Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:41 Η Melini έγραψε: #4.081 17-11-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Πότε έχει οριστεί συνάντηση και πού;Μελίνι τι ωραίο ψιψίνι είναι αυτό καλέ;;;; Click για ανάπτυξη... Μερσί μερσί αυτός είναι ο γκρίζος μάγος Gandalf... Στην έκθεση γάτας θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:55 Η spot22 έγραψε: #4.082 17-11-09 09:55 Εμείς δεν έχουμε τσιπάκι και δε θα είμαστε στην έκθεση γιατί γιορτάζει η "γιαγιά" του ραφαελίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η prince έγραψε: #4.083 17-11-09 10:04 ηηηηηηη Στην έκθεση γάτας θα είμαι και ΄γω..... Χαιρομαι θα σας δώ εκεί.... spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30? χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:28 Η spot22 έγραψε: #4.084 17-11-09 10:28 30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...τώρα το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Hlianna έγραψε: #4.085 17-11-09 10:58 εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spot22: Πότε έχει οριστεί συνάντηση και πού;Μελίνι τι ωραίο ψιψίνι είναι αυτό καλέ;;;; Click για ανάπτυξη... Μερσί μερσί αυτός είναι ο γκρίζος μάγος Gandalf... Στην έκθεση γάτας θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:55 Η spot22 έγραψε: #4.082 17-11-09 09:55 Εμείς δεν έχουμε τσιπάκι και δε θα είμαστε στην έκθεση γιατί γιορτάζει η "γιαγιά" του ραφαελίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η prince έγραψε: #4.083 17-11-09 10:04 ηηηηηηη Στην έκθεση γάτας θα είμαι και ΄γω..... Χαιρομαι θα σας δώ εκεί.... spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30? χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:28 Η spot22 έγραψε: #4.084 17-11-09 10:28 30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...τώρα το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Hlianna έγραψε: #4.085 17-11-09 10:58 εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς δεν έχουμε τσιπάκι και δε θα είμαστε στην έκθεση γιατί γιορτάζει η "γιαγιά" του ραφαελίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η prince έγραψε: #4.083 17-11-09 10:04 ηηηηηηη Στην έκθεση γάτας θα είμαι και ΄γω..... Χαιρομαι θα σας δώ εκεί.... spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30? χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:28 Η spot22 έγραψε: #4.084 17-11-09 10:28 30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...τώρα το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Hlianna έγραψε: #4.085 17-11-09 10:58 εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηηηηηηη Στην έκθεση γάτας θα είμαι και ΄γω..... Χαιρομαι θα σας δώ εκεί.... spot22 29 γιορτάζει η "γιαγιά"; όχι 30? χμχμ δεν θα έρθεις στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:28 Η spot22 έγραψε: #4.084 17-11-09 10:28 30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...τώρα το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Hlianna έγραψε: #4.085 17-11-09 10:58 εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
30 γιορτάζει αλλά θα κατέβω πάτρα γιατί γιορτάζει και η σχέση....κυριακή θα γυρίσω Λουτράκι...Εκτός αυτού πρέπει να πάρω βιβλία γιατί αρχίζει διάβασμα για ΑΣΕΠ αλλιώς διορισμό δε βλέπω με τίποτα...τώρα το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Hlianna έγραψε: #4.085 17-11-09 10:58 εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω πειραζει να φτιαξω ενα καρτελακι με το logo του my cat το ψευδωνυμο και το ονομα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:07 Η kika έγραψε: #4.086 17-11-09 12:07 Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SCAN0081(1)_000.pdf SCAN0081(1)_000.pdf 14 KB · Εμφανίσεις: 23 natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η natalouko: #4.087 17-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Καλημέρα κορίτσια!!Σας στέλνω το καρτελάκι όπως το έφτιαξα εγώ στο γραφείο..αν σας αρέσει μου λέτε να κάνω και για εσάς!! Η φωτογραφία της γατούλας μου είναι από κάτω από το λογότυπο αλλά δεν σκαναρίστηκε,άσε που δεν είναι έγχρωμο το σκάνερ στη δουλειά Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Hlianna έγραψε: #4.088 17-11-09 12:14 ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραιο ειναι αλλα δεν θα ηταν πιο ωραιο εγχρωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Η Hlianna έγραψε: #4.089 17-11-09 12:17 δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πουλανε και κατι καρτελακια που εχουν οι τραπεζικοι πχ στο πετο τους?μπορειτε να το φτιαξετε να το βαλετε εδω και ο κα8ενας να το εκτυπωσει και να γραψει το ψευδωνυμο και το ονομα του..δεν ξερω ιδεες ριχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:18 Η kika έγραψε: #4.090 17-11-09 12:18 Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:23 Η Hlianna έγραψε: #4.091 17-11-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε έγχρωμο με τη φωτογραφία της γατούλας μου από κάτω,απλά το σκάνερ μου δεν είναι έγχρωμο..Και το εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο,βέβαια και σε Α4 μπορεί ναι γίνει και μετά το πάω στο φωτοτυπίο δίπλα και του κάνω και πλαστικοποίηση! Click για ανάπτυξη... με την φωτο της κουκλας σου πως το εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Πουπουλίνα: #4.092 17-11-09 12:29 να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #4.093 17-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: να ρωτησω κατι....για να μην γινω και ρεζιλι δηλαδη...τα καρτελακια θα τα φορανε μονο αυτες που θα εκθεσουν τα γατακια τους...ή και ολες εμεις οι κοριτσουδες του γατοσαιτ,που θα ερθουμε σαν επισκεπτες??? Click για ανάπτυξη... Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:33 Η kika έγραψε: #4.094 17-11-09 12:33 Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η kika έγραψε: #4.095 17-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.041 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.096 17-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Ολες εννοειταιιιιιιι...πως θα σας γνωρισουμε αν δεν τα φορατε?παιδια οι αλλοι που θα ερθουν θα κοιτανε που θα ψαχνει η μια το στηθος της αλλης και θα λενε σε εκθεση γατας ηρθαμε ή σε τιποτα αλλο?/ Click για ανάπτυξη... ωραια.........τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η Hlianna έγραψε: #4.097 17-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kika: Αποθήκευσα την εικόνα που έχω στο άβαταρ,απλά έκανα μια μικρή επεξεργασία να μη μου βγεί τέρας και το εκτύπωσα από έγχρωμο εκτυπωτή! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι εντελως ασχετη για να τα κανω ολα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:11 Η kika έγραψε: #4.098 17-11-09 13:11 Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλεις να στο φτιάξω εγώ??Γι' αυτό είπα όσες θέλουν ας μου πούν να τα φτιάξω..Είμαι στο γραφείο και ίσως πέσει δουλειά βέβαια αλλά μπορώ να ξεκλέψω χρόνο να τα φτιάξω..Το θέμα είναι πως θα σας τα δώσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:16 Η kika έγραψε: #4.099 17-11-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κίκα!!Μια χαρά είναι το καρτελάκι αλλά σε τι μέγεθος ετικέτας θα το κολήσουμε??Έχω εγώ στο γραφείο και έγχρωμο εκτυπωτή και σκάνερ οπότε μπορώ να τα τυπώσω εγώ σε ετικέτες!!! Click για ανάπτυξη... Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 13:23 Η natalouko: #4.100 17-11-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kika: Το έχω εκτυπώσει σε 10,50χ5,5 cm...Έχουμε κάτι ειδικά αυτοκόλλητα που είναι σε αυτό το μέγεθος σκέψου σαν κάρτα επαγγελματική περίπου Click για ανάπτυξη... Τόσο μεγάλα αυτοκόλητα δεν έχω.Θα δω πως θα το φτιάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.