LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 13:36 Η LIFE έγραψε: #8.141 13-10-07 13:36 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα!!! Χριστινάκι με το καλό σπιτάκι σας!!! Χθές κρύο βροχή και υγρασία!! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!! Τα μαλλάκια μου μόλις τα είχα φτιάξει και έγιναν "φούντα" μόλις βγήκα από το σπίτι!!! Ο βήχας και το σινάχι δεν λέει να "ξεκουμπιστεί"!! Κική τί έγινε παιδί μου??? Εγώ θέλω ερμηνία ονείρου!! Έβλεπα κάτι κουφά πάλι!! Click για ανάπτυξη... Ασε χαμενη στο διαστημα αυτες τις μερες.....επειδη θα βγω σε λιγο για ψωνια θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη..μη σου δωσω βιαστικη εξηγηση χαχαχαχα φιλια μιμικαααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 14:26 Η anabou έγραψε: #8.142 13-10-07 14:26 Καλησπέρα ! Περιμένω εναγωνίως να έρθει η τρίτη και να ανέβω στην σχολή να δω τι θα γίνει με την παράδοση της διπλωματικής. Τα έχω πάρει εντελώς με τον καθηγητή ο οποίος ήταν αγενέστατος απέναντί μου και μάλιστα χωρίς λόγο. Μου είπε ότι έχω θράσος που του πάω για διόρθωση 1 μήνα πριν τις προθεσμίες . Διπλωματική που βασίζεται σε ανάπτυξη προγράμματος το οποίο είχε δει και εγκρίνει . Αυτό με το θράσος πρώτη φορά μου το λένε στη ζωή μου και ισοδυναμεί με ανέκδοτο. Δεν θα τελειώσω; Θα φανε ομαδικώς μια μούντζα και μετά θα φύγω. Προς το παρόν κι επειδή με έχει πάρει τελείως από κάτω το όλο θέμα αποφάσισα να πάω για ψώνια, ελπίζω να βρω τίποτα να αγοράσω γιατί αλλιώς δε θα το αντέξω. Συναχομένες του myCat περαστικά σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η marfot75 έγραψε: #8.143 13-10-07 15:50 Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Αναστασία. Άντε, τελειώνουν τα βάσανά σου, λίγο υπομονή ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η marestros: #8.144 13-10-07 16:41 καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry: περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:56 Η drusilia έγραψε: #8.145 13-10-07 16:56 Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα!!! Χριστινάκι με το καλό σπιτάκι σας!!! Χθές κρύο βροχή και υγρασία!! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!! Τα μαλλάκια μου μόλις τα είχα φτιάξει και έγιναν "φούντα" μόλις βγήκα από το σπίτι!!! Ο βήχας και το σινάχι δεν λέει να "ξεκουμπιστεί"!! Κική τί έγινε παιδί μου??? Εγώ θέλω ερμηνία ονείρου!! Έβλεπα κάτι κουφά πάλι!! Click για ανάπτυξη... Ασε χαμενη στο διαστημα αυτες τις μερες.....επειδη θα βγω σε λιγο για ψωνια θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη..μη σου δωσω βιαστικη εξηγηση χαχαχαχα φιλια μιμικαααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 14:26 Η anabou έγραψε: #8.142 13-10-07 14:26 Καλησπέρα ! Περιμένω εναγωνίως να έρθει η τρίτη και να ανέβω στην σχολή να δω τι θα γίνει με την παράδοση της διπλωματικής. Τα έχω πάρει εντελώς με τον καθηγητή ο οποίος ήταν αγενέστατος απέναντί μου και μάλιστα χωρίς λόγο. Μου είπε ότι έχω θράσος που του πάω για διόρθωση 1 μήνα πριν τις προθεσμίες . Διπλωματική που βασίζεται σε ανάπτυξη προγράμματος το οποίο είχε δει και εγκρίνει . Αυτό με το θράσος πρώτη φορά μου το λένε στη ζωή μου και ισοδυναμεί με ανέκδοτο. Δεν θα τελειώσω; Θα φανε ομαδικώς μια μούντζα και μετά θα φύγω. Προς το παρόν κι επειδή με έχει πάρει τελείως από κάτω το όλο θέμα αποφάσισα να πάω για ψώνια, ελπίζω να βρω τίποτα να αγοράσω γιατί αλλιώς δε θα το αντέξω. Συναχομένες του myCat περαστικά σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η marfot75 έγραψε: #8.143 13-10-07 15:50 Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Αναστασία. Άντε, τελειώνουν τα βάσανά σου, λίγο υπομονή ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η marestros: #8.144 13-10-07 16:41 καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry: περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:56 Η drusilia έγραψε: #8.145 13-10-07 16:56 Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα ! Περιμένω εναγωνίως να έρθει η τρίτη και να ανέβω στην σχολή να δω τι θα γίνει με την παράδοση της διπλωματικής. Τα έχω πάρει εντελώς με τον καθηγητή ο οποίος ήταν αγενέστατος απέναντί μου και μάλιστα χωρίς λόγο. Μου είπε ότι έχω θράσος που του πάω για διόρθωση 1 μήνα πριν τις προθεσμίες . Διπλωματική που βασίζεται σε ανάπτυξη προγράμματος το οποίο είχε δει και εγκρίνει . Αυτό με το θράσος πρώτη φορά μου το λένε στη ζωή μου και ισοδυναμεί με ανέκδοτο. Δεν θα τελειώσω; Θα φανε ομαδικώς μια μούντζα και μετά θα φύγω. Προς το παρόν κι επειδή με έχει πάρει τελείως από κάτω το όλο θέμα αποφάσισα να πάω για ψώνια, ελπίζω να βρω τίποτα να αγοράσω γιατί αλλιώς δε θα το αντέξω. Συναχομένες του myCat περαστικά σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 15:50 Η marfot75 έγραψε: #8.143 13-10-07 15:50 Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Αναστασία. Άντε, τελειώνουν τα βάσανά σου, λίγο υπομονή ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η marestros: #8.144 13-10-07 16:41 καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry: περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:56 Η drusilia έγραψε: #8.145 13-10-07 16:56 Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Αναστασία. Άντε, τελειώνουν τα βάσανά σου, λίγο υπομονή ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:41 Η marestros: #8.144 13-10-07 16:41 καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry: περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:56 Η drusilia έγραψε: #8.145 13-10-07 16:56 Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry: περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 16:56 Η drusilia έγραψε: #8.145 13-10-07 16:56 Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:38 Η marestros: #8.146 13-10-07 18:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:43 Η Mia_m έγραψε: #8.147 13-10-07 18:43 Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:54 Η drusilia έγραψε: #8.148 13-10-07 18:54 Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω. Click για ανάπτυξη... Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:08 Η ioanna_g έγραψε: #8.149 13-10-07 19:08 Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 19:48 Η LIFE έγραψε: #8.150 13-10-07 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος... Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε! ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;; Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα! Click για ανάπτυξη... μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 20:34 Η marestros: #8.151 13-10-07 20:34 η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη. συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό; Click για ανάπτυξη... δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 21:58 Η Ismini έγραψε: #8.152 13-10-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια? Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!! Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:02 Η marfot75 έγραψε: #8.153 13-10-07 22:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:03 Η drusilia έγραψε: #8.154 13-10-07 22:03 Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marestros: δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες?????? Click για ανάπτυξη... Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο. Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Η drusilia έγραψε: #8.155 13-10-07 22:08 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 22:26 Η marfot75 έγραψε: #8.156 13-10-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς; Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!! Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 23:03 Η drusilia έγραψε: #8.157 13-10-07 23:03 Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:07 Η LIFE έγραψε: #8.158 14-10-07 00:07 μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 00:58 Η LIFE έγραψε: #8.159 14-10-07 00:58 μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 406 407 408 409 410 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 408 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 02:09 Η Mia_m έγραψε: #8.160 14-10-07 02:09 Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.