aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον βγήκε ένα καλό απ' ατή την ιστορία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατα δεύτερον σε ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτη την άσχημη εμπειρία μαζί μας, γιατί εμένα προσωπικά με έκανες να θυμηθώ κάτι που εδώ και καιρό έχω ξεχάσει να κάνω. Να λέω στους ανθρώπους αυτά που θέλω να πω, να μην αναβάλω πράγματα και κυρίως να λέω στα αγαπημένα μου πρόσωπα ότι τους αγαπάω.
Σου εύχομαι ολόψυχα περάστικά, σιδερένια και να σου πάνε όλα καλά από δω και πέρα.
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δικα μου τα σκασμενα δεν ειναι οπως η Μελισα και η Λωρα
Καλύτερα, βρε... Γιατί τότε θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια κακιά κυρία Όλσεν στο στενό σου περιβάλλον!
Άσε που η καημένη η Μελίσα στραβώθηκε τελείως αν θυμάμαι καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω μενω αφωνη απο την ιστορια....
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας κάτι τόσο προσωπικό.
Περιπέτειες σαν την δικιά σου, μας δείχνουν το πόσο απλή και εύθραυστη είναι η ζωή μας και με πόσο λίγα πράγματα θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι.
Tα λίγα είναι που μετράνε πραγματικά και πάνω απ'όλα H YΓEIA!
Σιδερένια, κοπέλα μου, και όλα να είναι περαστικά.
Ξέχωρη καλημέρα και στη Μέμη γιατί κατά κάποιο τρόπο έχει και αυτή σχέση με γεννητούρια. Ξαναγεννήθηκε και μάλιστα σοφότερη. Μπορεί όπως λέω και εγώ να ζήσει ξανά ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γιατί τώρα κατάλαβε πόσο ευτυχισμένα μπορέι να γίνουν και πόσο έυθραυστα είναι όλα μας τα πολύτιμα. Καλώς μας ήρθες, ελπίζω να "ξαναγεννιέσαι" κάθε μέρα πια!
Καλημέρα και στους υπόλοιπους, τρώω μανταρινάκι και σας γράφω και ναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ (δε θέλω σχόλια εαν δεν είναι επικοδομητικά, του στυλ, στείλτα με κούριερ να στα σιδερώσω εγώ). Κατερινιώ τι δίνεις; Ελένη η μανούλα τελείωσε την ανακαίνιση ή προχωράει και στη κατασκευή πλατείας έμπροσθεν της ανακαινισθείσης οικίας της; Παιδιά στον παππού συνέρχονται, άντρας πήγε τα καμάρια του σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, γάτος ευτυχής στο μπαλκόνι, διότι εμείς έχουμε 22 βαθμούς εδώ, θα τις φάω τις κοτσίδες μου με το καιρό.
(άντε και σε σας το ίδιο ανθρωπάκι να μη μου ζηλεύετε)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eίσαι μια από τις αγαπημένες μου σ'αυτή την παρέα, γιατί πραγματικά απολαμβάνω τον ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο γραφής σου. Tο δε χιούμορ σου, με απογειώνει!
Σ'ευχαριστώ για την διάκριση που μου κάνεις. Πραγματικά, τους περισσότερους σας αισθάνομαι σαν δικούς μου ανθρώπους και μόλις με το καλό "ελευθερωθώ", είμαι σίγουρη ότι θα νοιώσω αμέσως την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τις νέες εμπειρίες.
Στο κάτω-κάτω είστε και αρκετές μαμάδες εδωμέσα και σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθειά σας...
Eλπίζω μέχρι τότε να έχει αξιωθεί ο άντρας μου να φτιάξει το παλιοcomputer
που έχουμε στο σπίτι, για να μπορώ να επικοινωνώ και από εκεί μαζί σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι η αλήθεια είναι ότι έχω ψάξει αρκετά στο δίκτυο να βρω κάτι τέτοιο και δεν βρίσκω...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Gemini, συγχαρητηρια και κάθε ευτυχία! Να είσαι καλά και να είναι ένα μωράκι γερό τυχερό και χαρούμενο στη ζωή του!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι δίνω? χμ....ένα καλάθι τίγκα στα άπλυτα (περιλαμβάνονται κ οι 2 πικέ κουβερτούλες μας), 5 πλυντήρια ασιδέρωτα και ένα νεροχύτη χάλια. Τι ζητάω? Λίγο σπιτικό φαγάκι. Από τη Δευτέρα όλο ετοιματζίδικα τρώω. Γιατί πέρα από το ότι κανείς δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει (είναι η περίδος του πηξίματος) γυρνάω σπίτι μετά τις 7, οπότε όλο και κάτι έχω τσιμπήσει απέξω.Καλημέρα και στους υπόλοιπους, τρώω μανταρινάκι και σας γράφω και ναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ (δε θέλω σχόλια εαν δεν είναι επικοδομητικά, του στυλ, στείλτα με κούριερ να στα σιδερώσω εγώ). Κατερινιώ τι δίνεις;
Έρχεται όμως Σαββατο (τραπέζωμα στης "πεθερας") και Κυριακή (τραπέζωμα στης μαμάς)!!!!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εχώ πάρει 5 κιλά τους τελευταίους 2 μήνες γιατί δεν προλαβαίνω να πάω για κ......μα, πόσο μάλλον να μαγειρέψω και τρώμε συνέχεια σαβούρες απ'έξω!Καμμια συμβουλή? Μη μου πείτε μόνο να κάνω διαίτα! It's not an option!!!
Δυστυχώς δεν έχω να προσβλέπω σε ξεκούραση το Σ/Κ. Δεν έχω προλάβει να κατεβάσω χειμωνιάτικα ακόμα, τα δικά μου δηλαδή γιατί του καλού μου τα έχω κατεβάσει εδώ και καιρό. Τόσο καιρό κάνω κάτι απίστευτους συνδυασμούς καλοκαιρινών με τα χειμωνιάτικα που βγάζω ένα-ένα με αποτέλεσμα το δωμάτιο μου να είναι σαν γιουσουρουμ. Όλα τα ρούχα πεταμένα σε καρέκλες. Μ'αρέσει που κατηγορούσα τον Κώστα για ακατάστατο!
Μέσα σ'όλα, έρχεται κι ένας φίλος μας από Γερμανία, για να μας γνωρίσει λέει το μεγάλο του έρωτα... Πάει κι αυτός, τον βλέπω να παντρεύεται σύντομα... Αν προλάβω ανάμεσα στα 5-6 πληντύρια που θέλω να βάλω και σ΄όλες τις άλλες δουλειές θα συναντήσω τη Μέμη για να γνωριστούν με το Χιόνη. Πειράζει που δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα? Θέλω να πέσω για ύπνο τώρα και να ξυπνήσω τον Μάη. Έτσι δε θα χρειαστεί να φτιάξω και τις ντουλάπες....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool