ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #1.941 05-05-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η alice έγραψε: #1.942 05-05-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες Click για ανάπτυξη... Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #1.943 05-05-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η Raktia έγραψε: #1.944 05-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η Melini έγραψε: #1.945 05-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η alice έγραψε: #1.942 05-05-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες Click για ανάπτυξη... Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #1.943 05-05-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η Raktia έγραψε: #1.944 05-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η Melini έγραψε: #1.945 05-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες Click για ανάπτυξη... Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:29 Η ιβανα έγραψε: #1.943 05-05-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η Raktia έγραψε: #1.944 05-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η Melini έγραψε: #1.945 05-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η Raktia έγραψε: #1.944 05-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η Melini έγραψε: #1.945 05-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα.... Click για ανάπτυξη... Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η Melini έγραψε: #1.945 05-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:09 Η alice έγραψε: #1.946 05-05-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω. Click για ανάπτυξη... Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #1.947 05-05-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:28 Η Melini έγραψε: #1.948 05-05-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο. Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα..... Click για ανάπτυξη... www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:34 Η Raktia έγραψε: #1.949 05-05-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: www.gamehouse.com Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό Click για ανάπτυξη... Μπράβο ρε Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η Voula έγραψε: #1.950 05-05-09 13:37 Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:50 Ο drf έγραψε: #1.951 05-05-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα!!! Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι Click για ανάπτυξη... θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 14:54 Η Melini έγραψε: #1.952 05-05-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:00 Η Raktia έγραψε: #1.953 05-05-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! Click για ανάπτυξη... Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:05 Ο drf έγραψε: #1.954 05-05-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ Να το πρώτο μας αγόρι Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... Μήπως άλλαξες γνώμη;;; Click για ανάπτυξη... α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και Πειραιώτης κιόλας! Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω; Click για ανάπτυξη... κοντά κέντρο Πειραιά είμαι ! (κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #1.955 05-05-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια Click για ανάπτυξη... ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:20 Ο drf έγραψε: #1.956 05-05-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε; Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα. Click για ανάπτυξη... είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 15:30 Η Raktia έγραψε: #1.957 05-05-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή.. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617 σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. Click για ανάπτυξη... Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή; Είναι και κοντά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 23:34 Η tzoutzou έγραψε: #1.958 05-05-09 23:34 Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:08 Η Melini έγραψε: #1.959 06-05-09 09:08 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου.... Click για ανάπτυξη... Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 09:36 Ο drf έγραψε: #1.960 06-05-09 09:36 ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.