Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ μετά το κρεμαστό φουντάκι που βεζουντώνει στο τζάμι που νόμιζε ότι θα τον φάει δεν του ξαναπαίρνω παιχνίδι. Θα νόμιζε ότι θα τον φάει το ποντικάκι και η φούντα, διπλός κίνδυνος.
:lol: :lol: :lol:
Δεν είναι Μπουχε-Σάκης. Μπου-Χεστάκης είναι!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειπα σε ενα παιδι οτι εχω ενα σκυλο και ταιζω, και μου ειπε οτι αυτος τριγυρναει εδω και κατι μερες στο χωριο.
Μου ειπε οτι ειναι "χαλασμενος" και να μην τον ταιζω.
Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄

Να καλέ δείτε ένα γατόδεντρο:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μοιάζει με το ΄΄Είναι ατιμασμένη δεν πρέπει να ζει΄΄
Μη λες ατιμασμένη!!! Παραπέμπει σε άλλο θέμα που κλειδώθηκε!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ti βλεπω δεν βλεπετε παρα πεντε?

βρε κοριτσια τι εγινε??? μια φορα ειπα να δουλεψω και βρηκα 350 μηνυματα!!!!:blink:
σαρδελιτσα και η απεναντι γατουλα εχει πετρωμενα στηθη και ανησυχησα...γιατι? μηπως ειναι λιγο μικρες για να γινουν μανουλες και τα ψιλοπαραμελουν τα μικρα τους??
κουκλια παντως ολα!!!

αυτο με την λιστα φιλων τι σκοπο εχει?? σου βγαζει κατι το ιδιαιτερο?

giota το είδα, αλλά άλλες εξελίξεις περίμενα...και άλλες είδα!Τέλος πάντων τώρα θα μάθουμε τη συνέχεια σε δύο εβδομάδες πάλι..είναι ζήτημα να έχουν μείνει 3-4 επεισόδια!

ασε mimikaki κι εγώ το ίδιο έπαθα, γύρισα από τη δουλειά και βρήκα 200+κάτι μηνύματα...homework :):P xixi!

Εγψ γελασα παλι με το αχτυπητο διδθμο Θεοπουλα-Σοφια

Πρέπει να παραδεκτείς όμως πως το "Ψιλά!" του ταξιτζή στη Ντάλια που αυτή κοιτούσε ψηλά :up: έκλεψε τη παράσταση!!!:up::lol:

ναι ναι και αυτο!

Ημουν εξω και το εχασα το παρα πεντε!
Δεν πειραζει θα το κατεβασω και θα το δω, αυριο.

Τα γατακια της πιθικινας δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω.
Το πρωι ηταν μια χαρα στο βαρελι που τα εχει απο τοτε που τα γεννησε, σημερα που της αλλαξα ρουχα για να ειναι καθαρα, τα μετεφερε!:hmm:
Τελικα η αραπινα παει στα μωρα της, αλλα δεν ξερει να τα φροντισει. Δεν την εχω δει να τα γλυφει ακομα, ενω μολις με βλεπει τρεχει απο πισω μου για να την ταισω.
Τωρα που γυρισα της εδωσα και εφαγε μιση(!)κονσερβα!
Της δινω friskies για μωρα ,μεχρι 1 χρονων.
Ακομα δεν εχω βρει χρονο να παω στο πετ σοπ να παρω κατι αλλο.

:) :) :) Καλή σας μέρα 3/5 σχολείο, 2/5 κοιμούνται ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα για φροντηστήριο τους αφήνω ένα μισάωρο ακόμα για να τελειώσω και εγώ με τα μηνύματα.Ενα οφθλμίατρο είπα να πάω το μικρό και γεμίσατε μηνύματα.Ελενιτσα υπέροχα τα γατουλίνια σου τα δικά μας είναι 4 μαύρα τα ξένα που βρήκα και τα άλλα 4 είναι 1 ολόασπρο,και τα άλλα έχουν από μια βουλίτα η μαύρη ή γκρι στο σωματάκι τους.Δεν τα έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία γιατί δεν μου δίνουν τα μούλικα κινητό.Πάντως δεν ξέρω πόσα θα κρατήσω αλλά δεν ανησυχώ που θα τα δωσω.Είναι εδώ Ν.Σμύρνη ένα πετ σοπ που τα παίρνει η κοπέλα και τα δίνει από το μαγαζί,χωρίς λεφτά είναι καταπληκτική.:up:

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. :mad:
Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ;:rolleyes:
Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; :inlove:

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά, ξέρετε γιατί, ούτε τη λέξη δε θέλω να γράψω πια. :mad:
Κουίζ για να δω πόσο με ξέρετε: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΞΗ;:rolleyes:
Ξέρεις κανείς τι κάνει η Gemini; :inlove:

:hmm: :hmm: Κυρία,κυρία να πω;Μηπως το σιδέρωμα;Γιατί και εγώ έχω 5 πλυντήρια για σιδέρωμα:mad: :mad: :mad:

Εγω το εκανα χθες ! Το παλιορημαδι . Υπομονη μια ιδεα ειναι ειδικα οταν το εχεις τελειωσει.
καλημερα και απο μενα. Ομορφη μερα σε ολους και ολες ευχομαι

:( :( :( Δυστηχώς με μένα για μάνα και με τα 5 τους δεν τελειώνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:(

Θα συμφωνήσω με την προγράφουσα (!) Πόπη! Σίδέρωμα!!! Πτου κακα!!!! Με κάνετε και λέω κακές λέξεις πρωί-πρωί και δεν έχω πιει ούτε καφέ ν'ανοίξει το μάτι!!!:blink:
Και δεν έχω κοιμηθεί και καλά.... Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα...:/: Το υπόλοιπο μισό βράδυ προσπαθούσα να τον πείσω να κοιμηθεί, γιατί χοροπήδαγε πάνω μου, έπαιζε με τα μαλλιά μου, μ'έγλειφε στο πρόσωπο και νιαούριζε παραπονιάρικα για να σηκωθώ να παίξουμε!!!...:( Καλά έκανα τόσο καιρό μου φαίνεται και τον άφηνα να κοίμάται τα βράδια στη βεράντα όπου λύσσαγε όσο ήθελε στο παιχνίδι ή έκανε χάζι τις νυχτερινές τσάρκες των άλλων γατιών. Τα τελευταία 3 βράδια τον αφήνω μέσα και να τ'αποτελέσματα: έχω μαύρους κύκλους, και μάτι θολό, σαν να ξενύχτησα στον Μακρόπουλο και να ήπια 2 μπουκάλια μπόμπες....
Να δω πως θα δουλέψω....:down: :down: :down:

:up: :up: :up: :up: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:up: :up: :up: :up: Μπράβο στο Χιόνι σε προπονεί μια χαρά για να είσαι έτοιμη όταν θα γίνεις μάνα του δειλινού καμπάνα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!!:blink: :blink: :blink:

Καλημέρα!!! Είμαι στην δουλειά και έχω το μυαλό μου στο πσιστιρι μου που είναι μοναχούλι του στο σπιτι!!! :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back