Πότε θα πάμε για καφέ;

Πότε έχει οριστεί συνάντηση και πού;Μελίνι τι ωραίο ψιψίνι είναι αυτό καλέ;;;;

Μερσί μερσί :D αυτός είναι ο γκρίζος μάγος Gandalf...
Στην έκθεση γάτας θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2009 :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς δεν έχουμε τσιπάκι και δε θα είμαστε στην έκθεση γιατί γιορτάζει η "γιαγιά" του ραφαελίνου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηηηηηηη Στην έκθεση γάτας θα είμαι και ΄γω..... Χαιρομαι θα σας δώ εκεί.... :)

spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30?
χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση?

30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...:(τώρα το έμαθα

εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω?

Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!!:)
Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά:/:

Συνημμένα

Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!!:)
Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά:/:
Καλημέρα Κίκα!!:):)Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??:hmm::hmm:Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!!:):):)

ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο?

δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους:P?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω:cool:

Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..:(Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση!:)

Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..:(Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση!:)

με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες?

να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη.:lol::lol:..τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες???:D

να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη.:lol::lol:..τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες???:D

Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/:lol::lol:

Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας:P και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή!:)

Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ωραια.........τελεια...:up::up::up:

Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας:P και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή!:)

εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα:down:

Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..:)Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω..:hmm:

Καλημέρα Κίκα!!:):)Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??:hmm::hmm:Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!!:):):)
Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου :)

Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου :)
Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.:/::/:Θα δω πως θα το φτιάξω:happy::happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back