Πότε θα πάμε για καφέ;

Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες...
Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα.

α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α ! ξεχασα, αλλαξε πλευρο τωρα, πιαστηκες :lol::lol::lol:
Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα....:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας βαρεθηκα, παω να βγαλω καμια πασιεντζα....:P:lol:

Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω.:P

Σκοτώνεστε στη δουλειά βλέπω.:P

Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... :P:P:P:lol::lol::lol:

Απ την πασιεντζα το καταλαβες? Οχι δλδ οτι ειμαστε στο Mycat ολο το πρωι.... :P:P:P:lol::lol::lol:

Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο.:redface:
Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα.....:mad:

Ναι ρε γαμώτο. Και δεν βλέπω να λεει και κανείς κανένα νέο. Ασε κι εδώ μια από τα ίδια. Θα τα ματώσω από το ξήσιμο.:redface:
Πείτε κάτι που μπορεί να κανει κανείς όταν δεν εχει όρεξη να δουλεψει. Όχι πασιέτζα, την βαρέθηκα.....:mad:

www.gamehouse.com

Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν :up: Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό :D

www.gamehouse.com

Εχει ένα σωρό παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ονλάιν :up: Ιδιαίτερη προτίμηση στο TextTwist που είναι κι εκπαιδευτικό :D

Μπράβο ρε:up::up::up:
Μου έδωσες δουλειά τώρα, ευχαριστώ πολύ!
Νομίζω ότι θα κερδίσω επάξια τον μισθό μου τις επόμενες ωρες.:blink:

Μόνο να μην ξεχνάτε να τα σβήνετε από το ιστορικό καθημερινά, γιατί πότε δεν ξέρεις...;)

:lol::lol::lol:
Καλημέρα!!!
Για το Frau δε μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα :D Για το μαστίγιο, μπορώ να σάς πω ότι έχω δυο στο σπίτι :rolleyes::whistle:

θέλω να συμμετάσχω και εγώ στο καφέ!!! :D:D:D

ΟΚ ;) Να το πρώτο μας αγόρι :D Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... ;) Μήπως άλλαξες γνώμη;;; :D

Και Πειραιώτης κιόλας!
Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω;

ΟΚ ;) Να το πρώτο μας αγόρι :D Δε θα φέρω τα μαστίγια στη συνάντηση... ;) Μήπως άλλαξες γνώμη;;; :D

α ναι ε;.. χμμ ίσως έχω μια δουλειά τότε θα το ξαναδώ.. :lol::lol::lol:

Και Πειραιώτης κιόλας!
Από που είσαι τολμηρό αρσενικό; (χρειάζεται τόλμη για να πάς για καφέ ή φαγητό με +-15 γυναίκες) Που μένεις έννοω;

:lol: κοντά κέντρο Πειραιά είμαι !

(κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια , Φλώρα που πάω και εγώ τις δικές μου) :)

κάπου είχα δει ότι είχες γράψει για την Vet Δακορόνια

ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε;
Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα.

ούτε που ξέρω ποιά είναι αυτη που λες. Αλλη Πειραιώτισα θα είναι. Δεν λες αυτή που βρίσκεται καπου στην πραξιτέλους ε;
Εγώ τα δικά μου τα πάω στον Λορέντζο στην φρεαττίδα.

είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή..

ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617

σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. :hmm:

είναι απέναντι από το σινέ ΖΕΑ και πίσω από τη Γαλλική σχολή..
ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 227 (περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ) τηλ. 4512617
σε αυτόν που λες δεν έχει τύχει να πάω.. :hmm:

Πώς και δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτή;:hmm::hmm:
Είναι και κοντά μου.

Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου....

Λεω να ερθω κι εγω στο φαι,αν δεχεστε την παρεα μου....

Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας :D Μπήκες κι εσύ στη λίστα :up: Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές :D

ΠΑΥΛΟ;;;;;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back