Melini
Διάσημο μέλος
Πότε έχει οριστεί συνάντηση και πού;Μελίνι τι ωραίο ψιψίνι είναι αυτό καλέ;;;;
Μερσί μερσί
αυτός είναι ο γκρίζος μάγος Gandalf...Στην έκθεση γάτας θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30?
χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση?
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα το έμαθαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά

Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Κίκα!!Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!!
Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά![]()

Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??
Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση!
![]()
με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες???
Hlianna
Διάσημο μέλος
να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες???
![]()
Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή!
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/![]()

ωραια.........τελεια...

Hlianna
Διάσημο μέλος
Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέραςκαι το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή!
![]()
εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω..
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπουΚαλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??
Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!!
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου![]()

Θα δω πως θα το φτιάξω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool