Καλημερα Φταιω εγω που μεγαλωσα με το μικρο σπιτι στο λιβαδι? Το θυμαται κανεις? Εμεις ειμαστε στο αντιθετο του .Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δικα μου τα σκασμενα δεν ειναι οπως η Μελισα και η Λωρα. Τι μ επιασε σημερα και παει το μυαλο μου σε παλιες σειρες δεν ξερω (και μιλαω για πολυ παλιες σειρες) Σταρ τρεκ, οικογενεια Γουολτωνς με εκεινο το θρυλικο καληνυχτα Τζων Μπόι . ισως φταιει και η συζητηση για τα παλια που ειχαμε χθες με φιλους και θυμηθηκαμε πως ηταν η τηλεοραση στα δικα μας χρονια Και τι κυκλοφορουσε απο περιοδικα τοτε.Μικυ μαους, Ποπαυ, Τιραμολα, Κατερινα , Μανινα , Μπλέικ. Μετα ηρθε και ο Αστεριξ, με τον Λουκι Λουκ ,ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμποι,με τον Ραν Ταν Πλαν με τους Νταλντον να παραφυλανε .Αυτοι οι Νταλντον φοβεροι τυποι.Ολα ειχαν μια δροσια που τωρα δεν την βρισκεις στα σημερινα ακουσματα και διαβασματα. Τεσπα οπως λεει και η Νερινα. Γατος παραφυλαει στο παραθυρο της μπαλκονοπορτας ,καναρινι εξω στη μπαλκονοπορτα .Παιδια εδω, δεν εχει σχολειο παλι Απεργουμε Ας ζησουμε την μερα μας καλη συνεχεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.