Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το γλυκό μου...:(
Κι εγώ παντού Πίπιδες βλέπω!! Αγοράκι είναι (Πίπης), 13,5 χρονών ήδη!!
Θα το διαβάσω οπωσδήποτε το θέμα του!!

Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! ;)

Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! :D

Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. :lol::lol: Οπως η Ιριδα ένα πράγμα.

Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. :)

Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. :lol::lol: Οπως η Ιριδα ένα πράγμα.

Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. :)

εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! :D

Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! :D

Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! :lol:

Τουρλωτη τουρλωτη!!! :D Και μαγουλάκια!!!!!

Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! :lol::lol:

Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! :lol::lol:

Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! :lol::lol::lol:

Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του.

Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November....:up:

Καλημέρα σε όλους.:hello: Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο!
Παρασκευή σήμερα!:up:

Καλημέρα σε όλους:)Παρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση...

Καλή βδομάδα!
Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα;)

τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!:/::/::/:ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!!:up:

Καλή εβδομάδα κι από μένα!:)
Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!!

Καλή βδομάδα!
Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα;)

Ωωωωμμμμμμμ:rolleyes: Αλλά....
Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom!:P

Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε:/: Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία...

Ωωωωμμμμμμμ:rolleyes: Αλλά....
Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom!:P

Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε:/: Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία...

οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!:(:(:(αχ!!!!

Καλημερα!
Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα...
Καλη εβδομάδα σε όλες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back