Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 21:34 Η Κατερίνα έγραψε: #3.701 16-04-07 21:34 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Μπουχε-Σάκης. Μπου-Χεστάκης είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:09 Ο Thanasis46: #3.702 16-04-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ειπα σε ενα παιδι οτι εχω ενα σκυλο και ταιζω, και μου ειπε οτι αυτος τριγυρναει εδω και κατι μερες στο χωριο. Μου ειπε οτι ειναι "χαλασμενος" και να μην τον ταιζω. Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Να καλέ δείτε ένα γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:13 Η aspasiapef: #3.703 16-04-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Click για ανάπτυξη... Μη λες ατιμασμένη!!! Παραπέμπει σε άλλο θέμα που κλειδώθηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η giota έγραψε: #3.704 16-04-07 22:34 Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η mimikaki έγραψε: #3.705 16-04-07 22:34 βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Μπουχε-Σάκης. Μπου-Χεστάκης είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:09 Ο Thanasis46: #3.702 16-04-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ειπα σε ενα παιδι οτι εχω ενα σκυλο και ταιζω, και μου ειπε οτι αυτος τριγυρναει εδω και κατι μερες στο χωριο. Μου ειπε οτι ειναι "χαλασμενος" και να μην τον ταιζω. Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Να καλέ δείτε ένα γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:13 Η aspasiapef: #3.703 16-04-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Click για ανάπτυξη... Μη λες ατιμασμένη!!! Παραπέμπει σε άλλο θέμα που κλειδώθηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η giota έγραψε: #3.704 16-04-07 22:34 Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η mimikaki έγραψε: #3.705 16-04-07 22:34 βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ειπα σε ενα παιδι οτι εχω ενα σκυλο και ταιζω, και μου ειπε οτι αυτος τριγυρναει εδω και κατι μερες στο χωριο. Μου ειπε οτι ειναι "χαλασμενος" και να μην τον ταιζω. Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Να καλέ δείτε ένα γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:13 Η aspasiapef: #3.703 16-04-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Click για ανάπτυξη... Μη λες ατιμασμένη!!! Παραπέμπει σε άλλο θέμα που κλειδώθηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η giota έγραψε: #3.704 16-04-07 22:34 Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η mimikaki έγραψε: #3.705 16-04-07 22:34 βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄ Click για ανάπτυξη... Μη λες ατιμασμένη!!! Παραπέμπει σε άλλο θέμα που κλειδώθηκε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η giota έγραψε: #3.704 16-04-07 22:34 Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η mimikaki έγραψε: #3.705 16-04-07 22:34 βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:34 Η mimikaki έγραψε: #3.705 16-04-07 22:34 βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!! σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους?? κουκλια παντως ολα!!! αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 22:55 Η Olivia έγραψε: #3.706 16-04-07 22:55 giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:10 Η Olivia έγραψε: #3.707 16-04-07 23:10 ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework xixi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:37 Η giota έγραψε: #3.708 16-04-07 23:37 Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:45 Η Olivia έγραψε: #3.709 16-04-07 23:45 Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά έκλεψε τη παράσταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Απριλίου 2007 στις 23:46 Η giota έγραψε: #3.710 16-04-07 23:46 ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι και αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 00:06 Η sardela έγραψε: #3.711 17-04-07 00:06 Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε! Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο. Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω. Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε! Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω. Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα! Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων. Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:42 Η popi έγραψε: #3.712 17-04-07 08:42 Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:50 Η nena έγραψε: #3.713 17-04-07 08:50 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 08:53 Η popi έγραψε: #3.714 17-04-07 08:53 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ; Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; Click για ανάπτυξη... Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:07 Η giota έγραψε: #3.715 17-04-07 09:07 Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει. καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η popi έγραψε: #3.716 17-04-07 09:10 Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:10 Η aspasiapef: #3.717 17-04-07 09:10 Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!! Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα... Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!... Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες.... Να δω πως θα δουλέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:13 Η popi έγραψε: #3.718 17-04-07 09:13 Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:16 Η aspasiapef: #3.719 17-04-07 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 185 186 187 188 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 186 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Απριλίου 2007 στις 09:22 Η Psistiri έγραψε: #3.720 17-04-07 09:22 Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.