Mika
Δραστήριο μέλος
Πολυ ενοχλητικο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Απ'την άλλη, τώρα που μου παίξανε άσχημο παιχνίδι και δεν μου έδωσαν όχι τα λεφτά που είχα αρχικά συμφωνήσει, αλλά ούτε τη νόμιμη αύξηση, ψάχνω αγγελίες και δεν βρίσκω τίποτα στα μέτρα μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας! Μόλις γύρισα από καφέ και τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα. Σαρδέλα καλή τύχη με την κοινωνιολογία, γίνονται και θαύματα! Αχ, επίτηδες το κάνετε και μιλάτε για τσουρέκια; Το αγαπημένο μου το κάνει μια θεία μου από το Κιλκίς και είναι με μαρμελάδα πορτοκάλι και καρύδια. Ευτυχώς/δυστυχώς είναι μακριά και δεν το τρώω συχνά :Ρ ! Μimikaki πήρες χρήματα από την εφορία; Απίστευτο! Αυτό πάντως που άμα είναι να δώσεις σε βρίσκουν αμέσως ενώ αν είναι να πάρεις υπάρχουν ανυπέρβλητες αντιξοότητες...
Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις
Γυρισα...εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1.
Ειχαμε 16 ερωτησεις "πεναλντι" και δεν ξερω αν και ποσες εκανα λαθος. Μονο αυτες εγραψα γιατι την αναπτυξης δεν την ηξερα!
Ηθελα και εγω να ερθω για καφε, αλλα δουλευω στις 6μιση!

aretha
Περιβόητο μέλος
εγραψα η 7 η 5 η 3 η 1
φοβερή αξιολόγηση!
ελπίζω πάντως να είναι το 7!
Ευχαριστω πολυ.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Οπως καλή επιτυχία και στην αναζήτηση εργασίας!!!! Και συντομα!
Καφεδακι ακούω, ε? Να περασετε καλα αν πάτε!! Και γλυκάκια ακουω ε? Καλή όρεξη (ζηλεύω!!!!) Η γαϊδουρα ούτε φαγητό σήμερα.... Μόλις σχολάσω θα δω τι θα φτιάξω. Κατι πολύ γρήγορο
Απορια για οποιον ξερει.......
Πριν πεταξω το πλυντηριο πιατων κάτω και το παταω, μου λεει κανεις γιατι τα μαχ/να μου και τα ποτηρια μου ειναι τοσο θολά και με τοσα στιγματα μετα το πλύσιμο?????
Αηδια! Ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθουν ανευ αρκετου γυαλίσματος. Και βαζω η καημενη λαμπριντικο. Γιατι? Γιατι?
anabou
Διάσημο μέλος
Όχι δεν είμαι εγώ από Κιλκίς. Η θεία είναι, βασικά εξαίματος συγγένεια έχουμε με τον άντρα της που είναι απο πελοπόννησο.Κιλκις????? τεμετερον εισαι?? εχω καταγωγη απο κιλκις
Σαρδέλα το 1 και το 3 απορρίπτονται! Ή 5 ή 7
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γύρισε το φορητό μου, το δικό μου φορητό και ναι γύρισαν και τα smilies που με είχατε ταράξει στο δούλεμα και είχε πιαστεί και το σαγόνι μου, σαν τον Σταλόνε ένα πράγμα είχα καταντήσει.Να δες τε:

:cry:
:kiss:
:cat:

:cry:
:kiss:
:cat:

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!!
Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!!
Ερώτηση για όποιον ξερει
Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!!
Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα?

Για Χριστινα: Eάν το έχεις καιρό διάβασε το manual. Σε όλα υπάρχει ένα κεφάλαιο τι να κάνετε εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να φταίει ας πούμε η ποσότητα γυαλιστικού ή αλατιού. Επ'ευκαιρία κοίτα:

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολύ με κανεις και γελάω βρε Νερίνα!!!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αφού περίμενα κανένα μισάωρο ήρθε επιτέλους τραμ. Έλα όμως που είχαν μπλοκάρει αυτοκίνητα στις γραμμές στις στήλες Ολυμπίου Διός και ξεκινήσαμε μεν, αλλά δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε!!!...
Μετά από ώρα ξεκολήσαμε τελικά. Έφτασα Ν.Σμύρνη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήρθε -ευτυχώς!- και με μάζεψε από την πλατεία ο άνδρας μου. Είμαι μόλις 20' στο σπίτι και πρέπει να ετοιμαστώ του σκοτωμού για να ξαναφύγω
Κι ένα ευχάριστω νέο: βρήκα ξανά τα αδεσποτάκια μου!!! Τον ένα μαυρούλι αρσενικό, την πορτοκαλί θηλυκιά η οποία νόμιζα ότι έχει παχύνει αλλά μάλλον είναι έγκυος, και την αγαπημένη μου ϊδια Μεήν Κουν έγκυο, η οποία δεν είναι πια.Πρέπει να γέννησε γιατί βλέπω άδεια την κοιλίτσα. Τους έβαλα και σκάσανε στο φαγητό. Ελπίζω σύντομα να μου φέρει τα μωρά της

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλει ρύθμιση ο δείκτης του λαμπρυντικού. Διάβασε τις οδηγίες για το πώς θα τον ρυθμίσειςΠριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!!
Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool