Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!!!
Χριστινάκι με το καλό σπιτάκι σας!!!:up::up:
Χθές κρύο βροχή και υγρασία!!:down: Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!! Τα μαλλάκια μου μόλις τα είχα φτιάξει και έγιναν "φούντα" μόλις βγήκα από το σπίτι!!!:mad:
Ο βήχας και το σινάχι δεν λέει να "ξεκουμπιστεί"!!

Κική τί έγινε παιδί μου???:hmm:
Εγώ θέλω ερμηνία ονείρου!!:P:P Έβλεπα κάτι κουφά πάλι!!:blink:
Ασε χαμενη στο διαστημα αυτες τις μερες.....επειδη θα βγω σε λιγο για ψωνια θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη..μη σου δωσω βιαστικη εξηγηση χαχαχαχα φιλια μιμικαααααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα :up:! Περιμένω εναγωνίως να έρθει η τρίτη και να ανέβω στην σχολή να δω τι θα γίνει με την παράδοση της διπλωματικής. Τα έχω πάρει εντελώς με τον καθηγητή ο οποίος ήταν αγενέστατος απέναντί μου :mad: και μάλιστα χωρίς λόγο. Μου είπε ότι έχω θράσος που του πάω για διόρθωση 1 μήνα πριν τις προθεσμίες :blink: . Διπλωματική που βασίζεται σε ανάπτυξη προγράμματος το οποίο είχε δει και εγκρίνει :mad: . Αυτό με το θράσος πρώτη φορά μου το λένε στη ζωή μου και ισοδυναμεί με ανέκδοτο. Δεν θα τελειώσω; Θα φανε ομαδικώς μια μούντζα και μετά θα φύγω.

Προς το παρόν κι επειδή με έχει πάρει τελείως από κάτω το όλο θέμα αποφάσισα να πάω για ψώνια, ελπίζω να βρω τίποτα να αγοράσω γιατί αλλιώς δε θα το αντέξω.

Συναχομένες του myCat περαστικά σας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, Αναστασία. Άντε, τελειώνουν τα βάσανά σου, λίγο υπομονή ακόμα.... :):):)

καλημερα (γιατι για μενα ειναι πρωι ακομα). ειμαι πιασμενη απο πανω μεχρι κατω, εχθες πηγα κουνγκ φου μετα απο πολυ καιρο και βεβαια πιαστηκα ολοκληρη, δεν υπαρχει κινηση που να μην με κανει να υποφερω και σημερα το μεσημερι ειχα προπονηση στις 13.30 αλλα δεν ξυπνησα και δεν πηγα γιατι εχθες ξενυχτησα:(:D. ο κολλητος μου μου εστειλε ενα τελειο mail, μου εχει λειψει πολυ , εχω να τον δω δυο μηνες το μαναρι μου!!!!!!!!!!! αλλα δεν εχω λεφτα να παω στην νεα υορκη:down::down::down: και χωρις δουλεια δεν μπορω να μαζεψω λεφτα απο πουθενα:cry::cry::cry::cry:
περαστικα σους ακομη αρρωστους. αντε χριστινακι να ξεκουραστεις και να δεις τα γατουνια σου, να προσεχεις το χρυσουλακι σου... αναστασια κουραγιο τα ειπαμε ειναι κομπλεξικοι οι ανθρωποι. μιμικα κι εγω ειδα κουλα ονειρα. κανεις ψυχαναλυση, σε εχω αναγκη τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κουνγκ φου κάνεις μαρέστρος και σε ποια σχολή;

λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω.

Καλησπέρααα,κατάφερα να σηκωθώ σήμερα,πωπω,τι ήταν κι αυτό,1η φορά με γονατίζει γρίπη.Σήμερα δεν έχει θα βγω στον έξω κόσμο που έχω ξεχάσει πως είναι :confused:

λεγεται φου τζο παϊ και ειναι ενα γυμναστηριο στα ανω πατησια που παω.

Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό;

Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος...:redface::D Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε!
ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;;

Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα!

Αφού επανήλθε το λαπτοπ επανήλθα κι εγώ. Του έριξα λίγο νερό κατά λάθος...:redface::D Απ'ότι κατάλαβα η Ασπασία ακόμα μακριά μας είναι... Και αν είναι όσο σκορπιός είμαι κι εγώ την κάτσαμε!
ΑΣΠΑΣΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΟΥ ΕΙΙΙΙΣΑΙΙΙΙ;;;;

Όποιος θέλει ψυχανάλυση σ'εμένα! Άντε ψυχανάλυση να κάνεις, δε μπορείς εσύ να με τρελλάνεις... Ώπα!

:hmm:μμμμμμ,θα σε εχω στο μυαλο μου...εισαι πολυ ακριβη?:lol::lol::lol:αλλα εγω ετσι πως ειμαι τις τελευταιες μερες τρελλαινω στο λεπτο οποιον κατσει να με ακουσει:blink:

η μαμα μου αγορασε μια κονσερβουλα για τη γαταουλα απο το σουπερ μαρκετ σημερα. οταν την ανοιξε και η γατα δεν εδωσε πολυ σημασια προσεξαμε οτι ηταν σκυλοτροφη.
συμπερασμα: μη δινετε σκυλοτροφη σε γατες. δεν την τρωνε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κάνεις καιρό; Τι στυλ ειναι το συγκεκριμένο, δεν το ξέρω... Πολύ δυναμικό;

δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω:( εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες??????

αλλα εγω ειμαι μανιατισα αν θελω κατι το καταφερνω. εδω δεν αφησαμε τους τουρκους να μπουνε στη μανη θα αφησω την κεφαλονιτισα να την κανει? δεν λεει
:lol::lol::lol::lol:
Μήπως να αρχίσουμε και τα Μανιάτικα μοιρολόγια?:hmm:

Χριστίνα μπράβο, καλή ανάρωση!!!
Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως?:hmm:

δεν κανω πολυ καιρο. εχω κιτρινη ζωνη, ελπιζω να δωσω για πορτοκαλι τωρα αλλα ψιλοχλωμο. δεν ξερω τι εννοεις πολυ δυναμικο. εχει το αγωνιστικο κομματι και το παραδοσιακο. στο παραδοσιακο το θεμα ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης και προσπαθειας για να βγαλεις την προπονηση. το αγωνιστικο ειναι πολυ χοροπηδηχτο και θελει τρελλη αντοχη που δεν εχω:( εχεις καποια σχεση με πολεμικες τεχνες??????

Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη.

Ναι, αχολούμαι κι εγώ κάποια χρόνια, με τάι τσι τον τελευταίο χρόνο.
Για την αντοχή, μην ανησυχείς, για αυτό προπονείσαι για να την αποκτήσεις! :)

Κορίτσια, κι εγώ ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα κάνω παραδοσιακό καράτε (shorin ryu) 4 χρόνια.Είναι πολεμική τέχνη από την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Σε ένα μήνα περίπου δίνω εξετάσεις για την καφέ ζώνη.

Πολύ ενδιαφέρον! :) Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς;

Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!

Πολύ ενδιαφέρον! :) Μέχρι τώρα είμαστε 2-1, κινέζικες με ιαπωνικές πολεμικές τέχνες. Άλλος κανείς;

Στην ουσία εγώ έκανα ιδιαίτερα πάντα, δεν έχω πάει σε σχολή. Ο φίλος μου κάνει χρόνια αικίντο και ται τσι, οπότε μας κάνει μάθημα, σε μένα και άλλους φίλους και γνωστούς σε μικτά γκρουπάκια.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!

Ευχαριστώ πολύ, drusilia!!!:):):)
Κι εμείς στη σχολή στο τμήμα προχωρημένων είμαστε 7 άτομα. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν πολλά άτομα αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ,στην πορεία οι περισσότεροι τα παρατάνε ...

Ναι, θέλουν υπομονή και όρεξη αυτά τα πράγματα. Δεν πειράζει, αν ειστε πιο λίγοι γίνεται και καλύτερο μάθημα πιστεύω.

μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες:P

μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,:hmm:χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται????? Λοιπον εγω τα λεω γιατι σε λιγο λεω να παω για υπνο...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.........................................................................

Τι ωραία που πέρασα σήμερα,βγήκα έξω επιτέλους :up::up::up:
Νικήσαμε 3-2 τη Βοσνία,είπια μπυρίτσα, ωραία πράγματα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back