Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
)Είναι τέλειος πάντως ο γατούλης (γατούλης που λέει ο λόγος) και εξοικειωμένος κ με τον φακό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναιτ φωλλ θα μας ψοφησεις με τους γατους μοντελα. σας φιλοξενουμε εσας και τα γατια σας στη θεσσαλονικη αν ειναι να μας βγαλεις ετσι κουκλακια μερικα αδεποτακια αναπηρα κα μη για τη Γατοομάδα σκεψου στο μελλον αν θελετε ενα σαββατοκυριακο διακοπων στη θεσσαλονικη ομαδικως
Στη Θεσσαλονίκη έρχομαι αραιά και που (τελευταία φορά πριν 6 μήνες) γιατί έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους. Σου υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω να το κανονίσουμε οπωσδήποτε. Και αν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα πολύ ευχαρίστως.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Xάζευα τις φωτογραφίες σου Nightfall και έχω χαζέψει... τι να πω... οι γάτες σου είναι πανέμορφες και οι φωτογραφίες άπαιχτες!!Στη Θεσσαλονίκη έρχομαι αραιά και που (τελευταία φορά πριν 6 μήνες) γιατί έχω κάποιους πολύ καλούς φίλους. Σου υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω να το κανονίσουμε οπωσδήποτε. Και αν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα πολύ ευχαρίστως.

Συγχαρητήρια!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
), ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μου πειτε καποια πραγματα, προκαταρκτικα κυριως, που πρεπει να γνωριζω. Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι το γατακι θα ζει σε διαμερισμα 75 τμ (περιπου) και πως θα το αγαπω πολυ. Αυτο ειναι δεδομενο. Ανεφερα το διαμερισμα, γιατι ισως να μου πειτε πως δεν προτεινεται για γατα να ζει περιορισμενη. Ομως, θελω πολυ μια τετοια συντροφια. Θα εκτιμησω πολυ, λοιπον, να μου πειτε 2,3 βασικα πραγματα. Πχ, πρεπει να κρυψω καποια πραγματα μεσα στο σπιτι? Που ειναι καλο να κοιμαται? Πειραζει αν η αμμος του θα ειναι εξω στο μπαλκονι? Και αλλα τετοια παρομοια. Επισης θα με ενδιεφερε να μου υποδειξετε εναν καλο εκτροφεα της συγκεκριμενης ρατσας. Ειλικρινα, οπου και να ειναι στην Ελλαδα δε με νοιαζει. Αρκει να ξερω οτι το γατακι μου θα ειναι υγιες και γνησιο Maine Coon.
Βασιζομαι στην ανταποκριση σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Θελω να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη, εαν τετοιου ειδους απαντησεις υπαρχουν ηδη μεσα στο forum, αλλα ο χρονος μου αυτο τον καιρο ειναι πολυ περιορισμενος. Ευχαριστω και παλι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Για τις αποριες σου θα σου απαντησω αυριο,γιατι εχω σχολειο το πρωι και θα παω με κυκλους...
Η Νεκταρια εχει ενα πολυ καλο εκτροφειο maine coon στη Σαλαμινα,και μαλιστα πωλει ή χαριζει έναν γάτο του εκτροφειου της κουκλο αυτον τον καιρο!Εχει και σαιτ,το nectarcats,επικοινωνησε μαζι της!Το κουκλο που δινει θα τον βρεις και εδω,στις αγγελιες στα "διαφορα",τον λενε Braveheart.
zorica
Διάσημο μέλος
Καλως ηρθες.Σας χαιρετω ολους. Ειμαι νεος στο forum και γραφτηκα γιατι προτιθεμαι να αποκτησω μια γατουλα Maine Coon. Χρονια επιθυμω να αποκτησω εναν τετοιο γατο (γιατι θελω να 'ναι και αρσενικος βλεπετε) και επειδη ποτε δεν ειχα τετραποδο κατοικιδιο στο σπιτι (αν εξαιρεσουμε κατι νεροχελωνες), ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μου πειτε καποια πραγματα, προκαταρκτικα κυριως, που πρεπει να γνωριζω. Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι το γατακι θα ζει σε διαμερισμα 75 τμ (περιπου) και πως θα το αγαπω πολυ. Αυτο ειναι δεδομενο. Ανεφερα το διαμερισμα, γιατι ισως να μου πειτε πως δεν προτεινεται για γατα να ζει περιορισμενη. Ομως, θελω πολυ μια τετοια συντροφια. Θα εκτιμησω πολυ, λοιπον, να μου πειτε 2,3 βασικα πραγματα. Πχ, πρεπει να κρυψω καποια πραγματα μεσα στο σπιτι? Που ειναι καλο να κοιμαται? Πειραζει αν η αμμος του θα ειναι εξω στο μπαλκονι? Και αλλα τετοια παρομοια. Επισης θα με ενδιεφερε να μου υποδειξετε εναν καλο εκτροφεα της συγκεκριμενης ρατσας. Ειλικρινα, οπου και να ειναι στην Ελλαδα δε με νοιαζει. Αρκει να ξερω οτι το γατακι μου θα ειναι υγιες και γνησιο Maine Coon.
Βασιζομαι στην ανταποκριση σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.Γ. Θελω να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη, εαν τετοιου ειδους απαντησεις υπαρχουν ηδη μεσα στο forum, αλλα ο χρονος μου αυτο τον καιρο ειναι πολυ περιορισμενος. Ευχαριστω και παλι.
Δεν νομιζω να εχει προβλημα που θα ειναι στο διαμερισμα.Ο δικος μου δεν εχει βγει ποτε του εξω.
Για Maine Coon στειλε πμ στη Ναντια.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Α, και κατι αλλο. Τελικα με ποιον να επικοινωνησω? Με Νεκταρια ή Ναντια? Επειδη μου προτεινετε και οι δυο διαφορετικο ονομα. Οι κοπελες αυτες ειναι εκτροφεις Maine Coon?
Περιμενοντας εναγωνιως.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε πρώτη φάση με την εκτροφέα τη Νεκταρία που καλό θα ήταν να την επισκεφτείς κιόλας είναι στη Σαλαμίνα!Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Moukelis περιμενω με αγωνια να μου δωσεις πληροφοριες, αλλα περιμενω και οποιον αλλον θελει και μπορει να με διαφωτισει λιγο. Ειναι πολυ σημαντικο για 'μενα να γνωριζω καποια πραγματα πριν παρω το γατακι.
Α, και κατι αλλο. Τελικα με ποιον να επικοινωνησω? Με Νεκταρια ή Ναντια? Επειδη μου προτεινετε και οι δυο διαφορετικο ονομα. Οι κοπελες αυτες ειναι εκτροφεις Maine Coon?
Περιμενοντας εναγωνιως.

zorica
Διάσημο μέλος
Εγω μπερδευτηκα,sorryΕυχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Moukelis περιμενω με αγωνια να μου δωσεις πληροφοριες, αλλα περιμενω και οποιον αλλον θελει και μπορει να με διαφωτισει λιγο. Ειναι πολυ σημαντικο για 'μενα να γνωριζω καποια πραγματα πριν παρω το γατακι.
Περιμενοντας εναγωνιως.

.Πρωτα η Νεκταρια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Toυ έστειλα και Pm για να το δει σίγουρα!!Εγω μπερδευτηκα,sorry.Πρωτα η Νεκταρια..

moukelis
Επιφανές μέλος
Κάποια πράγματα μέσα στο σπιτι θα πρεπει να τα τακτοποιησεις ετσι ωστε να μην τα φτανει το γατακι.Καλυτερα μεσα σε ντουλαπι γιατι σκαρφαλωνουν παντου.Αυτα ειναι τα χημικα καθαριστικα κτλ.Επισης,υπαρχουν καποιες τροφες που απαγορευονται για τις γατες,οποτε καλο ειναι να μην εχεις εκτεθειμενα τετοια τροφιμα.Αρκετες συμβουλες για το μεγαλωμα και τη διατροφη θα βρεις και στα αρθρα.Κι οσο για το μπαλκονι,θα πρεπει να το "οχυρωσεις" παρα πολυ καλα,καθως πολλες γατες πεφτουν απο εκει,και επισης να βρεις καποιο τροπο ωστε να εχει η γατουλα προσβαση σε αυτο 24 ωρες αν εκει εχεις την αμμο της.Εγω παντως που φοβαμαι να βγαινουν μονα εξω ειδικα το βραδυ,την εχω στο μπανιο και βολευει πολυ.Για οποιαδηποτε αλλη απορια σου,δες τα αρθρα κι εδω ειμαστε παλι!

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπορούσατε να μου δείξετε κάποιες φωτογραφίες από ημίαιμα Maine Coon? Να με παραπέμψετε σε κάποιο site?

moukelis
Επιφανές μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έψαξα και στο Google και βρήκα κάτι,αλλά λίγα...
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλησπερα και παλι!
Κάποια πράγματα μέσα στο σπιτι θα πρεπει να τα τακτοποιησεις ετσι ωστε να μην τα φτανει το γατακι.Καλυτερα μεσα σε ντουλαπι γιατι σκαρφαλωνουν παντου.Αυτα ειναι τα χημικα καθαριστικα κτλ.Επισης,υπαρχουν καποιες τροφες που απαγορευονται για τις γατες,οποτε καλο ειναι να μην εχεις εκτεθειμενα τετοια τροφιμα.Αρκετες συμβουλες για το μεγαλωμα και τη διατροφη θα βρεις και στα αρθρα.Κι οσο για το μπαλκονι,θα πρεπει να το "οχυρωσεις" παρα πολυ καλα,καθως πολλες γατες πεφτουν απο εκει,και επισης να βρεις καποιο τροπο ωστε να εχει η γατουλα προσβαση σε αυτο 24 ωρες αν εκει εχεις την αμμο της.Εγω παντως που φοβαμαι να βγαινουν μονα εξω ειδικα το βραδυ,την εχω στο μπανιο και βολευει πολυ.Για οποιαδηποτε αλλη απορια σου,δες τα αρθρα κι εδω ειμαστε παλι!![]()
Moukelis, σε ευχαριστω πολυ.
Σχετικα με την τακτοποιηση των πραγματων, ειναι κατι που και 'γω το ειχα σκεφθει. Δυστυχως, στο μπανιο μου, λογω ελλειψης χωρου, υπαρχουν σε γωνιες στο πατωμα καθαριστικα. Αλλα, απαξ και αποκτησω τον γατο μου, θα εξαφανισθουν παραυτα (δε βαριεσαι, ας μας φαει η βρωμα
). Σχετικα με την αμμο του, ναι, σχεδιαζω να την βαλω στο μπαλκονι. Το μπαλκονι μου ειναι γωνιακο. Πως θα μπορουσα να το "οχυρωσω" για να μην κινδυνευει το γατακι? Γιατι η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να εχω τα ματια μου πανω του 24/7.Σας ευχαριστω ολους που δειχνετε ενδιαφερον και απαντατε. Εχω διαβασει, βεβαια, και καποια αρθρα (χαρη στην βοηθεια της Γιουλης), αλλα ο.τι γνωριζετε που μπορει να βοηθησει, θα το "ακουσω" με χαρα. Αν και, μαλλον, αυτο που μενει ειναι να μιλησω και με τη Νεκταρια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool