kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως....![]()
όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι???
σου είναι πιο πρόσφατοι μάλλον

marestros
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!...

Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια...

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
]Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"?
Μου άρεσε πάρα πολύ!!
Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ

(τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!!Μου άρεσε πάρα πολύ!!
Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ(τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!!
![]()

(Κακίίίίίααααα!!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!!(Κακίίίίίααααα!!!!)
ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι

Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!!
Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry:
mimikaki
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c
https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8
https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα!
Αν θυμάμαι καλά

έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Αν θυμάμαι καλάέκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό???
ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!!
τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε????

mimikaki
Διάσημο μέλος
ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!!
τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε????![]()
καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλονόντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο???![]()
. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις

Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώΚαπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες....![]()
Εδω είναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!!![]()
βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε...
ruko
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ
(ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου)το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαιβλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool