κουτουλιτσες)?η εχετε δουλεια και θελετε με την μαμα σας να στολισετε(γκρεμισετε) το σπιτι σας για τις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η staman2 έγραψε: #1.183 23-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου και έχω κι εγώ να πω πως κι εσύ κι ο σύζυγός σου είστε υπέροχοι κ απλοί άνθρωποι γεμάτοι όμορφη κ ζεστή αύρα. Περάσαμε υπέροχα. Κι ελπίζουμε κ σε επόμενες επισκέψεις κ συντροφιες Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... Πού κρύβεσαι εσύ πανέμορφη ομορφιά μου???Πες στη μαμα σου να σε φιλήσει στα μουστάκια κ στο μυτάκι από εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #1.184 23-12-08 14:54 Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.185 23-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου και έχω κι εγώ να πω πως κι εσύ κι ο σύζυγός σου είστε υπέροχοι κ απλοί άνθρωποι γεμάτοι όμορφη κ ζεστή αύρα. Περάσαμε υπέροχα. Κι ελπίζουμε κ σε επόμενες επισκέψεις κ συντροφιες Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... Πού κρύβεσαι εσύ πανέμορφη ομορφιά μου???Πες στη μαμα σου να σε φιλήσει στα μουστάκια κ στο μυτάκι από εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #1.184 23-12-08 14:54 Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.185 23-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η dafni.ps έγραψε: #1.185 23-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τι κανεις?? Click για ανάπτυξη... ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η dafni.ps έγραψε: #1.186 23-12-08 15:16 Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η vickymoon: #1.187 23-12-08 15:29 αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 036.jpg 215,8 KB · Εμφανίσεις: 9 mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Η mickey mouse: #1.188 23-12-08 16:00 Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!! Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι. Άντε καλώς να έρθεις. Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:03 Η staman2 έγραψε: #1.189 23-12-08 16:03 Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η stellak έγραψε: #1.190 23-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν Click για ανάπτυξη... Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.191 23-12-08 16:37 Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία. Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:21 Η stellak έγραψε: #1.192 23-12-08 19:21 Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.193 23-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός... Click για ανάπτυξη... Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα. Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:14 Η tzoutzou έγραψε: #1.194 23-12-08 20:14 Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.195 23-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι. μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια Click για ανάπτυξη... βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.196 23-12-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή. Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η roulsydney: #1.197 24-12-08 09:50 Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 Η vickymoon: #1.198 24-12-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 058.jpg 178,3 KB · Εμφανίσεις: 5 paraskevas 054.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 4 roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε Click για ανάπτυξη... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η roulsydney: #1.199 24-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις?? κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου εσύ:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η vickymoon: #1.200 24-12-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 104,4 KB · Εμφανίσεις: 5
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Ομορφιά μου εσύ:kiss: Click για ανάπτυξη... καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα. πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις?? να σου πω τα καλαντα? καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας κτλ........κτλ θα δωσεις κατι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.