Τέστ γήρανσης!

Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως....:hmm:

όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στανταρ!!!!

Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!...:blink::blink::blink:

Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια...:rolleyes::P:lol:

[Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...:down::P]
Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!!:down::down::down: Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά;:lol::lol:

Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... :hmm:

Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου:P:P

Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"?

Μου άρεσε πάρα πολύ!!
Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ:inlove::inlove: (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!!:blink::D:D

Μου άρεσε πάρα πολύ!!
Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ:inlove::inlove: (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!!:blink::D:D
Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: (Κακίίίίίααααα!!!!)

Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: (Κακίίίίίααααα!!!!)

ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι:P:P
Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!!

Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry:

πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα!

πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα!

Αν θυμάμαι καλά:hmm::hmm: έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό???

Αν θυμάμαι καλά:hmm::hmm: έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό???

ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!!

τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε????:lol:

ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!!

τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε????:lol:

καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!!:hmm:

όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? :hmm:
Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον:hmm:. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις;):D

Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... :hmm:
Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ:hmm: Εδω είναι.

καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!!:hmm:

βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε...

Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής;:P
Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής.

Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής;:P
Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής.

Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ:up: (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου)

το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic:up:

βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε...
Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back