aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!!Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα!![]()
Κάτσε και θα τους πω εγώ!![]()
![]()

Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα!![]()
Κάτσε και θα τους πω εγώ!![]()
![]()
Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!!
Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε????![]()
![]()
![]()
Πεσ' τα!
Για πλάκα το 'πα μωρέ!!!
Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα!
Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν...
mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο.![]()
Κι εγώ!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!)
μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της!
μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!!
μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει"
στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!!![]()
![]()
![]()
η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!)
μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της!![]()
μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!!![]()
μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει"![]()
![]()
στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!!![]()
![]()
τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ! Εγώ!ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά!
Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ! Εγώ!![]()
![]()
![]()
Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ?
σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς???
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητόσχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς???

mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω κι εγώ!

mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους...
ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!)στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη)

mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!)![]()
για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου.....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω PM.κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα??

RedCat
Διάσημο μέλος
αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι..
Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή...
aretha
Περιβόητο μέλος
...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου...
την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή...
είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι...
Νόμος του Μέρφυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool