Πότε θα πάμε για καφέ;

και εγω μεσα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να υπολογίζετε και εμένα!!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θα ειμαι Αθηνα απο 22 μεχρι 27...:/:
δυστηχώς Ελενά μου την Πέμπτη στις 24 ΟΛΟΙ θα εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση!!:lol::lol::P:P

Λοιπόν για να δούμε:
1 Kounelaki
2 aporw
3 felice
4 Hlianna
5 natalouko
6 Μαρία Γατσίου

Θεωρητικά είναι λίγο αργά από πλευράς χρόνου:/:. Τι ημερομηνία νομίζετε ότι θα ηταν καλή? Αλλά όχι κοντά στα Χριστούγεννα γιατί εκείνες τις ημέρες θα φύγουμε όλες.

δυστηχώς Ελενά μου την Πέμπτη στις 24 ΟΛΟΙ θα εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση!!:lol::lol::P:P
Ε τοτε μη με υπολογιζεται...Γιατι εγω θα ειμαι απο 22-27 στην Αθηνα...:/:

Ε τοτε μη με υπολογιζεται...Γιατι εγω θα ειμαι απο 22-27 στην Αθηνα...:/:
Κάτσε πρωτα να δούμε τι ημερομηνία θα προτείνουν και βλέπουμε .:happy:

εκτος απροοπτου κ εγω μεσα. για ημερομηνια δεν εχω προβλημα, οποτε θελετε

Κάτσε πρωτα να δούμε τι ημερομηνία θα προτείνουν και βλέπουμε .:happy:

και εγω φετος μαλλον θα φυγω νωρις..οποτε οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο..

εκτος απροοπτου κ εγω μεσα. για ημερομηνια δεν εχω προβλημα, οποτε θελετε
Ημερομηνία πάνω κάτω?

και εγω φετος μαλλον θα φυγω νωρις..οποτε οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο..
Ηλιάνα, κρίμα που δεν σε γνώρισα..:/::/::/:Και να φανταστείς ότι ήμουνα συνέχεια στον γκρίζλυ και στο σύλλογο φίλων των ζώων του χαλανδρίου...:):):)

Ηλιάνα, κρίμα που δεν σε γνώρισα..:/::/::/:Και να φανταστείς ότι ήμουνα συνέχεια στον γκρίζλυ και στο σύλλογο φίλων των ζώων του χαλανδρίου...:):):)

εγω ημουν ακριβως διπλα του..πφφφ..γι αυτο να συναντηθουμε να σας γνωρισω και εγω η καινουρια οσες δεν γνωρισα στην εκθεση..

Λοιπόν για να δούμε:
1 Kounelaki
2 aporw
3 felice
4 Hlianna
5 natalouko
6 Μαρία Γατσίου
7 ιβανα

Ημερομηνία πάνω κάτω?

εγω θα ειμαι εδω δε θα φυγω, οποτε δεν εχω προβλημα. 27 ειναι κυριακη, τοτε μπορει να ερθει κ η ελενα, αλλα δεν ξερω αν οι αλλοι θα ειστε εδω...:hmm::hmm:

Χμμμμμμ :hmm:
εγώ σκεφτόμουν ότι είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στην έκθεση και στις επιμέρους συναντήσεις, οπότε δεν ξέρω αν θα μαζευτεί πολύς κόσμος για άλλη συνάντηση πριν από τα Χριστούγεννα...
βασικά έλεγα να ξεκινούσαμε τη συνάντηση της πίτας, το Γενάρη του 2010, οπότε θα έχουμε άπλετο χρόνο να το οργανώσουμε αλλά και θα μπορέσουμε όλοι να διαμορφώσουμε τα προγράμματά μας, αφού θα δοθεί ημερομηνία τόσο νωρίς ;):D

Εκτός βέβαια αν θέλετε να γίνουν και τα δυο :D

PS Στη συνάντηση της πίτας, θα βάλω την πίτα, το δηλώνω από τώρα :D και για να μη μου γκρινιάζει η Μαριτάσια :lol:

Επίσης, σκεφτόμουν να εκμεταλλευόμασταν την περίσταση και για συγκέντρωση χρημάτων, αφού δε μας έκατσε το Μπαζάρ, και να οργανώναμε τότε και τη λαχειοφόρο αγορά, με κλήρωση εκείνο το βράδυ ;)

βασικά έλεγα να ξεκινούσαμε τη συνάντηση της πίτας, το Γενάρη του 2010, οπότε θα έχουμε άπλετο χρόνο να το οργανώσουμε αλλά και θα μπορέσουμε όλοι να διαμορφώσουμε τα προγράμματά μας, αφού θα δοθεί ημερομηνία τόσο νωρίς ;):D

Εκτός βέβαια αν θέλετε να γίνουν και τα δυο :D

ωραια ιδεα αυτη της πιτας, αλλα κ για εξτρα συναντηση ψηνομαι. ειτε κανουμε κ τα 2, ή μονο το ενα, εγω παλι μεσα θα ειμαι :up:

ωραια ιδεα αυτη της πιτας, αλλα κ για εξτρα συναντηση ψηνομαι. ειτε κανουμε κ τα 2, ή μονο το ενα, εγω παλι μεσα θα ειμαι :up:

Για όλα ψήνεσαι εσύ πονηρούλα...:P:lol::lol:
Θα φέρεις και το σκούφο σου; :rolleyes:

Για όλα ψήνεσαι εσύ πονηρούλα...:P:lol::lol:
Θα φέρεις και το σκούφο σου; :rolleyes:

:P:P:Pχωρις σκουφο δεν παω πουθενα

και εγω ειμαι μεσα και για τα 2 αλλα πριν τισ 22 αν ειναι..

εγω θα ειμαι εδω δε θα φυγω, οποτε δεν εχω προβλημα. 27 ειναι κυριακη, τοτε μπορει να ερθει κ η ελενα, αλλα δεν ξερω αν οι αλλοι θα ειστε εδω...:hmm::hmm:
όόόι! Τοτε φευγω!;)

Εγώ θα λείπω . Θα φύγω στις 26. Τι θα λέγατε αν βρισκόμασταν όχι σε ταβέρνα αλλά σε κάτι ποιο free. Έτσι δεν θα ορίσουμε τιμή ατόμου αλλά ο καθένας θα πάρει ότι του κάνει κέφι. Στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου δίπλα στο τρένο υπάρχει κάτι σαν φαστ φουντ, με κλαμπ σάντουιτσ, πίτσες αλλά και κανονικό μαγειρευτο φαγητό. Το περιβάλλον βέβαια δεν είναι σαν ρεστοράν αλλά σαν φαστ φουντ πιτσαρία ο καθένας θα πάρει ότι γουστάρει η τσέπη του μέχρι και καφέ άμα δεν γουστάρει φαγητό ;) άλλωστε θα είμαστε και σε περιοδο γιορτών και θα έχουμε έξτρα έσοδα.
Και επίσης εκεί δεν χρειάζεται να κλείσεις κανένα τραπέζι ο χώρος είναι μεγάλος και έχει ωραία τραπέζια.
Επίσης όπως λέτε για να έρθει και η Ελενα τι θα λέγατε να βρεθούμε νωρίς το απόγευμα ακριβώς στις 22/12 ? Όπως πάμε βρε παιδί μου για καφέ μέσα στην εβδομάδα.Ελενα όμως τι ώρα έρχεσαι στις 22? Το πρωί εννοείς? ή το βράδυ?
Σαν ιδέα το ρίχνω άμα δεν βολεύει καθόλου η ημερομηνία πείτε το

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back