Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Melini έγραψε: #1.881 27-04-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η ιβανα έγραψε: #1.882 27-04-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... αυτη εισαι δικια μου ! αυτο με το μαστιγιο ηταν καλο εγω ειμαι μεσα για την ημερομηνια, μεσα και για οποιοδηποτε τοπο, το ξαναλεω καλο φαι να χει και ερχομαι καλο μεσημερι σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η chryssa έγραψε: #1.883 27-04-09 15:01 Άμα είναι για 24 εγώ είμαι μέσα! Θα έχω πάρει την αποχυλωμένη μου στην έκθεση και θα έρθω να με στηρίξετε ψυχολογικά για τα προφορικά τον Ιούνιο! Αλλά αν η πλειοψηφία προτιμά 17, να πάτε να μασαμπουκιάσετε με την ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η stellak έγραψε: #1.884 27-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:09 Η Raktia έγραψε: #1.885 27-04-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η ιβανα έγραψε: #1.882 27-04-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... αυτη εισαι δικια μου ! αυτο με το μαστιγιο ηταν καλο εγω ειμαι μεσα για την ημερομηνια, μεσα και για οποιοδηποτε τοπο, το ξαναλεω καλο φαι να χει και ερχομαι καλο μεσημερι σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η chryssa έγραψε: #1.883 27-04-09 15:01 Άμα είναι για 24 εγώ είμαι μέσα! Θα έχω πάρει την αποχυλωμένη μου στην έκθεση και θα έρθω να με στηρίξετε ψυχολογικά για τα προφορικά τον Ιούνιο! Αλλά αν η πλειοψηφία προτιμά 17, να πάτε να μασαμπουκιάσετε με την ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η stellak έγραψε: #1.884 27-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:09 Η Raktia έγραψε: #1.885 27-04-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... αυτη εισαι δικια μου ! αυτο με το μαστιγιο ηταν καλο εγω ειμαι μεσα για την ημερομηνια, μεσα και για οποιοδηποτε τοπο, το ξαναλεω καλο φαι να χει και ερχομαι καλο μεσημερι σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η chryssa έγραψε: #1.883 27-04-09 15:01 Άμα είναι για 24 εγώ είμαι μέσα! Θα έχω πάρει την αποχυλωμένη μου στην έκθεση και θα έρθω να με στηρίξετε ψυχολογικά για τα προφορικά τον Ιούνιο! Αλλά αν η πλειοψηφία προτιμά 17, να πάτε να μασαμπουκιάσετε με την ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η stellak έγραψε: #1.884 27-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:09 Η Raktia έγραψε: #1.885 27-04-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα είναι για 24 εγώ είμαι μέσα! Θα έχω πάρει την αποχυλωμένη μου στην έκθεση και θα έρθω να με στηρίξετε ψυχολογικά για τα προφορικά τον Ιούνιο! Αλλά αν η πλειοψηφία προτιμά 17, να πάτε να μασαμπουκιάσετε με την ευχή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η stellak έγραψε: #1.884 27-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:09 Η Raktia έγραψε: #1.885 27-04-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, παίρνω την πρωτοβουλία και λέω: Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου. Προτείνω την Κυριακή 24 Μαϊου, σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, σύμφωνα με το πρωτόκολο του φόρουμ!! Τόπος Χαλάνδρι (δική μου πρόταση) Κέντρο ή Παραλία (ρίξτε προτάσεις) Καλό είναι να είναι σημείο εύκολα προσβάσιμο με Μέσα Μεταφοράς για να μπορούν όλοι να έρθουν. Κανονίστε τα γεννητούρια, τα διπλώματα και τις λοιπές υποχρεώσεις σας και δηλώστε συμμετοχή!!! (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 15:09 Η Raktia έγραψε: #1.885 27-04-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: (φτχς!!! χτύπημα μαστιγίου ) Click για ανάπτυξη... πωπω! πολύ kinky μου ακούγεται το σκηνικό. Σας έπιασε η άνοιξη μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 18:52 Η Melini έγραψε: #1.886 27-04-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου, δεν αλάζει τίποτα στο σκηνικό: 30 γυναίκες και δυο άντρες πρέπει να αποφασίουν πού θα πάνε και πότε... δε σου θυμίζει κάτι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 19:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.887 27-04-09 19:49 Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 27-04-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρε, λες να μας ψέκαζαν τον αέρα με τίποτε στη Σχολή; Όλες ίδιες βγήκαμε; Μα, ένα καλούπι πια; Click για ανάπτυξη... Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 21:31 Η dafni.ps έγραψε: #1.889 27-04-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... εσεις κανονιστε για καφε μπορω οποτε θελετε,για μασαμπουκαμπορω μετα τον ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 08:32 Η Melini έγραψε: #1.890 28-04-09 08:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Nαι ναι κάνε χαρούλες και κορδώσου που εμφανίστηκε και δεύτερη Frau στο φόρουμ. Εγώ αν και φοβάμαι να έρθω μετά από αυτό δηλώνω παρούσα Δάφνη μου πάμε όλες όποτε θες για καφέ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ria23 έγραψε: #1.891 28-04-09 09:47 εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω πεθανει στα γελια παλι...αλλα επειδη μ'αρεσουν οι αποφασιζω και διαταζω ειμαι και γω μεσα.. Υ.Σ: δεν μας περνει να πουμε οτι δεν θα ερθουμε μαστιγιο ειναι αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #1.892 28-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Δηλαδη μονο για καφεδακι δε παιζει??για αλλη ημερομηνια?? Click για ανάπτυξη... δαφνουλα μπορουμε να κανονισουμε και καφε, οποτε θες, ειμαι μεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #1.893 28-04-09 10:01 Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ λοιπόν, μετράω παρουσίες μέχρι τώρα: ΟΥΡΑΝΙΑ chryssa ria23 ιβάνα stellak Όσοι και όσες είστε ήδη μέσα στείλτε μου με ΡΜ το κινητό σας και το κανονικό σας όνομα (Ιωάννα, τα δικά σου τα έχω) Όσοι και όσες δηλώνετε παρουσία εφεξής στείλτε μου επίσης τα τηλέφωνά σας. Δάφνη, μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ όποτε θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η Voula έγραψε: #1.894 28-04-09 10:39 Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ιβανα έγραψε: #1.895 28-04-09 12:22 τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:27 Η Melini έγραψε: #1.896 28-04-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελεια ! ειμαστε ηδη 7, ελα παιδια να μαζευομαστε κι αλλες Click για ανάπτυξη... Χεχε εγώ καταχωρώ και η Ιωάννα μετρά Για περάστε! Για περάστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η Melini έγραψε: #1.897 28-04-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Δηλώνω παρούσα (εκτός απροόπτου πάντα... γιατί 17/5 ε'ιμαι και λίγο μακρυά) Click για ανάπτυξη... Δεν είναι για 17, αλλά για 24/5 Αν είσαι μέσα, στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 20:15 Η mickey mouse: #1.898 28-04-09 20:15 Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέσα είπαμεεεεεεεεε!!!! Αν και με καταμπερδεύετε μεγάλη γυναίκα με τις ημερομηνίες πέρα δώθε καιιιιιι ξέρετε εσείς έχουτε παιδιά αλλά εγώ έχω εγγόνια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η kyka έγραψε: #1.899 29-04-09 17:23 Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παρούσα κι εγώ! Στέλνω pm mellini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:14 Η Melini έγραψε: #1.900 30-04-09 09:14 Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια χαρά! Μια χαρά! Αισίως είμαστε 10!!! Για να μαζευόμαστε !!! ΟΥΡΑΝΙΑ και minnielakecity, δε μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας Ελα να βλέπω συμμετοχές... για 24 Μαϊου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.