aalyah
Διάσημο μέλος
Το γλυκό μου...
Κι εγώ παντού Πίπιδες βλέπω!! Αγοράκι είναι (Πίπης), 13,5 χρονών ήδη!!
Θα το διαβάσω οπωσδήποτε το θέμα του!!
Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου!![]()
Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!!![]()
Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα.

Οπως η Ιριδα ένα πράγμα.Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα.Οπως η Ιριδα ένα πράγμα.
Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα.![]()
εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!!![]()
Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία!![]()
Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!!![]()
Τουρλωτη τουρλωτη!!!
Και μαγουλάκια!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τουρλωτη τουρλωτη!!!Και μαγουλάκια!!!!!
Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!!![]()
Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!!![]()
Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November....

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο!Παρασκευή σήμερα!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Παρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα

ria23
Διάσημο μέλος

ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!!
stellak
Διάσημο μέλος
Καλή βδομάδα!
Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα![]()
Ωωωωμμμμμμμ
Αλλά....Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom!

Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε
Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
ΩωωωμμμμμμμΑλλά....
Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom!
Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασεΚι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία...
οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!

αχ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα...
Καλη εβδομάδα σε όλες!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool