roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η roulsydney: #1.561 09-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Τι οργανωνετε εσεις εδω? Click για ανάπτυξη... ...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.562 09-03-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου.. Click για ανάπτυξη... α...ωραια! Κι εχει κατι πολυ ωραια εκει γυρω ε? μπριζολαδικα και μπιφτεκαδικα στη Γλυφαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:41 Η Voula έγραψε: #1.563 09-03-09 10:41 H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η alice έγραψε: #1.564 09-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε; Click για ανάπτυξη... Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #1.565 09-03-09 11:04 Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Τι οργανωνετε εσεις εδω? Click για ανάπτυξη... ...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.562 09-03-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου.. Click για ανάπτυξη... α...ωραια! Κι εχει κατι πολυ ωραια εκει γυρω ε? μπριζολαδικα και μπιφτεκαδικα στη Γλυφαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:41 Η Voula έγραψε: #1.563 09-03-09 10:41 H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η alice έγραψε: #1.564 09-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε; Click για ανάπτυξη... Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #1.565 09-03-09 11:04 Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...έξοδο την παραμονή της έκθεσης..εγώ απλά έβαλα την ιδέα του ...μπριζολάδικου.. Click για ανάπτυξη... α...ωραια! Κι εχει κατι πολυ ωραια εκει γυρω ε? μπριζολαδικα και μπιφτεκαδικα στη Γλυφαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:41 Η Voula έγραψε: #1.563 09-03-09 10:41 H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η alice έγραψε: #1.564 09-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε; Click για ανάπτυξη... Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #1.565 09-03-09 11:04 Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η alice έγραψε: #1.564 09-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε; Click για ανάπτυξη... Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #1.565 09-03-09 11:04 Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε; Click για ανάπτυξη... Εμενα γιατι δε μου ειπε κανεις? :cry::cry::cry: Καλα κυρια Δωρα μου, να κανονισετε να ερθετε να σας παρουν, και μετα θα παρω εγω το Σειριο με το δικο μου τουτου και θα την κανουμε για αλλη γη αλλα μερη οπου κανενα δεν ξερουμε και κανεις δε μας ξερει (αν και με το Σειριο θα μας γνωρισουν μια καλη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #1.565 09-03-09 11:04 Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η gatouni έγραψε: #1.566 09-03-09 11:07 Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η alice έγραψε: #1.567 09-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ετσι ε,θα παρεις μονο τον Σειριο,τον κηδεμονα του δεν θα τον παρεις; Click για ανάπτυξη... Εσυ βρηκες μεταφορικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Η stellak έγραψε: #1.568 09-03-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωραία ιδέα για καφέ-μπιφτεκομπριζόλα με τα κορίτσια από θεσσαλονικη. Θα χαρώ πολυ αν καταφέρω να έρθω και να γνωριστούμε . Αλλά από Βάρη και εκείνες τις περιοχές δεν ξέρω τίποτα. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:30 Η gatouni έγραψε: #1.569 09-03-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νεκταρία, επειδή παίζεται αν τα καταφέρω κι εγώ, αν θέλεις εκείνες τις μέρες μιλάμε. Εγώ πάλι, είμαι εξπέρ στις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Φαλήρου οπότε το κανονίζουμε να σε πάρω εγώ με το αυτοκίνητο και να ροβολήσουμε Click για ανάπτυξη... Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:38 Η stellak έγραψε: #1.570 09-03-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είσαι εξπέρ για όλες τις περιοχές από ότι έχω καταλάβει και όχι μόνο για αυτές που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Θα μιλήσουμε. Click για ανάπτυξη... Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:40 Η Voula έγραψε: #1.571 09-03-09 11:40 Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:43 Η stellak έγραψε: #1.572 09-03-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:35 Η vickymoon: #1.573 09-03-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εχω εκ γενετής ενσωματωμένο GPS και ... ΝαβιΓΚάτορρρρ Η φίλη μου ΤΕΛΙΚΩΣ θα έρθει το επόμενο ΣΚ οπότε το εν λόγω είναι ελεύθερο και για μένα. ΑΛΛΑ δεν θα μιλήσω καθόλου, δεν θα επέμβω στην οργάνωση για να χάσει η Βίκυ 100 Ευρώ (για να μάθει να μασάει καλύτερα παρά να μιλάει) Click για ανάπτυξη... με βλεπω να τα χωνω τα λεφτακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.574 09-03-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τις είδα τις... σαρακοστιανές σας προτάσεις, κυρίες μου Αν ο Μάρτης είμαι εγώ, ε, το πολύ-πολύ να έρθω και να τα βρω έτοιμα, κακό είναι; :kiss: Click για ανάπτυξη... Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η stellak έγραψε: #1.575 09-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Frau Στέλλα naturlich εσύ εννοείται θα αναλάβεις την οργάνωση αφού δεν θα έρθει η deine freundin εκείνο το σβ. Όλες οι υπόλοιπες υποκλινόμαστε στην οργανωτικότητα σου και παραχωρούμε τα ηνία. Alles gut. Click για ανάπτυξη... Ράνιουσκα, την οργάνωση την ανέλαβε η Βουλίτσα μας, από όσο είδα. Εγώ καααααθομαι και κυρίως... ΔΕΝ ανακατεύομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #1.576 09-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μα βρε Στελλίτσα μπορεί να λείπει 'ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή' ? Click για ανάπτυξη... ..αφού σε χρήσαμε διοργανώτρια ...προτείνω μπριζολάδικο...με πάρκινγκ σε περιοχή που να διευκολύνει κυρίως τις επισκέπτριες μας εκτός Αθήνας..(κακή εμπειρία απο σαβατόβραδο και παρκάρισμα τουτού) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:39 Η staman2 έγραψε: #1.577 09-03-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: H αλήθεια κορίτσια είναι (Αθηναίες, Θεσσαλονικείς και υπόλοιπης Ελλάδας) ότι για τις συναντήσεις τις δικές μας, τις τόοοοοοο χύμα από πλευράς παρέας, γέλιου, συζητήσεων κλπ, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι τα μπριζολάδικα, εκεί που η κατάσταση είναι πιο χύμα και όχι κυριλέ. Το ίδιο ισχύει και για τα μπιφτεκάδικα της Γλυφάδας. Ας αποφασίσει η πλειοψηφία τι προτιμά. Εγώ προσφέρομαι να κλείσω τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Κορίτσιαααα!!! τέλεια ιδέα για βολτίτσα όλες μαζί. Επειδη κάποιοι απο εμάς θα πάμε το μεσημ. του Σαββάτου στο ξενοδοχείο να βοηθήσουμε στο στήσιμο, να μιλήσουμε για το πότε θα το συνδυάσουμε να συναντηθουμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.578 09-03-09 13:56 Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #1.579 09-03-09 14:01 Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:04 Η roulsydney: #1.580 09-03-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια είσαστε απίστευτες!!! Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω επιτέλους. Η ιδέα για μπιφτεκομπριζολάκια μου άρεσε πολύ! Να προλάβει να έρθει και η Στέλλα(ΕSTELLE) Να δω και αν έκλεισε τελικά η Νικολέτα το ξενοδοχείο στην Βούλα, οπότε θα είναι και σχετικά κοντά. Υ.Γ Νινομελομάνα, τι καλά θα σε γνωρίσουμε επιτέλους! Click για ανάπτυξη... Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.