Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα!:blink:
Κάτσε και θα τους πω εγώ!:mad: :rolleyes:
Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!!:confused:

Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε????:hmm: :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα!:blink:
Κάτσε και θα τους πω εγώ!:mad: :rolleyes:

Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά!

Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!!:confused:

Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε????:hmm: :hmm: :hmm:

Πεσ' τα!

:lol: :lol: :lol: :lol: Για πλάκα το 'πα μωρέ!!!:lol: :rolleyes:

Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα!:lol:
Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν...:rolleyes:

σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!!:D :D

Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο.:D

Κι εγώ!!!!:D :D :cool: :P

α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!!:) :) :)
η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!)
μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της!:blink:
μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!!:cool:
μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει":lol: :lol:
στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!!:up: :up:

α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!!:) :) :)
η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!)
μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της!:blink:
μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!!:cool:
μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει":lol: :lol:
στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!!:up: :up:

:blink: :blink: :blink: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους...

ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά!
Εγώ! Εγώ! :up: :up: :up:
Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ?

Εγώ! Εγώ! :up: :up: :up:
Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ?

σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς???

σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς???
Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό:)

αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω:P

Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει!:mad: :rolleyes: :P
Θέλω κι εγώ!:mad: :(

:blink: :blink: :blink: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους...

ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!!:lol: :lol:

στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη)
Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) :blink:

κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα??

Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) :blink:

για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου.....:(

Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον...:( αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι..:)

Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή...

...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου...

την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή...

είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... :rolleyes: Νόμος του Μέρφυ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back