Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:04 Η Mika έγραψε: #2.921 16-03-07 14:04 Εγω οσες φορες εψαχνα δουλεια, δεν κουνιοταν φυλο για πολυ καιρο και ξαφνικα μολις εβρισκα δουλεια λες και το καταλαβαινανε ολοι οι αλλοι και να τα τηλ και να τα μαιλς. Πολυ ενοχλητικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:37 Η aspasiapef: #2.922 16-03-07 14:37 Αφήστε! Το'χω περάσει και το περνάω ακόμα! Μόλις είχα πιάσει δουλειά εδώ με είχαν πάρει από 2-3 άλλες εταιρείες που είχα στείλει βιογραφικό, καλύτερες από εδώ που είμαι, και με θέλανε! Ελα όμως που είμαι φιλότιμη και τους είχα συμπαθησει και δεν ήθελα να σηκωθώ στο μήνα πάνω να φύγω!!! Απ'την άλλη, τώρα που μου παίξανε άσχημο παιχνίδι και δεν μου έδωσαν όχι τα λεφτά που είχα αρχικά συμφωνήσει, αλλά ούτε τη νόμιμη αύξηση, ψάχνω αγγελίες και δεν βρίσκω τίποτα στα μέτρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:43 Η anabou έγραψε: #2.923 16-03-07 14:43 Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:45 Η RedCat έγραψε: #2.924 16-03-07 14:45 Aretha πόσο δίκιο έχεις και για τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 15:58 Η kelly έγραψε: #2.925 16-03-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω οσες φορες εψαχνα δουλεια, δεν κουνιοταν φυλο για πολυ καιρο και ξαφνικα μολις εβρισκα δουλεια λες και το καταλαβαινανε ολοι οι αλλοι και να τα τηλ και να τα μαιλς. Πολυ ενοχλητικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:37 Η aspasiapef: #2.922 16-03-07 14:37 Αφήστε! Το'χω περάσει και το περνάω ακόμα! Μόλις είχα πιάσει δουλειά εδώ με είχαν πάρει από 2-3 άλλες εταιρείες που είχα στείλει βιογραφικό, καλύτερες από εδώ που είμαι, και με θέλανε! Ελα όμως που είμαι φιλότιμη και τους είχα συμπαθησει και δεν ήθελα να σηκωθώ στο μήνα πάνω να φύγω!!! Απ'την άλλη, τώρα που μου παίξανε άσχημο παιχνίδι και δεν μου έδωσαν όχι τα λεφτά που είχα αρχικά συμφωνήσει, αλλά ούτε τη νόμιμη αύξηση, ψάχνω αγγελίες και δεν βρίσκω τίποτα στα μέτρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:43 Η anabou έγραψε: #2.923 16-03-07 14:43 Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:45 Η RedCat έγραψε: #2.924 16-03-07 14:45 Aretha πόσο δίκιο έχεις και για τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 15:58 Η kelly έγραψε: #2.925 16-03-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφήστε! Το'χω περάσει και το περνάω ακόμα! Μόλις είχα πιάσει δουλειά εδώ με είχαν πάρει από 2-3 άλλες εταιρείες που είχα στείλει βιογραφικό, καλύτερες από εδώ που είμαι, και με θέλανε! Ελα όμως που είμαι φιλότιμη και τους είχα συμπαθησει και δεν ήθελα να σηκωθώ στο μήνα πάνω να φύγω!!! Απ'την άλλη, τώρα που μου παίξανε άσχημο παιχνίδι και δεν μου έδωσαν όχι τα λεφτά που είχα αρχικά συμφωνήσει, αλλά ούτε τη νόμιμη αύξηση, ψάχνω αγγελίες και δεν βρίσκω τίποτα στα μέτρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:43 Η anabou έγραψε: #2.923 16-03-07 14:43 Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:45 Η RedCat έγραψε: #2.924 16-03-07 14:45 Aretha πόσο δίκιο έχεις και για τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 15:58 Η kelly έγραψε: #2.925 16-03-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:45 Η RedCat έγραψε: #2.924 16-03-07 14:45 Aretha πόσο δίκιο έχεις και για τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 15:58 Η kelly έγραψε: #2.925 16-03-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aretha πόσο δίκιο έχεις και για τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 15:58 Η kelly έγραψε: #2.925 16-03-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες... Click για ανάπτυξη... Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 16:42 Η sardela έγραψε: #2.926 16-03-07 16:42 Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1. Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα! Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η aretha έγραψε: #2.927 16-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1 Click για ανάπτυξη... φοβερή αξιολόγηση! ελπίζω πάντως να είναι το 7! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 17:16 Η sardela έγραψε: #2.928 16-03-07 17:16 Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το 5 καλο ειναι! Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Η χριστινα έγραψε: #2.929 16-03-07 18:28 Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!! Καλή επιτυχία!!! Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα! Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο Απορια για οποιον ξερει....... Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο????? Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:36 Η anabou έγραψε: #2.930 16-03-07 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kelly: Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο. Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7 ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:45 Η nena έγραψε: #2.931 16-03-07 18:45 Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:47 Η nena έγραψε: #2.932 16-03-07 18:47 Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και συνεχίζω::greycat: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 18:48 Η nena έγραψε: #2.933 16-03-07 18:48 Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αυτα: :cry: :kiss: :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:16 Η χριστινα έγραψε: #2.934 16-03-07 19:16 Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!! Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!! Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!! Ερώτηση για όποιον ξερει Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 19:39 Η nena έγραψε: #2.935 16-03-07 19:39 Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Η χριστινα έγραψε: #2.936 16-03-07 20:11 Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:21 Η Νιαου! έγραψε: #2.937 16-03-07 20:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 20:36 Η mimikaki έγραψε: #2.938 16-03-07 20:36 κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοριτσια γυρνοντας απο τον καφε επεσα σε πορεια!!! θυμηθηκα εσενα ασπα με τα δακρυγονα!!!!! σαρδελιτσα κριμα που δεν μπορουσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 21:36 Η aspasiapef: #2.939 16-03-07 21:36 Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί ετοιμάζομαι να βγω. Μετά από τον ωραιότατο καφέ που ήπιαμε με την Κάτερίνα, την Μιμίκα και έναν φίλο μου περήφανο γατομπαμπά της Balloo μιας δίχρονης στειρωμένης γκρι τιγρέ κουκλίτσας, έμπλεξα κι εγώ στην πορεία. Ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία, τίποτα!!! Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!... Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 23:54 Ο Thanasis46: #2.940 16-03-07 23:54 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!! Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα? Click για ανάπτυξη... Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.