Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά και πάλι Μεμη. Τελικά νομίζω ότι έχουμε κι άλλα κοινα στοιχεία εκτός από την αγάπη μας για τον Χιονη. Κι εγώ έφτασα πολύ κοντα στο θάνατο πριν από κάποια χρόνια και αυτό μ' έκανε να συνειδιτοποιήσω ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι. Έκανα "εκκαθάριση" όπως λες κι έμειναν λίγοι και καλοί...
Τουλάχιστον βγήκε ένα καλό απ' ατή την ιστορία. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Memy μένω άφωνη από την ιστορία σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέμυ καταρχήν περαστικά.
Κατα δεύτερον σε ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτη την άσχημη εμπειρία μαζί μας, γιατί εμένα προσωπικά με έκανες να θυμηθώ κάτι που εδώ και καιρό έχω ξεχάσει να κάνω. Να λέω στους ανθρώπους αυτά που θέλω να πω, να μην αναβάλω πράγματα και κυρίως να λέω στα αγαπημένα μου πρόσωπα ότι τους αγαπάω.
Σου εύχομαι ολόψυχα περάστικά, σιδερένια και να σου πάνε όλα καλά από δω και πέρα.

Μέμυ τι να πω. Σιδερένια να είσαι και να είναι όλα περαστικά. Ανατρίχιασα διαβάζοντας την ιστορία σου και συνειδητοποίησα το αυτονόητο ότι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα στην ώρα τους γιατί το μετά μπορεί να μην υπάρξει.

Μεμυ ολοψυχα περαστικα Περασα καποτε κι εγω απο την ιδια πορτα και σε καταλαβαινω Η ζωη παιρνει αλλο νοημα η υγεια αλλο νοημα Τιποτα δεν ειναι δεδομενο και τιποτα δεν διαρκει Και ολα αυτα τα απλα τα καθημερινα που ηταν ασημαντα αποκτουν το μεγαλυτερο νοημα Εχεις δικιο .Και παλι καλη νεα αρχη και αλλο κακο να μην σε βρει που λενε κι οι παλιοι. Χαιρομαι που εισαι καλα και που μοιραστηκες μαζι μας την εμπειρια σου Ειναι ενα μαθημα για ολους μας

πραγματικα συγκονιστικη η περιγραφη σου Μεμυ....ευχομαι να γινεις γρηγορα τελειως καλα!!δυστυχως ετσι ειναι,εχουμε την υγιεια μας δεδομενη και ξεχναμε να κανουμεη να πουμε πραγματα απλα,που ομως ειναι αρκετα για να κανουν εμας και τους γυρω μας ευτυχισμενους...

Περαστικα μεμη να εισαι καλα κοπελια και να προσεχεις.Και ευχομαι τα καλιτερα και για τα ζωακια σου.

μεμυ περαστικουλια κ να εισαι καλα κ παντα δυνατη απο την δουλεια σου τωρα αν κανουν το λαθος κ σε απολυσουν μετα την σοβαροτητα της καταστασης που που περασες τους ριχνιες μια ωραια καταγγελια στο υπουργειο εργασιας κ θα σε πληρωνει κ θα καθεσαι σπιτι σου

Καλημερα Φταιω εγω που μεγαλωσα με το μικρο σπιτι στο λιβαδι? Το θυμαται κανεις? Εμεις ειμαστε στο αντιθετο του .Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δικα μου τα σκασμενα δεν ειναι οπως η Μελισα και η Λωρα. Τι μ επιασε σημερα και παει το μυαλο μου σε παλιες σειρες δεν ξερω (και μιλαω για πολυ παλιες σειρες) Σταρ τρεκ, οικογενεια Γουολτωνς με εκεινο το θρυλικο καληνυχτα Τζων Μπόι . ισως φταιει και η συζητηση για τα παλια που ειχαμε χθες με φιλους και θυμηθηκαμε πως ηταν η τηλεοραση στα δικα μας χρονια Και τι κυκλοφορουσε απο περιοδικα τοτε.Μικυ μαους, Ποπαυ, Τιραμολα, Κατερινα , Μανινα , Μπλέικ. Μετα ηρθε και ο Αστεριξ, με τον Λουκι Λουκ ,ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμποι,με τον Ραν Ταν Πλαν με τους Νταλντον να παραφυλανε .Αυτοι οι Νταλντον φοβεροι τυποι.Ολα ειχαν μια δροσια που τωρα δεν την βρισκεις στα σημερινα ακουσματα και διαβασματα. Τεσπα οπως λεει και η Νερινα. Γατος παραφυλαει στο παραθυρο της μπαλκονοπορτας ,καναρινι εξω στη μπαλκονοπορτα .Παιδια εδω, δεν εχει σχολειο παλι Απεργουμε Ας ζησουμε την μερα μας καλη συνεχεια

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δικα μου τα σκασμενα δεν ειναι οπως η Μελισα και η Λωρα

Καλύτερα, βρε... Γιατί τότε θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια κακιά κυρία Όλσεν στο στενό σου περιβάλλον!:lol: Άσε που η καημένη η Μελίσα στραβώθηκε τελείως αν θυμάμαι καλά...

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Κάθε μέρα και καλύτερα. Τώρα κάνω όνειρα για τον Χιόνη...

Περστικα κι αγυριστα κι απο μενα Μεμυ!
Κι εγω μενω αφωνη απο την ιστορια....

Mέμυ, κι από μένα περαστικά.
Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας κάτι τόσο προσωπικό.
Περιπέτειες σαν την δικιά σου, μας δείχνουν το πόσο απλή και εύθραυστη είναι η ζωή μας και με πόσο λίγα πράγματα θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι.
Tα λίγα είναι που μετράνε πραγματικά και πάνω απ'όλα H YΓEIA!
Σιδερένια, κοπέλα μου, και όλα να είναι περαστικά.

Ξέχωρη καλημέρα στη Gemini, ως πρώτη επίσημα καταγραμμένη μέλλουσα μαμά του φόρουμ. Με αυτήν θα έχουμε τα πρώτα μας γεννητούρια της αξίζουν όλες οι τιμές.:inlove:
Ξέχωρη καλημέρα και στη Μέμη γιατί κατά κάποιο τρόπο έχει και αυτή σχέση με γεννητούρια. Ξαναγεννήθηκε και μάλιστα σοφότερη. Μπορεί όπως λέω και εγώ να ζήσει ξανά ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γιατί τώρα κατάλαβε πόσο ευτυχισμένα μπορέι να γίνουν και πόσο έυθραυστα είναι όλα μας τα πολύτιμα. Καλώς μας ήρθες, ελπίζω να "ξαναγεννιέσαι" κάθε μέρα πια!:inlove:
Καλημέρα και στους υπόλοιπους, τρώω μανταρινάκι και σας γράφω και ναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ (δε θέλω σχόλια εαν δεν είναι επικοδομητικά, του στυλ, στείλτα με κούριερ να στα σιδερώσω εγώ). Κατερινιώ τι δίνεις; Ελένη η μανούλα τελείωσε την ανακαίνιση ή προχωράει και στη κατασκευή πλατείας έμπροσθεν της ανακαινισθείσης οικίας της; Παιδιά στον παππού συνέρχονται, άντρας πήγε τα καμάρια του σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, γάτος ευτυχής στο μπαλκόνι, διότι εμείς έχουμε 22 βαθμούς εδώ, θα τις φάω τις κοτσίδες μου με το καιρό.:inlove: (άντε και σε σας το ίδιο ανθρωπάκι να μη μου ζηλεύετε)

Tα χαιρετίσματα μου, Nερίνα! :hello:
Eίσαι μια από τις αγαπημένες μου σ'αυτή την παρέα, γιατί πραγματικά απολαμβάνω τον ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο γραφής σου. Tο δε χιούμορ σου, με απογειώνει!
Σ'ευχαριστώ για την διάκριση που μου κάνεις. Πραγματικά, τους περισσότερους σας αισθάνομαι σαν δικούς μου ανθρώπους και μόλις με το καλό "ελευθερωθώ", είμαι σίγουρη ότι θα νοιώσω αμέσως την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τις νέες εμπειρίες.
Στο κάτω-κάτω είστε και αρκετές μαμάδες εδωμέσα και σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθειά σας...

Eλπίζω μέχρι τότε να έχει αξιωθεί ο άντρας μου να φτιάξει το παλιοcomputer :mad: που έχουμε στο σπίτι, για να μπορώ να επικοινωνώ και από εκεί μαζί σας...

Mήπως να πούμε στη Michelle να μας βοηθήσει να φτιάξουμε ένα άλλο site για μαμάδες; Tο MyBaby, ίσως; :hmm: :hmm:
Kαι η αλήθεια είναι ότι έχω ψάξει αρκετά στο δίκτυο να βρω κάτι τέτοιο και δεν βρίσκω...

Memy, πραγματικά συγκλονιστική ιστορία. Χαιρομαι πολύ που την ξεπέρασες και μακαρι όλα τα κακα να είναι μακρυα! Πάντα υγεία εύχομαι καλή μου!
Gemini, συγχαρητηρια και κάθε ευτυχία! Να είσαι καλά και να είναι ένα μωράκι γερό τυχερό και χαρούμενο στη ζωή του!!!
:up: :up:

Καλημέρα και στους υπόλοιπους, τρώω μανταρινάκι και σας γράφω και ναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ (δε θέλω σχόλια εαν δεν είναι επικοδομητικά, του στυλ, στείλτα με κούριερ να στα σιδερώσω εγώ). Κατερινιώ τι δίνεις;
Τι δίνω? χμ....ένα καλάθι τίγκα στα άπλυτα (περιλαμβάνονται κ οι 2 πικέ κουβερτούλες μας), 5 πλυντήρια ασιδέρωτα και ένα νεροχύτη χάλια. Τι ζητάω? Λίγο σπιτικό φαγάκι. Από τη Δευτέρα όλο ετοιματζίδικα τρώω. Γιατί πέρα από το ότι κανείς δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει (είναι η περίδος του πηξίματος) γυρνάω σπίτι μετά τις 7, οπότε όλο και κάτι έχω τσιμπήσει απέξω. :redface:
Έρχεται όμως Σαββατο (τραπέζωμα στης "πεθερας") και Κυριακή (τραπέζωμα στης μαμάς)!!!!!!! :) :) :)

καλημερα Παρασκευη σημερα . παιδια σχολειο, γατος ευτυχης καναρινι επισης αφου δεν εχει καταληξη στο στομαχι του γατου. Μακαροναδα σημερα στο μενου. Καιρος τα ιδια θα χαλαση λεει απο το βραδυ. Σιδερο πιο σιδερο? Kαφεδακι κανεις?

Καλημέρα!:)
Εχώ πάρει 5 κιλά τους τελευταίους 2 μήνες γιατί δεν προλαβαίνω να πάω για κ......μα, πόσο μάλλον να μαγειρέψω και τρώμε συνέχεια σαβούρες απ'έξω!Καμμια συμβουλή? Μη μου πείτε μόνο να κάνω διαίτα! It's not an option!!!:down: Το σίδερο, δόξα τω Θεώ!, το έχει αναλάβει η μαμά εδώ και καιρό (το σιχαίνομαι!)
Δυστυχώς δεν έχω να προσβλέπω σε ξεκούραση το Σ/Κ. Δεν έχω προλάβει να κατεβάσω χειμωνιάτικα ακόμα, τα δικά μου δηλαδή γιατί του καλού μου τα έχω κατεβάσει εδώ και καιρό. Τόσο καιρό κάνω κάτι απίστευτους συνδυασμούς καλοκαιρινών με τα χειμωνιάτικα που βγάζω ένα-ένα με αποτέλεσμα το δωμάτιο μου να είναι σαν γιουσουρουμ. Όλα τα ρούχα πεταμένα σε καρέκλες. Μ'αρέσει που κατηγορούσα τον Κώστα για ακατάστατο!:lol:
Μέσα σ'όλα, έρχεται κι ένας φίλος μας από Γερμανία, για να μας γνωρίσει λέει το μεγάλο του έρωτα... Πάει κι αυτός, τον βλέπω να παντρεύεται σύντομα... Αν προλάβω ανάμεσα στα 5-6 πληντύρια που θέλω να βάλω και σ΄όλες τις άλλες δουλειές θα συναντήσω τη Μέμη για να γνωριστούν με το Χιόνη. Πειράζει που δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα? Θέλω να πέσω για ύπνο τώρα και να ξυπνήσω τον Μάη. Έτσι δε θα χρειαστεί να φτιάξω και τις ντουλάπες....:( :( :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back