Σας χαιρετω ολους. Ειμαι νεος στο forum και γραφτηκα γιατι προτιθεμαι να αποκτησω μια γατουλα Maine Coon. Χρονια επιθυμω να αποκτησω εναν τετοιο γατο (γιατι θελω να 'ναι και αρσενικος βλεπετε) και επειδη ποτε δεν ειχα τετραποδο κατοικιδιο στο σπιτι (αν εξαιρεσουμε κατι νεροχελωνες

), ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μου πειτε καποια πραγματα, προκαταρκτικα κυριως, που πρεπει να γνωριζω. Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι το γατακι θα ζει σε διαμερισμα 75 τμ (περιπου) και πως θα το αγαπω πολυ. Αυτο ειναι δεδομενο. Ανεφερα το διαμερισμα, γιατι ισως να μου πειτε πως δεν προτεινεται για γατα να ζει περιορισμενη. Ομως, θελω πολυ μια τετοια συντροφια. Θα εκτιμησω πολυ, λοιπον, να μου πειτε 2,3 βασικα πραγματα. Πχ, πρεπει να κρυψω καποια πραγματα μεσα στο σπιτι? Που ειναι καλο να κοιμαται? Πειραζει αν η αμμος του θα ειναι εξω στο μπαλκονι? Και αλλα τετοια παρομοια. Επισης θα με ενδιεφερε να μου υποδειξετε εναν καλο εκτροφεα της συγκεκριμενης ρατσας. Ειλικρινα, οπου και να ειναι στην Ελλαδα δε με νοιαζει. Αρκει να ξερω οτι το γατακι μου θα ειναι υγιες και γνησιο Maine Coon.
Βασιζομαι στην ανταποκριση σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.Γ. Θελω να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη, εαν τετοιου ειδους απαντησεις υπαρχουν ηδη μεσα στο forum, αλλα ο χρονος μου αυτο τον καιρο ειναι πολυ περιορισμενος. Ευχαριστω και παλι.