Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλημερα! :)
Τι οργανωνετε εσεις εδω?:hmm::P
...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου..:up::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου..:up::P
α...ωραια! :up:
Κι εχει κατι πολυ ωραια εκει γυρω ε? μπριζολαδικα και μπιφτεκαδικα στη Γλυφαδα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα:), εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας.

Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι.:D

Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε;

Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: :P:P:P
Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει :whistle::whistle::whistle: (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!:P)

Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις;

Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε :D. Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα:redface:.

Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις;

Εσυ βρηκες μεταφορικο :P:lol:

Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε :D. Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα:redface:.

Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε:)

Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε:)
Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις:).
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε:D.

Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις:).
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε:D.

:P Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ:lol:
Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει):D

Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? :D:D:D

Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου:lol:
Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss:

:P Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ:lol:
Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει):D
με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου:lol::lol:

Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου:lol:
Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss:

Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ:lol:. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut.:up:

Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ:lol:. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut.:up:

Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι.:lol:

..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού)

H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα:), εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας.

Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι.:D
Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι????

Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!!:up::up::up:
Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους.:up::up::up:
Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ!;):up::up:
Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE)
Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά.;):D

Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους!:up:

Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας.

Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!!:up::up::up:
Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους.:up::up::up:
Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ!;):up::up:
Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE)
Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά.;):D

Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους!:up:

Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...:lol:)..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back